Kommentti: Lisää haastetta Minnalle

Sunnuntaina talosta häädetty Minna palasi BB-taloon ilman voitonmahdollisuutta. Minnan paluussa häiritsee se, ettei hänelle ole ilmeisesti suunniteltu sen suurempaa roolia kuin vaikuttaa nimeämisiin.

Minnan paluu ei ollut ensimmäinen kerta Suomen Big Brotherissa, että kaudella jo häädetty asukas palaa takaisin taloon. Hänen kerrottiin asuvan talossa normaalina asukkaana, mutta voitonmahdollisuutta Minnalla ei enää ole. Mitään erikoisoikeuksia hänellä ei siis ole, eikä hän myöskään toimi tuotannon kätyrinä.

Ainoa, missä Minnalla on enemmän painoarvoa, ovat loppuviikon nimeämiset. Minnan roolia nimeämisissä ei ole vielä tarkennettu, mutta merkittävä vaikutus sillä pitäisi olla. Tähän väliin olisi toivonut normaaleja nimeämisiä ilman mitään kommervenkkejä, mutta se jää jälleen haaveeksi.

Häädetyn asukkaan paluu on OK, jos hänellä ei ole enää mahdollisuutta voittaa, mutta siihen olisi pitänyt kehittää jotain muutakin oheen kuin nimeämiset. Ainakaan tällä tietoa Minnalle ei ole suunnitteilla salatehtäviä tai hän ei ole muuten Big Brotherin käskyläinen. Kimmo Vehviläinen ehti tällaisesta jo eilen BB-lähetyksessä kertoa, mutta valitettavasti tuo ei pitänyt paikkaansa.

Nyt Minnan elämä talossa on helppoa, koska hänellä ei ole paineita talossa pysymisessä, Minna kun ei ole enää kilpailussa mukana. Lisäkäänteillä, kuten salatehtävillä, saataisiin tästä uusintavisiitistä huomattavasti mielenkiintoisempi ja samalla hieman haastetta Minnalle. Minnalle voisi antaa vaikka käskyjä korvanapin kautta, kuten näyttelijäasukas Millalle kaudella 2012 ja keksiä siihen kaikkia viihdyttäviä tilanteita, joista Minnan olisi selviydyttävä paljastumatta.

Minna ei saa kertoa, ettei hänellä ole voitonmahdollisuutta tai että hän poistuu talosta sitten, kun Big Brother katsoo hänen toisen tulemisensa tulevan päätökseen. Toistaiseksi Minnalla ei ole ollut mitään vaaraa paljastua. Vaikka Minnaa ei voi nimetä häätöäänestykseen, sitä tuskin pidetään epäilyttävänä, koska uusia tai uusvanhoja ei heti taloon tullessa yleensä voi nimetä muutenkaan.

Tällä hetkellä Minna elää vain virran mukana ja suorittaa nimeämistehtävänsä ja onko se siinä? Maksimissaan Minnan talovisiittiä on veikattu kahden viikon mittaiseksi, mutta tästä ei ole virallista vahvistusta. Jos Minnalle tulee toinen viikko, sinne on keksittävä jotain erilaista.


Tulosta   Sähköposti