BB-taloon haetaan jälleen asukkaita - Big Brother 2021 asukashaku on käynnistynyt!

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Uusi BB-kausi nähdään jälleen tänä vuonna. Nelonen Media tiedotti maanantaina, että Big Brother 2021 nähdään Nelosella ja Ruudussa ensi syksynä.

Asukashaussa haetaan jälleen erilaisia persoonallisuuksia BB-taloon eri puolelta Suomea, kerrotaan Nelonen Median tiedotteessa. BB-taloon hakijalta vaaditaan täysi-ikäisyyttä ja suomen kielen hallintaa, mutta muuten kaikenlaiset hakijat erilaisista taustoista ovat tervetulleita, kerrotaan tiedotteessa.

Nelonen Media odottaa myös tämän vuoden Big Brotheriin hakijaryntäystä. Kahtena viime vuotena BB:hen on hakenut tuhansia ihmisiä, suurin ryntäys on ollut muutaman ensimmäisen viikon aikana. Vuonna 2020 BB-taloon haki yli 4000 henkilöä ja viime vuonna hakijamäärä ylitti 6000 hakijan rajan.

BB-taloon etsitään persoonallisuuksia eri ikäluokista, ammateista ja kulttuuritaustoista monipuolisesti ympäri Suomea. Nelonen Median tiedotteessa todetaan, että taloon toivotaan asukkaita, joilla on ajatuksia, intohimoja ja vahvojakin mielipiteitä. Tiedotteessa sanotaan mielenkiintoisesti, että hakijoilla voi olla jopa "tarve korjata maailmassa olevia virheitä, epäkohtia ja vääryyksiä".

Nelosen vastaava tuottaja Maarit Suominen kommentoi tiedotteessa, että he haluavat löytää monipuolisia persoonia taloon. Linja asukashaussa näyttää pysyvän samanlaisena kuin kahtena edellisenä kautena, koska Suominen sanoo, että asukkaiksi haetaan ihmisiä, joilla on halu jakaa tarinansa, puolustaa mielipiteitään ja seistä sanojensa takana.

Suominen myös lupaa entistäkin enemmän käänteitä ja mielikuvituksellisia yllätyksiä syksyllä alkavalla kaudella. Tuotannon kokoonpanosta ei vielä annettu tietoja. Kahta viimeistä kautta, jotka on nähty Nelonen Median kanavilla on tuottajana toiminut Petteri Ahomaa ja pääohjaana Janne Virtanen.

Suomen Big Brotherin 13. kausi kestää ensi syksynä 12 viikkoa, eli se on yhtä pitkä kuin viime kausi. Tulevan kauden asukashaussa otetaan edelleen huomioon yhä voimissaan oleva koronapandemia. Nelonen Median tiedotteessa kerrotaan, että asukkaiden ja työryhmän terveys ja turvallisuus on tuotannolle ensiarvoisen tärkeää ja viranomaisohjeita noudatetaan tuotannon kaikissa vaiheissa. Viime kauden asukashaku toteutettiin pitkälti etänä.

Big Brother 2021 nähdään Nelosella ja Ruudussa ensi syksynä.

Fanisivut.netin asukashakusivut

Katso myös:
Big Brotherin viralliset sivut Nelosen verkkosivuilla
Hakulomake Big Brother 2021 -kaudelle

Artikkelia on päivitetty 15.2.2020 kello 13.13: Tiedot asukashaun käynnistymisestä päivitetty kauttaaltaan ja lisätty Nelosen tuottajan kommentit.
Artikkelia on päivitetty 15.2.2020 kello 13.40: Lisätty linkki asukashakusivulle.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.