Liveseuranta: Big Brother 2019 Finaali 10.11.2019 - Kristian kuittasi voittajana 30000 euron potin!

Seuraava Suomen Big Brotherin voittaja selviää tänä iltana Big Brother 2019 Finaalissa. Seuraamme finaalin tapahtumia liveseurannassamme Nelosen ja Ruudun suoran lähetyksen alusta loppuun.

Päivitämme artikkeliin finaalilähetyksen tärkeimmät tapahtumat tv-lähetyksestä ja 24/7-palvelusta. Finaalin suora lähetys käynnistyy Nelosella ja Ruutu+-palvelussa tänään kello 21.00. Pyrimme seuraamaan myös 24/7-palvelun tapahtumia silloin, kun finalistit eivät ole tv-lähetyksessä. Finaaliseuranta jatkuu finaalin päättymisen jälkeen, kun voittaja ja lopulliset tulokset ovat selvillä. Tarkempi raportointi illan tapahtumista päivitetään uutisiimme finaalin jälkeen ja muutenkin kauden jälkiuutisointia jatketaan sivustolla myös tulevina viikkoina.

Finaaliseuranta (uusin tapahtuma ylimpänä):

23:19 On aika päättää Big Brother 2019 -finaaliseuranta. Kiitos kaikille seuraajille tällä sivustolla ja kiitos Big Brotherille, asukkaille ja BB-työryhmälle. Jatkamme BB-kauden raportointia vielä uutisosioissamme, joten pysykää kanavalla. Kiitos tästä kaudesta! Finaaliseuranta on päättynyt.

23:16 Big Brother 2019 -kauden voitti siis Kristian, Kevin tuli toiseksi, Helmeri kolmanneksi, Anu neljänneksi ja Kimmo viidenneksi. BB-talon valojen sammuessa viimeisenä talossa sammui olohuoneen televisio ja tätä enenn kuultiin kuulutus "Tämä on Big Brother".

23:08 Voittajaäänestyksessä eniten ääniä keräsi Kristian saatuaan 57 % annetuista äänistä ja hän on Big Brother 2019 -voittaja. Toiseksi tullut Kevin keräsi kärkikaksikon välisessä taistelussa 43 % annetuista äänistä. Muiden finalistien ääniosuuksista ei tässä vaiheessa ole vielä tietoa voittajaäänestyksen aikaisemmissa vaiheissa.

23:07 BB-talosta on valot sammuneet ja 24/7-palvelussa näkyy enää pelkkä BB-logo.

23:00 Valot sammuvat BB-talosta huone huoneelta.

22:59 Elina kiittää yleisöä, tv-katsoijia, kauppakeskus Rediä kuluneesta BB-kaudesta. Loppuun vielä onnittelut Kristianille voitosta ja suora lähetys Nelosella BB-finaalista päättyy.

22:58 Kristian saa kukat ja 30 000 euron voittoshekin Kimmolta ja Almalta. Vanhat asukkaat tulevat onnittelemaan Kristiania.

22:56 Nyt selviää uusi BB-voittaja. Big Brother  2019 -voittaja on...KRISTIAN!

22:55 Kristiania yllätti, ettei talossa ollut pissaliisoja. Kevin oppi talossa taitoja mm. Jukalta. Kristian maksaisi voittorahoillaan mm. luottokorttilaskunsa, jos voittaisi.

22:54 ÄÄNESTYSAIKA ON PÄÄTTYNYT!

22:53 Kevinin parhaat palat näytettiin. Totuudenmukaista settiä oli hänen mukaansa ja hän näytti hyvältä. Ei tiedostanut kameroita useinkaan, eikä muistanut kaikkia tapahtumia. Minuutti äänestysaikaa jäljellä.

22:51 Kristianin parhaat palat näytettiin. Näytti Kristianin mielestä häneltä itseltään, ei ole teeskennellyt.

22:49 Kevin ei ole usein ajatellut, mitä ulkopuolella ajatellaan. Kristian ei olisi uskonut, että näin moni katsoo BB:tä.

22:47 Kristian ja Kevin istuvat studion sohvalla ja ensimmäinen sana, minkä kumpikin sanoo on "läppä". Aika hassua on olla tässä, sanoo Kristian ja Kevin toteaa, että vastakkainasettelu näköjään kannattaa. Kevin on oppinut olemaan lähellä ihmisi ja muitakin asioita. Ei usko muuttuneen, mutta jotain on tarttunut. Kristian on oppinut, että ikävä tulee kovaa ja kuinka tärkeitä läheiset ihmiset ovat. Myös ihmisoikeuksista on jotain oppinut.

22:46 Finalistikaksikko Kevin ja Kristian saapuvat hissillä studioon odottamaan äänestystuloksen julkistamista ja BB-voittajan nimeämistä.

22:45 Finaali jatkuu.

22:42 Tyhjentyneessä BB-talossa on vielä valot päällä ja kamerat kiertävät ympäri taloa eri huoneissa.

22:39 Elinan senat menevät sakaisin, kun hän juontaa finaalin katkolle. Katkon jälkeen finalistikaksikko saapuu studioon.

22:37 Talon tiloja näytetään vielä tunteellisen musiikin soidessa taustalla. Sitten klippi talon huippuhetkistä.

22:35 Kimmo ja Alma kertovat, että Kristian ja Kevin ovat Suomen tunnetuimmat ihmiset tällä hetkellä. Finaalikaksikon on pian lähdettävä talosta, mutta he saavat hyvästellä lempipaikat talossa. Kristian hyvästeli retronurkkauksen tuolinsa, Kevin peltikäytävälle teipatut asukkaiden kuvat.

22:34 Kimmo Vehviläinen ja Alma Hätönen tulevat taloon!

22:31 Taloyhteys. Kristian kertoo, että Kevinin pitäisi voittaa, koska hän on ihmisoikeuksien asialla. Hänellä on kova kannattajakunta ja hän on hyvä tyyppi. Kevinin mielestä Kristainin pitäisi voittaa, koska hänellä on mielipiteitä ja hyviä argumentteja. Hänellä on myös viihdearvoa, Suomen parasta viihdettä kymmenen viikkoa. Kristianin pitäisi omasta mielestään voittaa, koska hän on antanut kaikkensa. Kansa kuitenkin päättää. Kevinin itsensä mielestä pitäisi voittaa, koska olisi siistiä, koska muunsukupuolinen voittaisi. Kevinin mielestä BB-talo ei ole koti, Kristian on pitänyt talossa olemisesta. Kristiania ei ahdista talosta poistuminen.

22:30 Finaali jatkuu.

22:29 Kristian huutelee Elinaa talossa, jotta finaali jatkuisi. Kevin haluaa, että heille kerrottaisiin jotain

22:26 Ennen mainoskatkoa Elina kysyi studioyleisön mielipidettä voittajasta ja huudot meni Elinan mielestä tasan.

22:25 

Äänestystilanne:

Kristian*
Kevin

* = on johdossa

Finaalilähetys mainoskatkolle. Pian katkon jälkeen voittaja ratkeaa, sanoi Elina lähetyksessä!

22:22 Kevin ja Kristian keskustelevat talossa, että Kristian tulisi hulluksi, jos jäisi viimeiseksi taloon. Kevinin ainoa syy, miksi Kristian ei saisi jäädä viimeiseksi, olisi se, että Kristian tulisi hulluksi. Kristian vaatii, että heidät häädetään pian, jotteivät ole toisissaan kurkuissa kiinni ja tule poistetuksi väkivaltaisesta käytöksestä. Vakavasti puhuessa Kristian ei usko, että he saisivat enää riitaa aikaiseksi.

22:21

Äänestystilanne:

Kristian*
Kevin

* = on johdossa

22:21 Helmerin parhaat palat näytetään.

22:17 Helmeri on hyvissä fiiliksissä ja tervehtii kavereitaan yleisössä. Fiilkset meni talossa laidasta laitaan. Enemmän hyviä hetkiä talossa. Sormusviikolla syvissä vesissä, mutta sieltä noustiin. Nousi huonoista ajatuksista positiivisilla fiiliksillä. Villen kanssa meni välillä tunteisiin, ei kenestäkään pahaa sanottavaa. Parasta talossa oli Pablon käynti, siistiä nähdä sisko talossa ja talon muut asukkaat. Helmeri myönsi, että "kai on aika tosissaan Anun kanssa", vaikka tunteet talossa korostuvatkin. Jatkosuunnitelmat Anun kanssa "soitellaan" ja aikoo pyytää treffeille. Elina antaa sykemittarin Helmerille Esterata-viikon palkintona.

22:16 Helmeri saapuu studioon.

22:15 Finaalilähetys jatkuu.

22:12 Talossa jäljellä olevat Kevin ja Kristian kehuvat kilvan toisiaan ja kumpikin sanoo toisen voittavan. Kristian sanoo Kevinille, että he alkoivat viidennellä viikolla enemmän bondaamaan. Kristian toteaa, että Kevin on eniten muuttanut hänen ajatusmaailmaa talossa. Ei olisi uskonut olevansa talossa näin pitkään.

22:11 Voittajaäänestys jatkuu. Finaali menee mainoskatkolle.

22:09 Heti Helmerin häädön jälkeen Kristian ja Kevin menevät vessaan. He ihmettelevät, että he ovat kahdestaan talossa ja kuinka paljon tilaa talossa on. Kristianin mielestä oli söpöä, että Anu ja Helmeri häädettiin peräkkäin talosta.

22:08 Kevin ja Kristian lähtevät saattamaan Helmeriä häätöovelle. Helmeri toteaa arvanneensa tämän, Kristian ei ole uskoa tilannetta. Kevin olisi toivonut lähtevänsä nyt. Helmeri poistuu talosta häätöovesta.

22:07 Seuraava finalisti häädetään talosta. Kahdentenatoista BB-talosta häädetään... HELMERI!

22:05 Minuutin aikana ja sen jälkeen oli jälleen taloyhteys. Kyseltiin asukkailta huippuhetkiä. Kevin sanoi kaverin käynti talossa, Helmeri koiransa Pablon käynti talossa. Kristiania ärsytti kaikki käskyt talossa, eikä ollut oikein tilaa purkautua kellekään.

22:04 Voittajaäänestys on lukittu.

22:02 Minuutti aikaa äänestää ennen lukitusta.

Äänestystilanne:

Kristian
Kevin
Helmeri*

* = häätöuhan alla

21:59 Kooste kauden asukkaista ja huippuhetkistä.

21:58 Finaalilähetys jatkuu.

21:55 Taloon soitetaan vielä finaalinkin aikana päivätehtävän musiikkia. Kolme finalistia tanssivat.

21:54 Mainoskatko vuorossa finaalilähetyksessä. Talossa rauhallista jutustelua.

21:53

Äänestystilanne:

Kristian
Kevin
Helmeri*

* = häätöuhan alla

21:52 Jukka on tuntenut kiusalliseksi katsoa omia klippejään talosta. Hienoa nähdä sikarikerho finaalissa, mutta toivoo Kevinin voittavan. Myös Mira ja Tarina toivovat Kevinin voittavan.

21:51 Miran mielestä ensimmäinen viikkotehtävä oli jäänyt mieleen. Hän menisi talon vaikka heti, jos olisi mahdollisuus.

21:51 Tarinalla hirveä ikävä Keviniä ja talo näyttää televisiossa pienemmältä.

21:50 Talosta aiemmin häädetyistä asukkaista finaalissa haastattelussa Tarina, Mira ja Jukka.

21:44 Finaalilähetyksessä eilisen päivän kooste.

21:43 Anun parhaat palat ruutuun.

21:41 Anu on poissa tolaltaan ja yllättynyt ihmismäärästä. Anu nauraa kuvalleen, joka on Redin seinällä. Anu ei uskonut, että hän olisi talossa näin pitkään. Anu sanoi olleensa alussa lukossa ja hän totesi lopussa näkyneen oikean Anun. Anu odottaa näkevänsä lapsiaan. Oli vaikeampaa talossa kuin kuvitteli. Tänäänkin oli pahoja fiiliksiä, ikävää. Huippuhetket veivät toiseen äärilaitaan. Anu ei tiedä, mitä Helmerin kanssa tapahtuu ulkomaailmassa.

21:40 Finaali jatkuu, Anu saapuu studioon.

21:36 Edellisessä taloyhteydessä Elina kyseli asukkailta jännityksestä ja kaikkia tuntui jännittävän, myös Kristiania. Keviniä ei kuitenkaan olisi haitannut, vaikka hänet olisi häädetty seuraavana. Hänellä oli korkkaritkin valmiina jalassa, joten olisi hyvin voinut lähteä.

21:35 Taloon jäänyt finaalikolmikko keskustelee, kuka voittaa. Kevin veikkaa, että Kristian voittaa, kun taas Kristian veikkaa lähtevänsä itse seuraavana.

21:34 Äänestys jatkuu jälleen. Finaalilähetys menee jälleen mainoksille.

21:33 Finalisteillä ryhmähali, kun Anu häädetään talosta. Anu poistuu peilikäytävän kautta BB-talosta.

21:32 Toinen finalisti häädetään finaalissa. Seuraava häädettävä finalisti on... ANU!

21:29 Äänestys on lukittu.

21:28 Seuraava taloyhteys, vain minuutti aikaa seuraavaan äänestyslukitukseen.

21:28

Äänestystilanne:

Kristian
Kevin
Helmeri
Anu*

* = häätöuhan alla

21:27 Kimmolle näytetään hänen parhaat palansa.

21:24 Kimmosta tuntuu hyvältä pääsy ulos talosta. Sai kokemuksia talosta, mitä haki. Oli paljon pidättelemistä, että kesti 70 päivää. Yllätti, kuinka mitta voi tulla täyteen ärsyyntyessä, kun tapahtuu ympärillä koko ajan. Yllättyi, että sai itsensä hillittyä talossa. Tajusi talossa, että pitää keskittyä opiskeluihin, mutta itsestään ei oppinut uutta. Toivoo, että sopeutuminen ulkomaailmaan on nopeaa. Läheiset kontaktit ihmisiin on tullut tärkeiksi taloaikana.

21:23 Kimmo saapuu studioon hissillä. Redin johtaja on jälleen hissimiehenä.

21:22 Suora lähetys jatkuu Nelosella.

21:19 BB-talossa enää neljä finalistia. Talossa rauhallinen tunnelma ja finalistit keskustelevat keskenään.

21:18 Voittajaäänestys jatkuu. Suora lähetys menee mainoskatkolle.

21:17 Häätö toteutetaan peltikäytävällä perinteiseen tapaan. Kristianin mielestä ei puheita tarvita, finalistit halaavat toisiaan ja Kimmo poistuu talosta... ja Kristian vessaan.

21:16 Ensimmäinen finaalin häätö. Seuraavana BB-talosta häädetään... KIMMO!

21:16 Kristianin kommentti naurattaa, että haluavat v***uun talosta.

21:14 Äänestys on jäädytetty, taloyhteys jatkuu.

21:13 Ensimmäinen taloyhteys. Finalisteille kerrotaan, että minuutin päästä häädetään ensimmäinen finalisti. Helmeri  kommentoi, että siistiä päästä pois. Anu kiitteli omaa päiväänsä, pikkujouluja, oli täysi kymppi.

21:09 Seuraavaksi nähdään videoklippi kuluneen viikon asukkaiden päivistä.

21:08 Viidentenä finalistina nähdään Helmerin klippi.

21:06 Kevinin klippi ruutuun ja seuraavaksi Kimmon klippi.

21:04 Ensimmäinenä nähdään klipit Anusta ja Kristianista.

21:03 Äänestystilanteessa kärjessä Kristian ja Kevin, Kimmo ensimmäisenä lähdössä (ensimmäinen asukas häädetään ennen ensimmäistä mainoskatkoa).

21:02 Suora lähetys Big Brother 2019 finaalista alkaa. Studiossa Elina, Kimmo Vehviläinen ja Almä Hätönen.

21:00 Helmeri toteaa, että kova suoritus kaikilta, että ovat finaalisohvalla. Kevin kehottaa olevan kiltisti Elinalle ja kaikille.

20:56 Big Brother kuuluttaa, että suoraan lähetykseen on enää viisi minuuttia.

20:54 Juontaja Elina Kottonen teki yhteystestin BB-taloon, johon finalistit vastaavat. Kristian kommentoi, että ääni kuului hieman hiljaa taloon.

20:52 Viimeiset jammailut BB-talossa? Musiikki alkaa jälleen soimaan talossa ja asukkaat tanssivat. Musiikin loputtua Kevin toivoo kuulutusta päivätehtävän päättymisestä, mutta sitä ei kuulu.

20:50 Big Brother kuuluttaa, että suoraan lähetykseen on kymmenen minuuttia. Kristian käy sulkemassa olohuoneen ulko-oven ja varmistaa, että kaikkien kengät ovat eteisessä. Kevin sanoo kiitokset vielä kaikille häädetyille asukkaille ja Helmeri sanoo myös kiitos.

20:47 Kristian toi finalisteille talouspaperia. Anu kiitteli tätä, koska voi tulla itku. Joku ihmetteli, että joko talossa itketään. Kristian on hermona ja toivoisi lähetyksen jo alkavan. Hetkeä aiemmin Kristianin hermostumista lisäsi Kevinin veikkaus Kristianin voittamisesta. Kristian sanoi, että voittaja istuu hänen vieressään (Helmeri).

20:42 Kristian ihmettelee, miten ajatusmalli talossa on muuttunut. Aiemmilla viikoilla ajatteli, ettei halua häätöön, nyt haluaa vain kotiin. Kevin sanoi, että ei voi tajuta, että tämä nyt loppuu. Kymmenen viikkoa sitten Kevin ajatteli, että hän ei ole talossa kymmentä viikkoa.

20:38 Kaikki finalistit ovat kokoontuneet olohuoneeseen. Sohvalle on laitettu aikaisempien viikkojen tapaan häädettyjen asukkaiden muistoesineitä, kuten esimerkiksi Emmasta muistuttava kannu. Kevin luetteli sohvalla näkyvät esineet ja ketä ne muistuttivat. Käytyään esineet läpi, Kevin lisäsi loppuun "...ja Kristianin penis!" Finalisteja nauratti ja joku tokaisi "Ja nyt se sitten tuli mieleen!"

20:32 Korjaus edelliseen, Anu ei lähtenytkään tupakalle. Kimmo taisi lähteä yksin tupakalle.

20:30 Big Brother kuuluttaa, että 30 minuuttia on suoraan lähetykseen. Kimmo ehdottaa tupakalle lähtemistä, mutta Kristian ja Helmeri jättävät väliin. Anu lähtee aikaisemmista puheistaan huolimatta Kimmon seuraksi tupakalle.

20:27 Musiikki alkaa soimaan, jolloin finalistit alkavat tanssimaan. Tämä on päivätehtävä, joka finalisteilla on ollut tänään käynnissä, eli musiikin soidessa on elettava tanssimaan.

20:23 Fiilisteyä finalistien kesken, mitä he odottavat ulkomaailmasta. Keskustelussa tuli ilmi toiveet mm. nuuskasta, oluesta ja puhelimesta. Kristianin johdolla pelataan vielä kerran kierroksen verran "Kun lähden Kiinaan" -sanapeliä, mutta se päättyy lyhyeen, kun Kristian itse unohtaa, mitä edellä on sanottu.

20:18 Retronurkkauksessa finalistit pohtivat, tekisivätkö he vielä viimeisen jekun juontaja Elina Kottoselle. Kristianilla oli joku jekku mielessä, josta Kimmo sai heti kiinni, mutta muut eivät. Kristianin mukaan he ovat jutelleet siitä lähimenneisyydestä. Helmerikin keksi sen, mutta piti jekkua liian pahana tähän hetkeen.

20:13 Finalistit kävivät hetki sitten tupakalla. Anu sanoi, ettei hän enää kävisi talossa tupakalla. Vessassa Anu saoi käyvänsä vielä kolmesti. Asukkaat ovat valmistautumassa lähestymässä olevaan finaaliin. Viime hetken tarkistuksia asuihin ja meikkeihin.

19:55 Finalistit ovat nauttineet BB-talossa viimeisen illallisen aiemmin tänään. Ruokatilauksesta vastasi Kristian, jonka katsojat valtuuttivat eilisessä hybridi-tv-äänestyksessä viimeisen illallisen valitsijaksi. Kristian valitsi illallisek meksikolaishenkistä ruokaa, mm. tortilloja.

19:50 Asukkaat ovat jo pakanneet kaikki tavaransa ja toimittaneet ne varastohuoneeseen. Finalistit ovat tietenkin tälläytyneet finaalia varten ja esimerkiksi Helmeri on pukeutunut varsin tyylikkäästi. Kevin on laittanut ylleen saman mekon, millä hän tuli taloon kymmenen viikkoa sitten.

19:46 Kauden 2019 Big Brotherin finaalissa ovat Anu, Helmeri, Kevin, Kimmo ja Kristian. Joku heistä on uusi BB-voittaja noin kolmen tunnin kuluttua.

19:38 Tervetuloa Big Brother Fanisivuston Big Brother 2019 -finaaliseurantaan! Tässä liveseurannassa seuraamme Suomen 11. Big Brotherin finaalia ja voittajan ratkeamista. Suora lähetys Big Brother 2019 Finaalista käynnistyy Nelosella ja Ruutu+:ssa kello 21.00 ja suoraa kuvaa 24/7-palvelusta näkyy koko ajan aina finaalin loppuun saakka. Kaksituntinen finaalilähetys huipentuu BB-voittajan julkistamiseen, jolloin selviää, kuka saa voittajalle ojennettavan 30 000 euron shekin.


Tulosta   Sähköposti