Viikko 2: Sunnuntain häätö

Toisen viikon sunnuntaina BB-talosta häädettiin katsojahäädössä Jerry. Hän hävisi häätöäänestyksessä Miikalle, Ruzbehille ja Tuulalle.

Asukkaat olivat nimeämisten perusteella laittaneet häätöäänestykseen Ruzbehin, Tuulan ja Jerryn. Miikka joutui häätöäänestykseen, kun Heidi ja Aleksi laittoivat hänet häätöuhan alle voitettuaan nimeämiskilpailun. Heidi vaihtoi itsensä pois häätöäänestyksestä ja laittoi Miikan tilalle.

Miikka oli häätöäänestyksen johdossa koko ajan, vaikka hänen johtonsa kapeni äänestyksen edetessä. Hänet äänestettiin ensimmäisenä turvaan häätölähetyksen toisen mainoskatkon jälkeen.

Kolmen jäljelle jääneen kesken käytiin lopulta tiukka taistelu. Aluksi Jerry oli selkeässä johdossa, mutta Tuula ja Ruzbeh kirivät prosentit lähes tasoihin viimeisessä tilannenäytössä. Tiukka häätöäänestys kääntyi Jerryn tappioksi, sillä hän tuli häädetyksi saatuaan 31,2 % annetuista äänistä. Tuula oli ensimmäisenä turvassa 0,8 prosenttiyksikön erolla. Viimeisessä vaiheessa mukana olleista Ruzbeh keräsi eniten ääniä 36,8 %:n ääniosuudella.

Jerryn häädön jälkeen BB-taloon jäi 14 asukasta.

Neljäs häätöäänestys su 18.9.2022 - tulokset:

Ruzbeh 36,8 %
Tuula 32,0 %
Jerry 31,2 % (häädettiin)

Tuloksissa on käytettävissä vain häätöäänestyksen viimeisessä vaiheessa olevien asukkaiden tulokset, eikä ensimmäisinä turvaan päästetyn Miikan ääniä ole mukana.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.