Viikko 2: Nimeämiset

Toisen viikon katsojaäänestyksen joutui neljä asukasta. Häätöäänestyksessä ovat Ruzbeh (11 pistettä), Tuula (9 pistettä) ja Jerry (6 pistettä) nimeämispisteiden perusteella ja Miikka (0 pistettä) Heidin ja Aleksin vaihtamana.

Asukkaat kävivät nimeämässä toisiaan häätöäänestykseen toisen viikon torstaina. Nimeämiset suoritettiin perinteiseen tapaan ja kaikki sillä hetkellä talossa olleet saivat antaa nimeämispisteitä.

Big Brother laittoi häätöäänestykseen neljä eniten pisteitä saanutta asukasta, joista nimeämiskilpailun voittoon tasapelillä päätyneet Heidi ja Aleksi saivat vaihtaa yhden asukkaan. Heidi olisi joutunut häätöäänestykseen yhdeksällä pisteellä, mutta pitkän neuvottelun jälkeen Heidi ja Aleksi pelastivat häätöäänestyksestä Heidin ja laittoivat hänen tilalleen Miikan.

Nimeämispisteiden jakautuminen:

Asukas Antoi 2 pistettä Antoi 1 pisteen Saanut itse
Miikka Jerry Tuula 0*
Nabaz Heidi Ruzbeh 0
Kirsi Ruzbeh Heidi
0
Heidi Tuula Jerry 9
Sofia Ruzbeh Heidi 0
Reeo Tuula Jerry 3
Merve Ruzbeh Tuula 0
Ruzbeh Jerry Tuula  11
Laura Tuula Ruzbeh 1
Tuula
Heidi Laura  9
Jerry
Ruzbeh Heidi  6
Mia
Reeo Ruzbeh  0
Aleksi
Heidi Reeo  0

 Jos luet sivua mobiililaitteella, liikuta taulukkoa sivulle nähdäksesi kaikkien nimeämispisteet.

* = Heidi ja Aleksi vaihtoivat Heidin pois häätöäänestyksestä ja laittoivat tilalle Miikan.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.