Asukkaat omaksumaan toistensa hahmoja, rangaistus päättyi

Video: Näyte asukkaiden roolien vaihtamisesta. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Sunnuntaina asukkaat saivat päivätehtävän, jossa he joutuvat näyttelemään toista asukasta. Aamusta päättyi myös asukkaiden sääntörikkomuksista saama rangaistus.

Lauantaina asukkaat olivat kärsineet rangaistusta, joka oli aiheutunut Big Brotherin urheilugaalan jatkojen sääntörikkomuksista. Rangaistuksena asukkaat joutuivat konttaamaan liikkuessaan suurimman osan päivästä ja yöllä he eivät saaneet nukkua sängyissään.

Asukkaista rangaistus oli tuntunut rankalta ja konttaaminen kävi asukkaiden jalkoihin. Suurinta meteliä piti Kristian, joka huusi ja kiroili paljon. Välillä asukkaat unohtivat kontata kunnolla, joka aiheutti lukuisia sääntörikkomuskuulutuksia. Konttaamisen vuoksi asukkaat yrittivät pitää liikkumisen mahdollisimman pienenä, jotteivat heidän jalkansa rasittuisi turhaan.

Draamaa rangaistuksen oheen toi nukkumapaikkojen valinta. Big Brother kielsi asukkaita nukkumasta makuuhuoneessa ja asukkaat tekivät nukkumapaikat olohuoneeseen. Ilman sääntörikkomuksia urheilugaalasta selvinneet Ville ja Kevin saivat valita paikat ensin ja Ville valitsi Miran paikan, joka suututti naisen. Jukka ja Kristian vielä lietsoivat Miraa penäämään, miten hän kehtasi ottaa Miran paikan. Ville loukkaantui Miran hyökkäyksestä, eikä Miralle kelvannut Villen rauhantarjous.

Huonosti nukutun yön jälkeen asukkaiden saama rangaistus jatkui, mutta asukkaat olivat saaneet myös päivätehtävän sunnuntaiksi, joka alkoi heti herätyksestä. Myöhään lauantai-iltana asukkaat kuulivat, että katsojat olivat äänestäneet, että heidän piti näytellä toista asukasta päivätehtävässä. Tehtävässä asukkaiden piti omaksua saamansa rooli ja myös toisen asukkaan vaatteita sai käyttää mahdollisuuksien mukaan.

Päivätehtävässä Kristian esittää Villeä, Ville Jukkaa, Jukka Keviniä, Kevin Millaa, Milla Kimmoa, Kimmo Miraa, Mira Helmeriä, Helmeri Anua ja Anu Kristiania. Asukkaat ottivat esikuviltaan muutamia vaatekappaleita ja esimerkiksi Jukka sai hieman meikkiä naamaan muuntautuessaan Keviniksi.

Roolihahmoissa on huomioitu hyvin heidän tapansa, puheenaiheensa ja maneerinsa BB-talossa ollessa. Esimerkiksi Kristian on tuonut esiin Villen siivousvimman, rukoilun ja uskonnolliset teemat. Yksi mielenkiintoisimmista roolisuorituksista on Helmerillä, joka esittää Anua, jonka kanssa Helmerillä on ollut viime viikkoina hempeitä hetkiä talossa.

Asukkaat ehtivät suorittaa päivätehtävää hetken aikaa ennen kuin Big Brother ilmoitti rangaistuksen päättyneen. Päivätehtävän suoritus pääsi parempaan vauhtiin, kun asukkaat saivat jälleen kävellä. Roolihahmojen esittäminen on tehty hyvässä hengessä, eikä ylilyöntejä esimerkiksi pilkkaamistarkoitusessa ole ollut. Kristian muistutti jo lauantaina tehtävän saamisen yhteydessä, ettei kukaan saa loukkaantua, kun näytellään toista asukasta.

Aiemmin tällä kaudella asukkaat ovat näytelleet toisiaan pikanäytelmissä, kun jo talosta häädetyn Tarinan johdolla muutamat asukkaat esittivät toisia asukkaita. Tällöin tosin esitykset ovat kestäneet vain joitakin minuutteja, ei tunteja.

Päivätehtävä päättyi hieman kello 18 jälkeen. Asukkaat olivat onnellisia, ettei enää tarvinnut olla roolissa. Kaikki taisivat olla yhtä mieltä siitä, että oli raskasta pitää roolia yllä. Jukka, Anu ja Kristian saivat ylistystä onnistuneista roolisuorituksista. Päivätehtävän spekulointi oli nopeasti ohi, koska häätöspekulaatiot painoivat päälle ja kaikille asukkaille toimitettiin laukut illan käänteistä häätöä varten, jossa katsojat nimeävät ja asukkaat häätävät.

Artikkelia on päivitetty 13.10.2019 kello 18:58: Lisätty tieto päivätehtävän päättymisestä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.