Video: Big Brotherin uusi tunnari on julkaistu

Video: Big Brother 2022 -tunnari. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Suomen Big Brotherin tulevan kauden tunnari on julkaistu. Nelonen Media julkaisi uudistuvan Big Brotherin tunnarin maanantaina, jossa on pistetty uusiksi väri- ja äänimaailma.

Vuodesta 2019 asti Big Brotherin tunnusvärinä ollut oranssi on historiaa, joka kävi ilmi jo keväällä, kun uusi BB-logo julkaistiin. Sama sini-lila-valtainen värimaailma jatkuu uudessa Big Brotherin tunnarissa, joka julkaistiin maanantaina Big Brotherin Facebookissa ja Ruudussa.

Uudessa tunnarissa näkyy animoituna BB-talon kalusteita sekä erilaisia pelillisiä symboleja tulevan kauden teeman mukaisesti. Tunnarissa näkyy mm. korttitalo, noppia ja shakkilauta. Musiikki on pelillisen vauhdikas 20-sekuntisessa tunnarissa.

Big Brother 2022 käynnistyy Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina 4. syyskuuta kello 21.00.

Lue myös:
Uudistuva Big Brother 2022 sai uudet juontajat – Kausi käynnistyy 4. syyskuuta (17.6.2022)
Mediat: Janne Virtanen lopettaa Big Brotherin pääohjaajana (14.6.2022)
Ruutu+:n hinnoittelu muuttui kesäkuussa, BB 24/7 mukaan vain kalleimpiin paketteihin (8.6.2022)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.