Milena ja Mathias täydentävät asukaskokoonpanoa - Talo saa täydennystä perjantaina kello 18

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

BB-talon pyöröovi on pyörinyt ahkerasti, eikä se tunnu pysähtyvän, kun uusia asukkaita lappaa taloon. Seuraavat tulokkaat saadaan taloon perjantaina kello 18, kun Milena ja Mathias astuvat taloon.

Torstain BB-päivittäislähetyksessä paljastettiin seuraavaksi BB-taloon menevät uudet asukkaat. Talo saa jälleen yhden uuden nais- ja yhden uuden miesasukkaan Milenasta ja Mathiaksesta.

Esittelyvideossaan kuntosaliyrittäjä Milena kuvaa itseään boss-ladyksi, kuka harrastaa jenkkifutista ja ammuntaa. Milena kuvaa itseään spontaaniksi ja suorapuheiseksi. Hän osaa olla omasta mielestään hieman ovela ja kiero ja sen osoituksena Milena on suunnitellut aluksi esittää talossa mitäänsanomatonta. Nokialta kotoisin oleva 31-vuotias Milena haluaa tietenkin voittaa Big Brotherin.

Helsinkiläinen 24-vuotias Mathias pitää itseään kovana juoruilijana ja toteaa olevansa kuin Ulla Taalasmaa. Baarityöntekijä ei ota itseään liian tosissaan. Talossa hän aikoo haastaa itseään ja taktiikkana hän aikoo pitää yllä suhteita asukkaisiin ihmisläheisenä persoona, kun on.

Huomenna asukkaat saavat odottaa uusia kämppäkavereita iltaan asti. Minkälaista perjatai-illan huumaa BB-talossa nähdään?

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.