Miikka, Laura, Reeo ja Mia ovat Big Brother 2022 -finalistit - Voittajaäänestys käynnissä, kuka voittaa 30000 euroa?

Big Brother 2022 -finalistit Miikka, Reeo, Laura ja Mia. Kuvat: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.
Big Brother 2022 -finalistit Miikka, Reeo, Laura ja Mia. Kuvat: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Tänä viikonloppua ratkeaa, kuka on Big Brother 2022 -voittaja. Big Brotherin finaali käydään sunnuntaina ja sinne selviytyivat Miikka, Laura, Reeo ja Mia. Voittajaäänestys on jo käynnissä.

Miikka ja Laura selvittivät tiensä BB-finaaliin keskiviikkona, kun he olivat kaksi parasta finaaliviikon finaalitehtävässä. Kärkikaksikon ulkopuolelle jääneet Reeo, Mia ja Salla joutuivat viimeiseen häätöäänestykseen, josta ratkesi kaksi muuta tämän vuoden finalistia.

Viimeisessä häätöäänestyksessä BB-talon joutui jättämään Salla. Tämän jälkeen taloon jäi finaalinelikko, joka jatkaa sunnuntain finaaliin. Joku heistä voittaa tämän vuoden Big Brotherin ja 30 000 euroa.

Pian Sallan häädön jälkeen finalistit komennettiin pihalle päästyään takaisin taloon heitä odotti keittiössä pullo kuohujuomaa ja neljä lasia. Finalistit pääsivät juhlistamaan finaalipaikkaansa kilistämällä laseja. Big Brother onnitteli asukkaita ja toivotti heidät tervetulleiksi finaaliin sunnuntaina.

Tämän vuoden Big Brotheria on jäljellä enää kolme yötä. Viikonlopun ohjelma finalisteilla ei ole tarkasti tiedossa, mutta jo nyt on kerrottu, että lauantaina finalistit pääsevät vastaamaan katsojien sosiaalisessa mediassa esittämiin kysymyksiin. Finalistit voivat joutua vastaamaan kiperiinkin kysymyksiin.

Voittajaäänestys on käynnissä. Eniten ääniä saanut asukas voittaa tämän vuoden Big Brotherin. Big Brother 2022 -finaali on sunnuntaina, jolloin selviää, kuka on Suomen Big Brotherin 13. normikauden voittaja.

Big Brother 2022 finaali Nelosella sunnuntaina 27.11.2022 kello 21.00-23.00

Voittajaäänestyksen äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.