Tunteet pintaan vanhojen asukkaiden tsemppiviesteillä - Hengailua yön pikkutunneille saakka

Finalistit seuraamassa videoita sohvan jalan petettyä oikealta edestä. Kuva: © Nelonen Media.
Finalistit seuraamassa videoita sohvan jalan petettyä oikealta edestä. Kuva: © Nelonen Media.

BB-talon neljä jäljellä olevaa asukasta, BB-finalistit, juhlistivat finaalipaikkojaan kauden viimeisissä bileissä. Illan aikana saatiin tunteet pintaan finalistien näkemillä vanhojen asukkaiden videotervehdyksillä.

Finalistit pääsivät juhlimaan viimeistä kertaa BB-talossa perjantai-iltana. Kilisteltyään maljoja pariin kertaan finalistit tanssivat talossa Big Brotherin soittaman musiikin tahtiin. Hupaisienkin tanssiliikkeiden aikana näki, että finalisteilla oli hauskaa ja he ottivat kaiken irti viimeisistä hetkistä talossa, kuten olivat moneen kertaan puhuneet.

Reilu tunti bileiden alkamisesta joku finalisteista huomasi, että olohuoneen television ruutu näytti jotenkin erilaiselta. He päättelivät, että kohta he saavat nähdä jotain kuvamateriaalia. Eivätkä he olleet väärässä, sillä Big Brotherilla oli finalisteille yllätys.

Hetken odoteltuaan televisiossa käynnistyi video, jossa esiintyi talosta yhdeksännellä viikolla häädetty Sofia. Finalistit innostuivat tutun hahmon näkymisen televisiossa, mutta nopeasti he rauhoittuivat kuulemaan, mitä Sofialla oli sanottavaa. Sofia sanoi, että hänellä oli ikävä finalisteja ja hän oli onnellinen heidän puolestaan.

Sofian videotervehdys nähtiin ensimmäisenä. Kuva: © Nelonen Media.
Sofian videotervehdys nähtiin ensimmäisenä. Kuva: © Nelonen Media.

Sofia tsemppasi talossa yhä olevaa nelikkoa ja finalistit olivat ikionnellisia videotervehdyksestä. Kyyneleiltäkään ei vältytty ja Laura valitteli, että oli tällainen itkupilli. Nainen oli huolissaan meikkiensä puolesta, mutta muut vakuuttelivat, etteivät meikit olleet valuneet.

Pian televisiossa näkyi jo seuraava video, kun oli talosta vain kolmen päivän jälkeen asukashäädössä häädetyn Markon terveiset. Videoviestissään Marko sanoi olevansa onnellinen finalistien puolesta ja toivoi näkevänsä heidät. Reeo totesi videon jälkeen, että oli todella mukava nähdä pitkästä aikaa Markoa.

Videot seurasivat toistaan ja eri viikkoina talosta häädetyt tai poistuneet asukkaat lähettivät tervehdyksensä finalisteille. Ensimmäisessä sunnuntaihäädössä talosta häädetty Daiyanan viesti oli hyvin lyhyt, vain yhden lauseen mittainen. Muut talosta poistuneet asukkaat pitivät pidemmän tervehdyksen. Toisen viikon asukashäädössä häädetyn Pirkan viesti oli yksi pisimmistä, ellei pisin.

Suurimmat ilontunteet etenkin Reeossa ja Miikassa sai aikaan Ruzbehin videotervehdys, jonka hän piti ilmeisesti työpöytänsä äärestä. Ruzbehin taustalla näkyi tietokoneruutu, johon hän oli laittanut kuvan, jossa oli piirrettynä talon Rooma-liittouma. Finalistit huomasivat taideteoksen ja Reeo ja Miikka olivat hyvin otettuja tästä.

Finalisteilla olivat tunteet pinnalla katsoessaan vanhojen asukkaiden tekemiä videoita. Kuva: © Nelonen Media.
Finalisteilla olivat tunteet pinnalla katsoessaan vanhojen asukkaiden tekemiä videoita. Kuva: © Nelonen Media.

Viimeisenä videona finalistit saivat nähdä sunnuntaina häädetyn Heidin tervehdyksen. Videolla Heidin tervehdyksen lisäksi finalistit saivat nähdä myös Heidin koiran, josta nainen oli puhunut talossa monta kertaa. Videon loppupuolella tapahtui hauska tilanne, kun BB-talon sohvan yksi kulma rysähti alas jalan petettyä ja Miikka, Laura ja Mia katsoivat seisaaltaan videon loppuun.

Reeo istui sitkeästi sohvalla loppuun asti. Laura ja Mia istuivat Heidin videon jälkeen takaisin sohvalle, Miikka meni lattialle istumaan. Aivan lopuksi finalistit saivat nähdä vielä Mathiaksen terveiset Australiasta tekstinä, hän ei ollut tehnyt videota. Torstaina häädetty Salla ei myöskään ollut antamassa videoterveisiä.

Finalistit olivat täysin fiiliksissä saamistaan tsemppiviesteistä vanhoilta asukkailta. Videot menivät tunteisiin ja etenkin Mia ja Laura kyynelehtivät sohvalla ja he olivat toistensa kainalossa vähän väliä. Finalistit toivoivat, että Big Brother olisi näyttänyt videot uudestaan, mutta se jäi vain haaveeksi.

Videotervehdysten jälkeen finalistit pääsivät finaalibileiden saunaan ja porealtaaseen. Illan aikana Big Brother soitti taloon myös lisää musiikkia ja finalistit pääsivät pistämään jälleen jalalla koreasti. Bileiden aikana palattiin myös kauden aikaisiin muistoihin paitsi finalistien keskusteluissa niin myös musiikissa. Big Brother nimittäin soitti bileissä kahtiajaon aikana päivätehtävässä soitettuja ylhäisten ja alhaisten tanssien musiikit.

Viimeisenä iltana finalistit tanssivat myös pihalla musiikin tahtiin. Kuva: © Nelonen Media.
Viimeisenä iltana finalistit tanssivat myös pihalla musiikin tahtiin. Kuva: © Nelonen Media.

Viimeisissä bileissään finalistit jaksoivat kukkua lähes aamuneljään saakka. Yöllä ei tanssijalka enää niin vipattanut, vaan yö sujui pääosin keskustellen kuluneesta kaudesta, pian häämöttävästä talosta lähdöstä ja läheisten näkemisestä. Tuttuun tapaan Reeo oli ylhäällä viimeisenä nautittuaan yksin iltateestä olohuoneen sinivalon kajossa ennen kuin mies painui nukkumaan muiden kanssa makuuhuoneeseen.

Lauantaina on BB-talossa viimeinen kokonainen päivä tällä kaudella.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.