Talon asukkaat huolehtimaan mökkiläisten ruokahuollosta, viikkotehtävä jatkui

Evakuoidut mökkiläiset aamupalalla tehtävähuoneessa. Kuva: © Nelonen Media.
Evakuoidut mökkiläiset aamupalalla tehtävähuoneessa. Kuva: © Nelonen Media.

Suomen päällä oleva myrskyrintama vaikuttaa Big Brotheriin edelleen. Aila-myrskyn vuoksi BB-mökin asukkaat ovat evakossa ja talon asukkaat huolehtivat toistaiseksi mökkiläisten ruokahuollosta.

Big Brother -tuotanto siirsi eilen illalla BB-mökin asukkaan evakkoon BB-talon tehtävähuoneeseen tänään uhkaavan myrskyn johdosta. Aila-myrskyksi nimetty myrsky osuu eteläiseen Suomeen tänään ja Uudellamaalla kovimmat myrskypuuskat arvioidaan tulevan tänään iltapäivällä.

Mökkiläiset viettivät yön tehtävähuoneessa, jossa heillä oli mukana vain välttämättömimmät tarvikkeet ja petivaatteet ja tämän lisäksi BB oli toimittanut asukkaille pientä purtavaa ja vettä. Heillä on käytössään myös tehtävähuoneen wc ja suihku.

Torstaina aamupäivällä myös talon asukkaille kerrottiin, että mökkiläiset on evakuoitu tehtävähuoneeseen. Asukkaille kerrottiin, että myrsky on todellinen, vaikka se ei vielä ole iskenyt alueelle. Talon asukkaille annettiin tehtäväksi huolehtia mökin asukkaiden ruokahuollosta toistaiseksi ja ruokatoimitusten tekeminen annettiin Markolle, joka tuntee mökkiläiset entisenä mökin asukkaana. Muut asukkaat saavat osallistua ruoan valmistukseen. Marko saa kommunikoida minimaalisesti mökin asukkaille vain tähän tilanteeseen liittyvissä asioissa.

Talon asukkaat ryhtyivät tuumasta toimeen ja he saivat täydennystä ruokatarvikkeisiin varastohuoneesta. Etenkin Sasa otti asiakseen osallistua mökkiläisten auttamiseen.

Marko toimitti hieman ennen puolta päivää mökin asukkaille aamupalatoimituksen kahvin kera ja myöhemmin talon asukkaat valmistavat samaan aikaan lämpimän ruoan molemmille puolille. Evakuoiduille asukkaille kerrottiin, että myrsky on todellinen, mutta kaikki eivät sitä uskoneet. Ainakin Niko oli skeptinen ja piti sitä vain mökkiläisten kiusaamisena, kun ovenraosta näytti aurinko paistavan ja talolaiset pääsivät tupakalle.

Nikolle evakuointi tuntuu olevan kaikista raskainta tupakoimattomuuden vuoksi. Jo ennen Markon käyntiä Nikolla ja Samilla oli käynnissä pientä kinastelua, joka osittain varmaan johtuu eilisiltana Samin antamista ohjeistuksista Nikolle. Lopulta myös mökin asukkaat saavat käydä BB-talon pihalla Big Brotherin luvalla esimerkiksi tupakalla.

Myrskypuuskat voivat olla iltapäivällä Ilmatieteen laitoksen mukaan jopa 25 m/s Uudenmaan länsiosan rannikolla. Mökin asukkaat jatkavat evakossa ainakin toistaiseksi. Viikkotehtävä jatkui torstaina iltapäivällä sisätiloissa. Viikkotehtävä oli viiden kaksintaistelun jälkeen talon johdossa lukemin 3-2 ja ainakin yksi osakilpailu ja loppusuoritus ovat vielä jäljellä ennen torstain suorituksia.

Ilmatieteen laitoksen myrskyennuste 17.9.2020:

Ilmatieteen laitoksen myrskyennuste 17.9.2020. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen myös tästä. Lähde: Ilmatieteen laitoksen Twitter.

Artikkelia on päivitetty 17.9.2020 kello 18.40: Otsikkoa on muokattu ja päivitetty artikkelin loppuun, että viikkotehtävä jatkui torstaina.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.