Pippa antoi ensimmäisen häädetyn perinnön Samille - Palapelillä mahdollisuus hankkia ostossekunteja

Minna tsemppaa Samia hänen saatuaan häädetyn perinnön. Kuva: © Nelonen Media.
Minna tsemppaa Samia hänen saatuaan häädetyn perinnön. Kuva: © Nelonen Media.

BB-talosta sunnuntaina häädetty Pippa sai antaa uuden häädetyn perinnön taloon jääneelle asukkaalle. Ensimmäisen häädetyn perinnön Pippa päätti antaa Samille.

Häädetyn perintö on sukua mm. viime normikaudella käytössä olleelle häädetyn herjalle. Häädetyn perinnössä talosta häädetty asukas antaa lahjan valitsemalleen asukkaalle, joka voi olla hyvää tai pahaa. Häädetty asukas tietää, millainen perintö on antaessaan sen jollekin.

Ensimmäisenä talosta häädetty Pippa sai antaa häädetyn perinnön maanantaina BB-päivittäislähetyksessä. Studiossa Pippa sai kuulla, että häädetyn perintö on 700 palan palapeli pelkästään mustilla paloilla, joka on koottava noin 40 tunnissa. BB-talossa on käynnissä pulmatehtävä, johon häädetyn perintö liittyy.

Pippa päätti antaa häädetyn perinnön Samille, jonka tiedetään olevan lautapelien kehittäjä. Pippa uskoi, että Sami selviytyy tehtävästä, koska hän haluaa taata asukkaille lisää kauppa-aikaa, jotta asukkaat saavat ruokaa BB-valinnasta. Jos Sami onnistuu saamaan palapelin valmiiksi, ansaitsevat asukkaat kymmenen sekuntia lisää kauppa-aikaa. Jos palapeli ei valmistu, menettävät asukkaat kymmenen sekuntia kauppa-ajasta.

Asukkailla on keskiviikkoiltapäivään asti kerätä erilaisista pulmatehtävistä ostossekunteja kauppaan. Toistaiseksi tehtävissä on onnistuttu vaihtelevalla menestyksellä. Samilla on aikaa tehdä palapeliä aina pulmatehtävän loppuun saakka. Tehtäviä on tullut maanantaina tasaiseen tahtiin ja asukkaat arvelevat, että tehtäviä voi tulla jopa yöllä.

Sami totesi kuullessaan häädetyn perinnöstä, että "voi Pippa minkä teit". Sami mietti, että hänelle tulee pitkä yö. Noudettuaan palapelin palat varastohuoneesta, asukkaat alkoivat pohtia, mihin palapeli kannattaisi tehdä. Melody ehdotti sen kokoamista yhdellä talon olohuoneessa olevista korokkeista.

Pulmallisista tehtävistä huolimatta asukkaat ovat onnistuneet viettämään rentoa päivää ja viihdyttämään toisiaan keksimällä myös muuta ohjelmaa päivään.

Pulmamaratonssa hankkimaan kauppasekunteja - Jasmiina stressasi osaamistaan (13.9.2021)


Tulosta   Sähköposti