Salla, Mathias, Nabaz ja Milla seitsemänteen häätöäänestykseen - Siniset pelastivat Reeon

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Tämän vuoden Big Brotherin seitsemäs häätöäänestys käynnistyi perjantaina. Häätöäänestykseen tällä viikolla joutuivat Salla, Mathias, Nabaz ja Milla.

Tältä kaudelta tuttuun tapaan asukkaat kävivät nimeämässä toisiaan häätöäänestykseen torstaina. Nimeämisten perusteella häätöäänestykseen olisi joutunut Salla, Reeo, Mathias, Nabaz ja Milla, mutta nimeämiskilpailun voittajat saivat pelastaa heistä yhden. Päällikkö Laura oli suojassa nimeämisiltä, eikä häntä voitu nimetä häätöäänestykseen. Tuulalla oli käytössään tuplanimeämispisteet, jolla hän sai antaa neljälle asukkaalle nimeämispisteitä.

Nimeämiskilpailun voittajajoukkue sinisistä nimeämisten tuloksiin pääsivät vaikuttamaan Miikka, Mia ja Karvan. Neuvotteluhuoneessa heillä oli siis mahdollisuus pelastaa yksi asukas. Heidän lopullinen ratkaisunsa tapahtui Reeon ja Nabazin välillä, josta he lopulta pääsivät yksimielisyyteen, että Reeo pelastetaan. Näin ollen Sallan, Mathiaksen ja Millan seuraksi häätöäänestykseen joutui Nabaz.

Neuvotteluhuoneen kolmikko pääsi helposti yksimielisyyteen, että Salla, Mathias ja Milla menevät häätöäänestykseen. Keskustelu Nabazista keskittyi Karvanin aloitteesta hänen ja Nabazin huonoihin väleihin. Karvan sanoi, ettei hänellä ole hyvä olla talossa, mutta hän perusteli myös sillä, että Nabaz voi olla yleisön suosikki ja hänen on hyvä päästä äänestykseen ennemmin kuin myöhemmin.

Reeon turvaan pääsystä selkein mielipide oli Miikalla, joka heti sanoi haluavansa pelastaa Reeon. Mia oli kahden vaiheilla Reeon ja Nabazin välillä, mutta päätyi kuultuaan Karvania puoltamaan Reeon pelastamista. Nabaz oli neuvottelujen aikaan talon puolella siinä uskossa, että Mia pitäisi hänen puoliaan. Mia yritti tarjota vaihtoehdoksi, että Karvan voisi päästä Nabazin suosioon pelastamalla tämän, mutta Mia huomasi nopeasti, ettei tällä ehdotuksella ollut kysyntää.

BB-talossa on käynnissä päälliköiden valtakausi ja neljäs viikko oli ensimmäinen, jolloin ei asukashäätöä ei järjestetty. Viikon ainoa häätö tapahtuu katsojien toimesta sunnuntaina. Ennen nimeämisiä tällä viikolla päästiin kunnolla juonittelemaan vasta keskiviikkona kauppatehtävän kahtiajakoluonteen vuoksi. Vajaa vuorokausi olikin intensiivistä juonittelua ja nimeämisten sopimista, joiden käänteistä voit lukea täältä.

Häätöäänestys on käynnissä ja yksi asukas joutuu jättämään BB-talon sunnuntaina. Asukkaille ei ole vielä kerrottu, ketkä ovat häätöäänestyksessä.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Artikkelia on päivitetty 30.9.2022 kello 23.58: Uutiseen lisätty neuvotteluhuoneen tapahtumien kulkua Reeon pelastamiseksi.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.