Radio-ohjattavia autoja ja erikoisoluita Kristianin päivänä

Video: Kristianin päivänä ajettiin radio-ohjattavilla autoilla. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Finaaliviikon kolmantena päivänä oli Kristianin päivän vuoro. Päivän ohjelmaan ohjelmaan kuului moottoriurheilua radio-ohjattavilla autoilla ja ilta huipentui saunailtaan erikoisolueineen.

Ennen kuin Kristianin päivää päästiin viettämään, asukkaat saivat päivittäisen kilpailun suoritettavakseen. Keskiviikon pieni päiväkilpailu oli ilmapallojen puhkaiseminen istumalla. Päiväkilpailun voitto meni kuin Kristianille. Onko vain sattumaa, että maanantain, tiistain ja keskiviikon päiväkilpailujen voittajat ovat saaneet samana päivänä oman päivänsä?

Kristianin päivä saatiin vauhtiin tehtäväalueella. Asukkaat pääsivät ajamaan radio-ohjattavilla autoilla tehtäväalueelle tehdyllä radalla. Autokilpailun voittajalle oli luvassa erikoispalkinto, samanlainen radio-ohjattava, millä asukkaat ajoivat tehtäväalueella.

Asukkaat kilpailivat pareittain toisiaan vastaan ja jokaisesta voitosta sai pisteitä. Suurimpia vaikeuksia radio-ohjattavalla ajamisessa oli Kevinillä ja Anulla. Kevin pyöräytti autonsa muutaman kerran näyttävästi ympäri, kun hän törmäsi rataa reunustaviin esineisiin. Kilpailun viimeiseksi Kevin ei kuitenkaan jäänyt, sillä hän voitti Anun jumbofinaalissa ja näin Anu jäi viimeiseksi.

Helmeri ja Kristian olivat kilpailun kärkikaksikko. Kristian ei kuitenkaan ollut tässä kilpailussa voittaja omana päivänään, vaan voiton vei Helmeri. Kakkoseksi tullut Kristian sai lohdutuspalkinnoksi skumppapullon, kuten myös kolmanneksi tullut Kimmo. Koska Helmeri luopui omasta skumppapullosta saatuaan radio-ohjattavan voitosta, sai Anu oman skumppapullonsa ja Kevin alkoholittoman juomansa.

Muutama tunti autokilpailun jälkeen Kristianin päivä jatkui illallisella aikaisempien päivien tapaan. Kristianin illallisen menuun kuului poronkäristystä, perunamuusia ja puolukkahilloa, jonka asukkaat ensin valmistivat. Kristian oli hieman pettynyt, kun Big Brother ei toimittanut illallista varten kuin yhdet oluet asukkaille, vaikka niitä juotiinkin isoista olutlaseista.

Hymy saatiin kuitenkin nousemaan jälleen Kristianin kasvoille, kun illallisen jälkeen Big Brother toimitti asukkaille postia ja ilmoitti, että Kristianin päivä jatkuu erikoisoluiden ja saunan merkeissä. Varastohuoneesta löytyi kohtuullinen määrä erimerkkisiä erikoisoluita. Kristiania ei harmittanut, vaikka hänen aiemmin vitsailemaansa toivetta sadasta oluesta ei täyttynytkään. Myös Anu oli tyytyväinen, sillä oluiden joukossa oli gluteenittomia oluita.

Kristian oli erittäin tyytyväinen illan käänteestä ja hän totesikin saunomisen jälkeen, että hänen toiveensa täytettiin lähes täydellisesti, vaikka hän ei kaikkea muistanutkaan, mitä oli BB:lle kertonut. Muut asukkaat olivat myös tyytyväisiä illan antiin ja Kristianin päivä jatkui leppoisasti jutustellen retronurkkauksessa, kun kaikki olivat tulleet pois saunasta.

Finaaliviikolla on jäljellä vielä omat päivänsä torstaille ja perjantaille Anulle ja Kevinille. Big Brother päättyy ensi sunnuntaina finaaliin.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.