Pikkujoulut BB-talossa Anun päivänä

Video: BB-talossa viinaralli Anun päivänä. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Viimeisenä finaaliviikolla omasta päivästään pääsi nauttimaan Anu. Perjantaina BB-talossa vietettiin pikkujouluja Anun päivän kunniaksi.

BB-talon viimeisenä perjantaina tällä kaudella oli ennen Anun päivää vuorossa pieni päiväkilpailu. Tänään asukkaat pääsivät kilpailemaan tehtäväalueelle ilmapallojuoksussa, jossa ilmapalloa piti pitää jalkojen välissä koko suorituksen ajan. Kolme parasta palkittaisiin pisteillä.

Aluksi joillakin asukkailla oli vaikeuksia kilpailun sääntöjen ymmärtämisessä. Ainakin Anu ja Helmeri käyttivät käsiään juostessaan pallon kanssa ja Big Brother hylkäsi kaksikon. He saivat kuitenkin uusintayrityksen, jossa Anu oli ykkönen ja Helmeri kakkonen. Viimeisen pistesijan vei Kimmo. Helmeri jatkaa pistejohdossa kokonaistilanteessa 11 pisteellä ja Anu on toisena yhdeksällä pisteellä. Kristian ja Kevin ovat kärkikaksikon kannoilla ja vielä taistelussa 1000 euron päiväkilpailupotista, mutta Kimmon mahdollisuudet alkavat olla menneet.

Iltapäivällä käynnistyi vihdoin Anun päivä. Päivää vietettiin jouluisissa tunnelmissa, sillä teemana olivat pikkujoulut. Ensimmäisenä asukkaat saivat paistaa pipareita, tehdä piparkakkutalon ja nauttia alkoholitonta glögiä. Alkoholiton glögi ei saanut asukkailta kiitosta, kuten ei Big Brotherin alkoholitarjoilut aikaisempinanakaan päivinä tällä viikolla.

Kevin, Anu ja Helmeri olivat innokkaimpina pipareiden paistamisessa, kun Kristian ja Kimmo kunnostautuivat piparkakkutalon kokoamisessa. Piparkakkutalon esikuvana käytettiin BB-taloa ja sinne tehtiin myös jokaisesta talossa olevasta asukkaasta piparkakkuhahmo. Rakentaminen hieman takkusi, kun rakentajat kiirehtivät osien kiinnityksestä ja talo ei aluksi meinannut pysyä kasassa. Kevin huomauttelikin hätähousuja kiireestä rakentamisessa.

Kevin vaisuna, jätti pikkujoulut kesken

Kun piparit ja piparkakkutalot saatiin valmiiksi, oli vuorossa jouluateria. Jouluruokien ohella Big Brother ilahdutti valtaosaa asukkaista muutamalla oluella asukasta kohden ja peräti neljällä viinipullolla. Vegaanista ruokavaliota noudattava Kevin oli saanut kinkun korvikkeeksi vöneriä, mutta muuten hänen tarjoilunsa oli ilmeisesti hieman laihanlainen, mistä muut asukkaat hieman BB:tä kritisoivatkin.

Kevin oli alkuillan hieman alakuloisen oloinen jostain syystä. Tätäkin asukkaat hieman spekuloivat, loukkaantuiko Kevin, kun asukkaat naurahtivat Kevinin vastaukselle lempijouluruoasta. Kevin vastasi "herneet", koska Kevin ei syö jouluna perinteistä jouluruokaa.

Anulle pidettiin jouluaterian yhteyssä puheet kultakin asukkaalta. Kaikilta tuli tunteikkaat puheet, mutta ehkä kaikkein tunteikkain tuli Kimmolta. Jälkeenpäin Anu kiitti Kimmoa hienosta puheesta tupakkapaikalla. Myös Anulle näytettiin talosta poistuneiden asukkaiden video Anusta, mutta aivan samalle tasolle edellisten kanssa se ei noussut.

Big Brother oli toimittanut asukkaille myös joululahjoja, jotka jaettiin perinteisin menoin joulupukin toimesta. BB-talon joulupukkina toimi Kevin, joka toi lahjoja BB-perheelle, jonka isää esitti Kristian, juoppoa enoa Kimmo ja lapsia Anu ja Helmeri. Lapset lauloivat joulupukille ja ennen lahjojen saamista joutui istumaan pukin polvelle, laulamaan hänelle tai lausumaan runon.

Lopulta tuli lahjojen jaon vuoro, jotka olivat nimeämättömissä paketeissa. Sattumanvaraisesti jaetuissa lahjoissa Helmeri sai jonkinlaisen päänhierontalaitteen, Kristian päähän kiinnitettävän koristelineen, Kevin pierutyynyn ja Anu ja Kimmo kumpikin erilaisen juomapelin.

Loppuillasta Big Brotherilla oli vielä yllätys hihassaan, kun BB ilmoitti, että asukkailla on mahdollisuus löytää pihalta alkoholijuomia. Heillä oli minuutti aikaa kerätä juomat itselleen aikaisemmin ostamillaan ämpäreillä. Asukkaat saivat kerättyä melkoisen satsin, johon mahtui oluiden lisäksi pari pulloa viiniä ja jaloviinapullo.

Kaikki muut asukkaat olivat innoissaan Keviniä lukuun ottamatta. Kevin vetäytyi omiin oloihinsa samalla, kun muut asukkaat alkovat pelata juomapeliä. Keviniä pyydettiin juomapelin tuomariksi, mutta hän ei halunnut osallistua tuomarointiin, vaan hän meni omaan sänkyynsä. Pikkujoulut jatkuivat ilman Keviniä iloisissa tunnelmissa juomia nauttien ja joululauluja laulellen.

Anun päivän jälkeen kaikki BB-finalistit saivat finaaliviikolla oman päivänsä. Perjantain jälkeen tämän vuoden Big Brotheria on jäljellä enää kaksi päivää.


Tulosta   Sähköposti