Juhani, Lasse, Anssi, Sami ja Pekka nimettiin kahdeksanteen häätöäänestykseen

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Kauden kahdeksas häätöäänestys käynnistyi lauantaina. Asukkaat nimesivät häätöäänestykseen Juhani, Lasse, Anssi, Sami ja Pekka.

Tällä viikolla BB-talossa nähtiin pitkästä aikaan normaalit nimeämiset, joissa asukkaat antoivat toisilleen nimeämispisteitä. Toki tälläkään kertaa ei menty täysin perinteisen kaavan mukaan, sillä Big Brother oli tehnyt tähänkin pienen käänteen.

Viime sunnuntaina taloon palannut Minna oli suojassa nimeämisiltä, eikä hän myöskään saanut antaa nimeämispisteitä. Minna joutui luovuttamaan nimeämispisteensä haluamalleen asukkaalle, mutta tätä ei saanut paljastaa muille. Lauantain BB-päivittäislähetyksessä kerrottiin, että Minna luovutti nimeämispisteensä Jasmiinalle. Jasmiina sai siis käyttöönsä tuplapisteet tällä viikolla, mutta hän ei tiennyt tästä antaessaan nimeämispisteitä, vaan hän luuli antaneensa pisteensä normaalisti.

Asukkaille käänne paljastettiin perjantaina illalla, mutta silloinkaan ei kerrottu, kenelle Minna pisteensä lahjoitti. Muut asukkaat paitsi Minna ja Jasmiina, antoivat pisteensä tuttuun tapaan, eli kaksi pistettä sille asukkaalle, jonka haluaa eniten ulos talosta ja yhden pisteen sille, jonka haluaa toiseksi eniten ulos talosta.

Häätöäänestykseen joutuneet paljastettiin lauantai-iltana. Kahdeksannessa häätöäänestyksessä ovat Juhani, Lasse, Anssi, Sami ja Pekka ja lauantain BB-lähetyksessä annettiin ymmärtää, että vain yksi asukas häädetään sunnuntaina. Tällä kaudella ei ole voinut olla varma, kuinka monta asukasta talosta häädetään, sillä lauantaina tietoa ei välttämättä kerrota tai juontajat antavat virheellistä informaatiota.

Kahdeksas häätöäänestys on jo käynnistettiin lauantain BB-lähetyksessä ja asukkaat saivat tiedon häätöäänestyksessä olevista asukkaista myöhemmin samana iltana. Asukkaat saivat kuulla, että ensimmäistä kertaa tällä kaudella äänestyksessä on pelkkiä miehiä, joka tietää sitä, että sunnuntaina talosta häädetään ensimmäinen mies koko kaudella. Tähän mennessä BB-talosta on häädetty vain naisia.

Asukkaat spekuloivat, kuinka monta asukasta sunnuntaina häädetään ja monet uskovat kahden lähtevän. Pekka piti häätöuhan alla olevaa joukkoa kovana ja hän totesi sunnuntaina tulevan "big night", ison illan. Ville, joka ei ole ollut koskaan nimettynä häätöäänestyksessä piti osaa nimetyistä yllätyksenä. Ainakin Lassen nimi oli joillekin varmasti yllätys.

Lasse näytti ehkä itse olleen hieman yllättynyt ilmeensä perusteella häätöäänestyksessä olemisesta. Muut eivät niinkään ja etenkin Pekalle ja Samille häätöäänestyksessä oleminen on heille lähes rutiinia. Pekka on häätöuhan alla neljättä kertaa, Sami viidettä. Juhani näytti olevan kaikista iloisin nimettynä olostaan, sillä mies on maininnut koti-ikävästään ja lisäksi hän on pitänyt jäämistä ja lähtemistä hyvinä vaihtoehtoina, vaikka Juhani piristyikin tällä viikolla.

Pekka puhui nimeämistulosten julkistuksen jälkeen varsin mielenkiintoisia. Pekka sanoi, että hän aikoo muuttaa taktiikkaansa, mikäli hän jää taloon. Alkuviikosta Pekka sanoi päiväkirjahuoneessa, että hän hakeutui kauppatehtävässä Minnan ja Jasmiinan räp-ryhmään sen varjolla, ettei Minna nimeäisi häntä häätöäänestykseen. Vielä tuolloin asukkaat eivät tienneet Minnan saamasta nimeämistvististä.

Nimeämisten tulokset saatiin taloon vasta vähän ennen puolta yötä, mutta asukkaat jäivät tuttuun tapaan puimaan keskenään tuoreita tuloksia ja sitä, mitä sunnuntaina tulee tapahtumaan. Jasmiina kommentoi, että piti nimeämisten kuulemista pahempana kuin sunnuntaina häätöäänestyksen ratkeamista.

Kauden kahdeksas häätöäänestys ratkeaa sunnuntaina kello 21.00 alkavassa Big Brother Suomi Live -lähetyksessä.

Minnaa ei saa nimetä, luovuttaa nimeämispisteensä toiselle (29.10.2021)

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Artikkelia on päivitetty 31.10.2021 kello 00.15: Lisätty tieto Minnan pisteiden lahjoittamisesta Jasmiinalle sekä nimeämistulosten jälkeiset tunnelmat.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.