Radiolähetykset aiheuttavat hämmennystä mökkialueella, kitkakehän vika korjattiin talossa

Sami ja Marko jekuttivat asukkaita viime yönä. Kuva: © Nelonen Media.
Sami ja Marko jekuttivat asukkaita viime yönä. Kuva: © Nelonen Media.

Ensimmäisen viikon viikkotehtävä eteni verkkaisesti. Varsinaisia uusia tehtäviä ei asukkaille ole annettu, vaikka etenkin mökkialueen asukkaita on hämmennetty BB-radiossa.

Mökkialueella valvottiin läpi yön vuoroissa, koska Big Brother aloitti eilen BB-radion lähetykset, joita asukkaiden piti kuunnella. Yön tunteina keskusteltiin, mutta asukkailla oli aikaa myös tehdä jekkuja. Jekuttamisesta kunnostautuivat Sami ja Marko, jotka tekivät klassisen vessajekun, eli kelmua vessanpöntön ympärille. Lisäksi kaksikko "maustoi" vettä hammastahnalla ja suolalla.

Ajoittain radiosta kuului ohjelmaa, joka hämmensi asukkaita. Aamun ensimmäisestä radiolähetyksestä asukkaat eivät oikein saaneet selvää ja myöhemmissä lähetyksissä asukkaat kummastelivat lähetykseen soittaneita kuulijoita. Kuulijat valittivat mm. naapurista kuuluvasta kiroilusta, mustikoiden keräämisestä niin, ettei muille jää ja koronastakin muistutettiin.

Varsinaista tehtävää ei ole tullut eilisen halkopinon siirtämisen jälkeen. Radiolähetykset ihmetyttivät asukkaita ja he yrittivät tulkita niiden viestiä. Kiroilusta he ymmärsivät, että heidän olisi siistittävä kielenkäyttöä. Esimerkiksi Nikolla kirosanojen määrä oli välillä huomattava keskustellessaan eilen Big Brotherin tarjottua asukkaille pienen määrän mietoja alkoholijuomia.

Muu informaatio ei oikein avautunut asukkaille. Joku pohti, että pitäisikö asukkaiden osata nauttia mökkielämästä viikkotehtävän tehtävänannon mukaisesti, eikä radiosta saisi tulla liikaa valituksia.

Päivän iloisin uutinen mökkialueella oli Paulan kirurginen operaatio, joka suoritettiin hänelle aamupäivällä. Paulalta poistettiin selästä patti, joka oli tulehtunut aiemmin. Paula vietti aamupäivästä pitkään varastomökissä ja ulos päästyään Paula kertoi hyvät uutiset muille asukkaille.

Patin poiston vuoksi Paulan pitää vaihtaa haavaan side määräajoin, eikä hän saa uida tai käydä saunassa kahteen päivään. Paulalle laitettiin pari tikkiä haavaan ja hänellä on haavahoitaja, joka huolehtii siteen vaihtamisesta.

Talon asukkaat kököttävät pääosin sisällä

BB-talon puolella on ollut erittäin rauhallinen päivä. Tämän päivän kävely kitkakehällä alkoi vasta lähempänä puolta päivää, koska Big Brother huolsi eilen vikaantunutta kitkakehää. Laite saatiin kuntoon ja asukkaat pääsivät kävelemään ja tuottamaan sähköä mökkialueelle.

Kävelyurakat kitkakehällä eivät olleet tänäänkään kovin pitkiä ja päivä kului pitkälti keskustellen erilaisista aiheista. Välillä esitettiin hyvinkin vahvoja mielipiteitä mm. maahanmuutosta Sinin toimesta, mutta asukkaiden keskuudessa puhuttiin myös kevyistä aiheista, kuten seurustelusta tai tv-ohjelmista.

Talossa asuvat asukkaat viettävät päivänsä pitkälti sisällä, koska Big Brother ei päästä asukkaita pitkäksi aikaa ulos, jottei ääniä kuuluisi talon ja mökkialueen välillä. Asukkaat päästetään talon puolella pihalle yleensä 5-15 minuutin ajaksi, jolloin ainakin talon tupakoitsijat menevät innokkaina ulos.

Mökkialueen asukkaat viettävät pääosan päivästään ulkona, mutta heillä on mahdollisuus viettää aikaa myös heidän mökissään, eli makuukontissa. Välillä Big Brother käskee mökkialueen asukkaat mökkiinsä, kun talon asukkaat ulkoilevat.

Rauhallinen tunnelma jatkuu molemmissa ryhmissä ja alkuiltaan mennessä uusia lisätehtäviä ei viikkotehtävään ole tullut.

Lue myös:
Asukkaat jaettiin heti kahtia ja ensimmäinen viikkotehtävä alkoi (7.9.2020)
Talossa tuotettiin sähköä mökkialueelle, mökkiläisetkin pääsevät työn makuun (7.9.2020)


Tulosta   Sähköposti