Yhdestoista häätöäänestys käynnistyi - Yhdeksän asukasta häätöuhan alla

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Kauden yhdestoista häätöäänestys on käynnissä. Tällä viikolla peräti yhdeksän asukasta on häätöuhan alla, sillä kaikki asukkaat ovat häätöäänestyksessä päällikkö Reeoa lukuun ottamatta.

Uusi häätöäänestys käynnistyi heti maanantaina. Asukkaat saivat kuulla ennen päällikkökilpailua, että tällä viikolla vain päällikkö on suojassa nimeämisiltä ja kaikki muut ovat häätöuhan alla. Maanantain päällikkökisassa koskemattomuuden itselleen varmisti Reeo, joka jatkaa BB-talossa myös ensi viikolla.

Muilla asukkailla on jännittämistä pisimmillään sunnuntaihin saakka, mutta osa asukkaista pääsee turvaan jo aiemmin viikolla. Ensimmäisen kerran keskiviikkona pääsee kolme eniten ääniä saanutta asukasta turvaan. Tämän jälkeen kuusi asukasta jatkaa äänestyksessä ja lauantaina kaksi siinä vaiheessa eniten ääniä saanutta pääsee vielä turvaan ennen sunnuntaita.

Sunnuntaina nähdään tuttuun tapaan häätölähetys, jonka lopuksi häätö tapahtuu, kun vielä neljä asukasta on mukana häätöäänestyksessä. Tähän viikkoon päättyy Big Brotherin päälliköiden valtakausi ja ensi viikolla alkaa uusi aika, jonka sisällöstä ei ole vielä kerrottu.

Sofia on häätöäänestyksessä ensimmäistä kertaa, kun puhutaan häädöstä, jossa katsojat päättävät. Sofia on ollut kerran asukashäädössä kolmannen viikon keskiviikkona. Kauden häätöäänestyskonkari on Salla, joka on ollut häätöuhan alla jo neljä kertaa.

Seuraavan vaiheen on tarkoitus kestää kaksi viikkoa ennen finaalivaihetta.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Lue myös:
Vain päällikkö on turvassa kahdeksannella viikolla, muut asukkaat häätöäänestykseen (24.10.2022)
Päällikkökisassa pudotettiin päällikköehdokkaita - Reeo sai ainoana suojan häädöltä (24.10.2022)

Artikkelia on päivitetty 24.10.2022 kello 21.38: Korjattu otsikkoon ja ingressiin, että kyseessä on yhdestoista, ei kymmenes häätöäänestys.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.