Ruutu+:n hinnoittelu muuttui kesäkuussa, BB 24/7 mukaan vain kalleimpiin paketteihin

Ruudun logo. Kuva: © Nelonen Media.
Ruudun logo. Kuva: © Nelonen Media.

Nelonen Media uudisti Ruutu+:n hinnoittelun kesäkuun alusta lukien. Syksyllä tulossa olevaan Big Brotheriin uudistus tietää hinnankorotusta, sillä halvimman BB-tilauksen hinta nousee kolmella eurolla kuukaudessa.

Ensi syksyn 15. Suomen Big Brotherissa on mukana tuttuun tapaan 24/7-palvelu. Asia vahvistui toukokuussa, kun Nelonen Media julkaisi syysohjelmistonsa. Big Brotherin esittelyn yhteydessä mainittiin, että kautta voi seurata Ruudussa 24/7:n kautta Nelosen lähetysten lisäksi.

Ruutu+:n hinnoittelu uudistui jo hyvissä ajoin ennen BB-syksyä. Ruutu+:n hinnaston mukaan kesäkuun 2022 alusta lukien Ruutu+:ssa on kolme tilausvaihtoehtoa, jonka pohjalle voi rakentaa erilaisia sisältökokonaisuuksia riippuen siitä, mitä haluaa katsoa ja haluaako sisällöt mainoksilla vai ilman. Uudistuksen myötä näyttäisi siltä, että BB 24/7 on hinnoiteltu kalleimpiin tuotteisiin, sillä sitä ei saa syksyllä tilattua halvimmalla paketilla.

Halvin Ruutu+ -paketti maksaa edelleen mainoksilla 6,95 €/kk, mutta sillä saa vain sarjoja, elokuvia ja lastenohjelmia. BB 24/7 sisältyy halvimmillaan Ruutu+ ja Urheilu yhdistelmään 9,95€/kk ja tässä on mukana myös mainokset. Ilman mainoksia Big Brotheria voi syksyllä seurata hintaan 12,95 €/kk, kun Ruutu+:n ja Urheilun lisäksi ottaa mukaan Ei mainoksia -vaihtoehdon.

Ruutu+:n tilausvalikosta näkee, että BB 24/7 myydään urheilun kyljessä. Kuvakaappaus Ruudun nettisivuilta. Kuva: © Nelonen Media.
Ruutu+:n tilausvalikosta näkee, että BB 24/7 myydään urheilun kyljessä. Kuvakaappaus Ruudun nettisivuilta. Kuva: © Nelonen Media.

Uusien hintojen myötä Big Brotherin katsominen 24/7:ssa näyttää tulevan viime syksyyn verrattuna kolme euroa kuukaudessa kalliimmaksi ottaa palvelun sitten mainoksilla tai ilman. Vielä viime syksyllä 24/7 oli mahdollista tilata mainoksilla vajaalla seitsemällä eurolla. Vaihtoehdoissa ei näytä olevan mahdollista tilata pelkkää BB:tä tai BB:tä viihdesisältöjen kanssa, vaan urheilu sisältyy mukaan, katsoo 24/7-palvelua millä paketilla hyvänsä.

Big Brother 2022 nähdään Nelosella ja Ruudussa syksyllä. Kauden avauspäivää tai juontajia ei ole vielä julkistettu.

Poimintoja Ruutu+ tilaushinnoista 6.6.2022:

Ruutu+ 6,95 €/kk (BB 24/7 ei sisälly)
Ruutu+ ja Urheilu 9,95 €/kk (BB 24/7 sisältyy)
Ruutu, Urheilu ja Ei mainoksia 12,95 €/kk (BB 24/7 sisältyy)

Lähteet:
Nelonen Median syysohjelmiston 2022 julkistus (17.5.2022)
Ruudun tiedote: Ruutu+-tilauksen hinta muuttuu (2.6.2022)
Ruutu+:n hinnasto (6.6.2022)

Artikkelia on päivitetty 9.6.2022 kello 07.26: Lisätty kuvakaappaus Ruudun nettisivuilta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.