Asukkaille rangaistus lauantaina lukuisista sääntörikkeistä

Video: Asukkaille ilmoitetaan, että he tulevat saamaan rangaistuksen. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

BB-talon asukkaat ovat jälleen rikkoneet sääntöjä oikein urakalla. Asukkaat saavat lauantaina rangaistuksen lukuisista sääntörikkeistä.

Big Brother lähetti asukkaille postia perjantaina illalla. Asukkaat odottivat, että heille tulisi mukavaa postia esimerkiksi mahdollisista bileistä. Valitettavasti asukkaat joutuivat pettymään, sillä Big Brother kertoi asukkaiden saavan rangaistuksen.

Asukkaille kerrottiin, että he ovat niskuroineet, juonitelleet ja puhuneet tuotannon asioista. He eivät vielä tiedä, mikä heidän rangaistuksensa on. BB-nettisivujen mukaan rangaistuksena asukkaiden on noustava ylös ja sanottava kolme kertaa kuuluvalla äänellä "Lupaan olla kiltti ja totella aina". Rangaistus astuu voimaan lauantaiaamuna ja se on voimassa kunnes toisin ilmoitetaan.

Tuleva rangaistus aiheutti paljon keskustelua asukkaiden keskuudessa. Ensimmäiseksi pohdittiin, mitä sääntöjä on rikottu. Erityisesti ihmetystä aiheutti juonittelu, jota asukkaiden mielestä ei ollut tapahtunut, eikä kukaan aluksi tunnustanut. Hetken päästä Milla totesi, että hän oli eilen ulkona puhunut nimeämisten jälkeen, ketä mahdollisesti hän olisi nimennyt, jos voisi nimetä uudestaan.

Kuluneen viikon aikana vähintään harmaalla alueella ovat liikkuneet ainakin Tarina ja Eeva-Leena, jotka ovat puhuneet erilaisista nimeämisstrategioista, mikä tuli ilmi asukkaiden spekuloidessa tulevaa rangaistusta. Lisäksi asukkaat ovat usein puhuneet tuotannosta, vaikka kuulutuksia sääntörikkeistä ei aina ole tullut. Asukkaat kritisoivat, etteivät he tiedä, mikä kaikki puhe on kiellettyä ja Mira totesi, etteivät he opi kiellettyjä asioita, jos Big Brother ei niistä kuuluta.

Asukkaat halusivat, että rikkeet yksilöitäisiin, jotta tiedettäisiin, mistä rangaistaan. Asukkaita mietitytti myös, minkälainen rangaistus on tulossa. Vaikka asukkaille ei kerrottu myöskään, milloin rangaistus alkaa, moni veikkasi sen alkavan huomenna.

Juonittelua ja niskurointia Big Brother -talossa – Rangaistus tulossa (BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.