Kausi 2022

Mielipidekirjoituksia Suomen Big Brotherin viidenneltätoista kaudelta vuodelta 2022. Tuoreimmat kirjoitukset löytyvät täältä.

Analyysi: Big Brotherin pelaaja-analyysi 2022

Big Brother 2022 -asukkaat saivat pelata ja juonitella kauden aikana. Niinpä kauden asukasanalyysi on tällä kertaa pelaaja-analyysi, jossa asukkaat käydään läpi pelin näkökulmasta.

Kommentti: Palatkaa perinteiseen Big Brotheriin

Vuoden 2022 Big Brotherissa sai pelata, taktikoida ja juonitella kaudelle tehtyjen sääntömuutosten ansiosta. Päättyneestä kaudesta jäi kuitenkin ikävä maku suuhun ja sitä toivoisi perinteisemmän Big Brotherin paluuta, jos BB:lle saadaan jatkoa.

Kommentti: Ansaittu voitto pelaajalle

Sunnuntaina ratkesi Big Brotherin voitto, kun Reeo kruunattiin Suomen 13. normikauden BB-voittajaksi. Reeo otti pelikaudella ansaitun voiton, josta ei nokan koputtamista jäänyt.

Analyysi: Finalistianalyysi 2022

Big Brother 2022 on loppuhetkillään, kun viimeinen viikonloppu on käynnissä. On aika tehdä perinteinen Big Brotherin finalistianalyysi Miikan, Reeon, Lauran ja Mian mahdollisuuksista voittaa koko kausi.

Kommentti: Tuotanto toimi törkeästi Heidiä kohtaan

Big Brotherin tuotannon toiminta kauden Milenan someviestin käsittelyssä on törkeää. Tuotanto on vihjannut, että Heidi on ollut viestin takana, vaikka he itsekin sanoneet, etteivät he tiedä, kuka viestin lähettäjä on.

Kommentti: Juonitteluvapaa viikko piristävä muutos

BB-talossa ei kuudennella viikolla saanut puhua pahaa toisista, juonitella ja puhua nimeämisistä. Nähtiin häivähdys tavallisesta Big Brotherista, joka tuli selvästi tarpeeseen.

Kommentti: Lauran huonot peliliikkeet

BB-talon päälliköksi maanantaina valittu Laura pelaa huonosti. Hän ei osaa tehdä päätöksiä ja sitten, kun hän tekee, ne ovat vääriä.

Analyysi: Asetelmat liittoumissa ja niiden välissä

Pelillinen Big Brother on pian ollut käynnissä kaksi viikkoa. Kahden selkeän liittouman lisäksi talossa on asukkaita, jotka näiden liittoumien välissä.

Kommentti: Hyvä aloitus

Mullistuksen kokenut Big Brother starttasi sunnuntaina, eikä tapahtumia ole puuttunut. Ainakin vielä tässä vaiheessa kausi vaikuttaa hyvältä.

Kommentti: Pelisilmän hyödyntäminen

Tänään alkava Big Brother ottaa rohkean suunnan, kun pelaaminen on keskiössä alkavalla kaudella. Juonittelusta ja sen mahdollisesti aiheuttamasta ilkeilystä en pidä, mutta toivottavasti pelillisyyden tuomat mahdollisuudet käytetään hyväksi.

Kommentti: Onko pelaamisen salliminen uhka vai mahdollisuus?

Torstaina käynnistyi Big Brotherin asukashaku ensi syksynä esitettävälle uudelle kaudelle. Uusien asukkaiden lisäksi kaudella nähdään merkittävä uudistus, kun BB-talossa sallitaan pelaaminen ja nimeämisistä saa puhua.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.