Vesivoima mukaan talon asukkaiden energian tuotantoon huomenna

Arttu ja Timo hassuttelevat letkun kanssa. Kuva: © Nelonen Media.
Arttu ja Timo hassuttelevat letkun kanssa. Kuva: © Nelonen Media.

Talon asukkaat saavat uuden energiamuodon tuotettavakseen huomenna, kun hybridi-tv:n katsojat äänestivät vesivoimaa. Mökillä jouduttiin tekemään halkopino uudestaan.

Rauhallisen päivän loppu lähestyi, kun Big Brother kutsui asukkaat sohvalle talon puolella. Asukkaat saivat kuulla, että katsojat olivat äänestäneet hybridi-tv:ssä asukkaille tuotettavaksi uuden energiamuodon. Katsojaäänestyksen voitti vesivoima.

Vesivoiman tuotanto alkaa huomenna keskiviikkona ja asukkaat saivat tätä varten tarvikkeet varastohuoneesta. Vielä asukkaat saivat vain ihmetellä, mitä heidän täytyy tehdä, mutta huomenna totuus selviää, kun se saavat lisäohjeita. Tänään asukkaat ovat kävelleet kitkakehässä, vaikka siinä ilmeni yhä toimintaongelmia, vaikka sitä korjattiin kertaalleen jo aamupäivällä.

Kitkakehä jumitteli jälleen illalla ja pyörimistä helpottamaan asennetut renkaat eivät toimineet niin kuin piti. Big Brother antoi kuitenkin asukkaille luvan jatkaa, kunhan renkaita tarkkaillaan. Kovin pitkään asukkaiden ei tarvinnut enää kävellä, vaan äänimerkki ilmoitti latauksen olevan täynnä.

Mökkialueella asukkaiden rauhallinen oleilu ja keskustelut keskeytyivät hetkeksi, kun BB-radiosta tuli kehoitus siirtää halkopinoa. Asukkaat olivat eilisiltana kasanneet halot ympyrän muotoiseen pinoon, mutta nyt oli havaittu, että muoto houkuttelee alueelle häiritseviä lintuja ja naapurit eivät pidä tästä.

Asukkaiden piti purkaa pino ja pinota se uudelleen. Radiojuontaja vinkkasi, että asukkaat tekisivät pinon ristikon muotoiseksi. Hetken asukkaat pohtivat, millainen sen pitäisi oli, mutta ainakin Niko keksi, että se on kuin "häshtag". Tästä lähdettiin kehittelemään lopulta suoraa ristikkoa ja lyhyen pähkäilyn jälkeen he myös keksivät, miten halot pitää asetella. Näin pino nousi pian pystyyn.

Koottuaan pinon asukkaat arvelivat, että huomenna he joutunevat kokoamaan pinon jälleen uuteen muotoon. Elo loppuillan tapahtumien jälkeen palasi jälleen aikaisempaan rauhalliseen uomaan.

Lue myös:
Asukkaat jaettiin heti kahtia ja ensimmäinen viikkotehtävä alkoi (7.9.2020)
Talossa tuotettiin sähköä mökkialueelle, mökkiläisetkin pääsevät työn makuun (7.9.2020)
Radiolähetykset aiheuttavat hämmennystä mökkialueella, kitkakehän vika korjattiin talossa (8.9.2020)


Tulosta   Sähköposti