Akista häädetyn perinnössä keittiöpsykologi

Keittiöpsykologi Aki pitää vastaanottoaan BB-talon keittiössä. Kuva: © Nelonen Media.
Keittiöpsykologi Aki pitää vastaanottoaan BB-talon keittiössä. Kuva: © Nelonen Media.

Aki sai maanantaina häädetyn perinnön Samilta. Häädetyn perinnössä Akista tuli BB-talon keittiöpsykologi, joka kuuntelee asukkaiden arkimurheita.

Maanantaina asukkaat saivat kuulla sunnuntaina talosta häädetyn Samin antaman häädetyn perinnön. Asukkaat olivat uumoilleet, että Sami antaa häädetyn perinnön Akille, koska Sami oli aiemmin talossa sanonut antavansa sen Akille

Illalla asukkaiden arvailut osuivat oikeaan, kun Big Brother kuulutti häädetyn perinnöksi Akin. Hän toimii BB-talon keittiöpsykologina, jonka vastaanotto toimii talon keittiössä. Aki kuuntelee asukkaiden arkimurheita, analysoi niistä jokaisen ja antaa niihin ratkaisun. Jokainen vastaanotto alkaa äänimerkistä ja Aki kuuntelee asukkaiden murheita seuraavaan äänimerkkiin saakka.

Keittiöpsykogi sai asukseen pikkutakin ja vastaanottotuoliksi ruskean nojatuolin. Sosiaalisessa mediassa nojatuoli tunnistettiin tuntomerkkien perusteella samaksi kuin BB-talossa 2019 ollut nojatuoli. Nojatuoli tuli tutuksi BB-voittaja Kristianin suosikkituolina ns. retronurkkauksessa.

Akin ensimmäinen vastaanotto avautui pian toimen vastaanottamisesta. Murheitaan pääsivät kertomaan mm. Anssi, Ville ja Taavi. Ville nosti suurimmaksi murheekseen tänään tapahtuneen aikapommin räjähdyksen, josta hänelle jäi pelko oransseja muoviputkia kohtaan ja Ville pelkäsi sen tulevan vielä uniin. Ratkaisuehdotuksena Aki antoi porkkanansyöntiä, jonka vitamiinit auttavat unensaatiin.

Sinänsä hauskan kuuloisen tehtävän yksi varjopuolia on, että keittiöpsykolgin nojatuoli on sijoitettu keskeiselle paikalle keittiöön jääkaapin ja astianpesukoneen eteen. Tämä aiheuttaa keittiön toimintaan ongelmia, mutta Big Brother oli asukkaiden vastalauseista huolimatta määrännyt tuolin sijoituspaikan. Tuolia ei luonnollisesti saa siirtää niin kauan, kun häädetyn perintö voimassa.

Tällä kaudella on annettu kymmenen häädetyn perintöä ja tällä hetkellä talossa olevista asukkaista häädetyn perintöa ei ole vielä kokenut Samir ja Ville. Häädetyn perintöjä on jäljellä tällä kaudella mahdollisesti vielä jopa kolme, jos myös kesken viikon häädöistä annetaan perintöjä. Vähintään häädetyn perintöjä on jäljellä yksi.


Tulosta   Sähköposti