Toni Nieminen häädettiin toisena BB-talosta - Nina voitti koskemattomuuden

Video: Toni Nieminen häädettiin toisena BB-talosta. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Vauhdilla etenevässä Julkkis-Big Brotherissa oli torstaina vuorossa jo toinen häätö, kun neljä asukasta oli häätöuhan alla. Häätöäänestyksessä toisena BB-talosta häädettiin Toni Nieminen.

Häätöäänestys käynnistyi keskiviikkona, kun asukkaat olivat käyneet nimeämässä ensimmäistä kertaa. Nina Mikkonen oli häätöäänestyksessä, koska aikapommi räjähti hänen käsissään, mutta Rosa Meriläinen, Sanna Ukkola ja Toni siellä nimeämisten seurauksena.

Talossa oli rento tunnelma ja naurunremakka seurasi usein asukkaiden kommentteja suorissa taloyhteyksissä. Alussa suurimmat naurut aiheutti Rosa, jolta kysyttiin hänen kuorsaamisestaan. Hän kommentoi, että hänen kuorsauksensa saattoi vaiktuttaa, että hänet nimettiin, mutta muiden harmiksi "hän ei ole Markku".

Suorassa lähetyksessä nähtiin myös haastatteluja yksityisesti päiväkirjahuoneesta Sannalta ja Aleksi Valavuorelta. Sannaa ei haittaisi, jos Toni tippuisi ja Aleksi taas toivoi Rosan ja Tonin jäävän.

Toisessa häätöäänestyksessä päästettiin ensimmäisenä turvaan Sanna, jonka jälkeen äänestyksessä jatkoi kolme asukasta. Näiden kesken häätöäänestys päättyi, kun suoraa lähetystä oli jäljellä puolisen tuntia. Edellisen häätölähetyksen tapaan häätöuhan alla olevat asukkaat vietiin BB-studioon, mutta tiistain virheistä oli otettu oppia, eikä asukkaita enää tentattu studiossa. Studioon tuodulle kolmikolle kerrottiin, että toisessa häätöäänestyksessä talon jättää Toni.

Toni jatkoi tästä suoraan Anni Hautalan haastetteluun. Toni ei osannut arvioida, miksi hänet nimettiin häätöäänestykseen. Joku oli pakko nimetä, kommentoi Toni. Hän tuli kaikkien kanssa juttuun omasta mielestään. Talossa oli monenlaisia ihmisiä, kaikkien kanssa löytyi yhteinen sävel, toisten kanssa vain hitaammin.

Isoveli pallomerestä

Häädöltä turvassa olleet Nina ja Rosa kilpailivat koskemattomuudesta haastetehtävässä. Kaksikon tehtävänä oli etsiä pallomerestä kirjaimia ja muodostaa taululle sana "ISOVELI". Se, kumpi onnistuu löytämään kirjaimet ja muodostamaan sanan nopeammin, voittaa. Aikaa on kaksi minuuttia ja, jos aika loppuu, voittaa se, kumpi on päässyt sanassaan pisimmälle.

Tehtävä alkoi hyvään tahtiin ja naiset alkoivat heti löytää kirjaimia. Hetken näytti, että Rosa oli edellä ja hän sai yhtä I-kirjainta vaille sanan valmiiksi. Viimeistä kirjainta ei kuitenkaan tuntunut löytyvän ja Nina kiri tasoihin ja häneltäkin puuttui enää yksi kirjain. Kun aikaa oli jäljellä noin kymmenen sekuntia, löysi Nina viimeisen kirjaimen ja sana oli valmis.

Rosa ja Nina etsivät kirjaimia pallomerestä haastetehtävässä. Kuva: © Nelonen Media.
Rosa ja Nina etsivät kirjaimia pallomerestä haastetehtävässä. Kuva: © Nelonen Media.

Voitettuaan haastetehtävän Nina ansaitsi itselleen koskemattomuuden huomisissa nimeämisissä, eikä häntä voi nimetä häätöäänestykseen. Tällä kertaa hävinnyt osapuoli Rosa joutui poistumaan studiosta tyhjin käsin, eikä hän saanut edes aikapommia.

Taloon palanneet Nina ja Rosa huijasivat hetken muita asukkaita, että he olisivat painineet studiossa, mutta pian he paljastivat asian todellisen laidan. Aleksi hieman hämmästyi, kun Tonia ei enää talossa näkynyt. Häädöltä pelastuneet asukkaat otettiin kuitenkin lämmöllä vastaan ja hetken aikaa Nina ja Rosa saivat kertoa, mitä studiossa tapahtui. Tämän jälkeen BB-talossa ilta jatkui iltapalan valmistuksen merkeissä.

Toisen häätöäänestyksen lopputuloksissa vähiten ääniä keräsi siis Toni saatuaan 32,8 % annetuista äänistä. Niukasti ensimmäisenä turvassa oli Nina 0,7 prosentin erolla Tonnin ja eniten tästä kolmikosta ääniä keräsi Rosa 33,7 %:n ääniosuudella.

Tonin häädön jälkeen BB-taloon jäi 12 asukasta.

Toni Nieminen häädettiin toisena asukkaan Big Brother -talosta! (BB-nettisivut)

Artikkelia on päivitetty 6.5.2021 kello 23.33: Uutista on päivitetty kauttaaltaan.
Artikkelia on päivitetty 6.5.2021 kello 23.43: Otsikkoa on muokattu ja pääkuva on vaihdettu.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.