Finalistit juhlimaan viimeisissä bileissä - Laskettelu vihdoin käyntiin viimeisenä perjantaina

Finaalinelikko skoolaa finaalibileiden aluksi. Kuva: © Nelonen Media.
Finaalinelikko skoolaa finaalibileiden aluksi. Kuva: © Nelonen Media.

Päivät käyvät vähiin BB-talossa, sillä viimeinen viikonloppu tältä kaudelta on alkamassa. Vihdoin alkoi olla sitä finalistien pitkään odottamaa laskettelua.

Tämän kauden viimeiseen perjantaihin heräsi neljä finalistia, sillä torstaina BB-talosta oli häädetty Salla. Miikka, Reeo, Laura ja Mia saivat kuulla, että he ovat tämän kauden finalisteja ja yksi heistä voittaa Big Brotherin ensi sunnuntaina.

Asukkaat olivat odottaneet, että finaaliviikko olisi "laskettelua", eli helppoa hauskanpitoa kohti finaalia. Kuluneen viikon aikana he saivat kuitenkin havaita, ettei näin ollut kaikkine käänteineen. Perjantaina Big Brother otti kuitenkin rennomman asenteen ja neljä finalistia pääsivät nauttimaan.

Finalistit päästettiin aamupäivällä sisäkuntosalille ja myöhemmin Big Brother toimitti heille texmex-tarpeet. Finalistit pääsivät valmistamaan tortilloja, joista he olivat talossa puhuneet aiemmin.

Iltapäivällä oli tarjolla myös pieni päivätehtävä, jossa asukkaat saivat leikkiä Kuutamolla-peliä, jossa finalistit kertoivat kolme väittämää, joista yksi oli valhetta ja kaksi totta. Muiden piti löytää kysymysten avulla tämä valhe. Miikka oli pelissä vireessä, sillä hän onnistui arvaamaan kohtuullisen hyvin, mistä asukkaat puhuivat palturia.

Illalla finalistiti käskettiin pihalle, jolloin he törmäsivät vanhaan tuttavuuteen. Kahvimaatti oli tehnyt paluun pienen tauon jälkeen. Finalistit jäivät odottamaan täytettä mukeihinsa, jotka oli toimitettu pihalle. Heidän ei tarvinnut kauaa odottaa, kun kahvimaatti alkoi suoltaa jotain ulos.

Miikka saa lonkeroa kahvimaatista suoraan suuhunsa. Kuva: © Nelonen Media.
Miikka saa lonkeroa kahvimaatista suoraan suuhunsa. Kuva: © Nelonen Media.

Nyt ei kuitenkaan ollut kyse kahvista, vaan se oli lonkeroa. Mia ei pitänyt lonkerosta, mutta muut finalistit olivat innolla täyttämässä kuppejaan. Jonkin ajan päästä kahvimaatti hiljeni ja finalistit jäivät pihalle odottamaan, milloin Big Brother avaa jälleen terassin verhot ja he pääsevät sisälle. Finalisteja mietitytti, mitä sisällä heitä odottaisi.

Vastauksen he saivat iltayhdeksän aikoihin, kun finalistit olivat viettäneet pitkän tovin ulkona. Pihalla alkoi soida musiikki ja finalistit ryntäsivät ovelle. Sisällä oli discovalaistus ja Laura ja Mia alkoivat heti tanssia. Musiikin tauottua Big Brother onnitteli Miikkaa, Reeoa, Lauraa ja Miaa pääsystä finaaliin ja, että he ovat BB-talon viimeiset asukkaat.

Big Brotherin onnittelujen jälkeen finalistit alkoivat laittautua finaalibileitä varten. Ensimmäiseksi he skoolasivat maljat BB:n toimittamalla skumpalla. Saatuaan juhlatamineet päälleen finalistit vielä skoolasivat uudelleen.

Juhlat pääsivät vihdoin käyntiin. Oli BB-talon tämän kauden viimeisten bileiden aika, kun kautta on jäljellä kutakuinkin tasan kaksi vuorokautta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.