Tuula häädettiin viidentenä BB-talosta

Video: Tuula häädetään BB-talosta viidentenä asukkaana. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Erikoisäänestysten viides viikko päättyi normaaliin häätöäänestykseen. Viikon päätteeksi viidentenä BB-talosta häädettiin Tuula.

Viime sunnuntaista lähtien asukkaita on äänestetty turvaan häätöäänestykseltä siten, että kaksi pääsi turvaan maanantaina, seuraavat kaksi tiistaina ja vielä kaksi keskiviikkona. Kun torstaina turvaan häädöltä pääsi vielä yksi asukas, oli kolme asukasta selvillä tämän viikon häätöäänestykseen. Jukka, Mira ja Tuula joutuivat jännittämään, kuka heistä joutuisi jättämään talon.

Ennen häätöä asukkaista Ville kärsi rangaistusta jäätyään hipaksi hippa-päivätehtävässä ja uudessa päivätehtävässä sunnuntaina kaikki asukkaat joutuivat pukemaan korkokengät ja tekoparrat. Sunnuntain päivätehtävä ei ihmeempää draamaa aiheuttanut, mutta Villen rangaistus ärsytti etenkin Jukkaa ja Kristiania, jotka eivät olisi halunneet auttaa Villeä hänen liikkumisessaan. Ville ei saanut liikkua rangaistuksensa aikana ilman saattajia ja Villekin huomasi Jukan ja Kristianin haluttomuuden auttaa.

Päivätehtävä ja rangaistus päättyivät hyvissä ajoin ennen suoraa lähetystä, joten asukkaat pääsivät kunnolla valmistautumaan illan häätöön. Asukkaita puhutti viikon äänestystapa ja kaikki eivät uskoneet, että katsojat myös häätävät asukkaan, vaan ainakin Jukka ja Kristian epäilivät, että asukkaat joutuisivat häätämään jonkun keskuudestaan. Spekulaatiot viikon aikana kävivät villeinä ja lukuisia eri skenaarioita käytiin läpi.

Häädön osalta mitään poikkeuksellisia käytäntöjä ei ollut, vaan normaalillä häätöäänestyksellä häädetyksi BB-talosta tuli Tuula. Häätötilanne oli varsin rauhallinen, eikä edes Tuula tuntunut ottavan häätöään raskaasti. Nainen hymyili, kun asukkaat saattelivat häntä kohti häätöovea. Asukkaat onnittelivat Tuulan poistuttua häädöstä selvinneitä asukkaita ja Jukka totesi, kuinka helpottavaa oli selvitä häädöstä jo toistamiseen.

Suoran lähetyksen päätyttyä osa asukkaista lähti tupakalle. Asukkaat laskeskelivat, että naisia on talossa enää kolme. Aikaisemmissa häädöissä BB-talosta on häädetty vain yksi mies, kun naisia on lähteny neljä. Samalla, kun Tuula lähti, tuli Villestä tämän hetken vanhin asukas talossa.

Studioon Elina Kottosen haastatteluun saapunut Tuula oli hyväntuulinen ja hän piti talokokemustaan hyvänä. Hänelle ei tullut talossa tylsiä hetkiä, vaan hän kulki talossa keskustelusta toiseen omien sanojensa mukaan. Äitihahmon roolia Tuula ei allekirjoittanut, vaan hän sanoi, että äitihahmona hän olisi ollut paljon tiukempi, mutta nyt hän päästi asioita paljon sormiensa läpi. Villeä Tuula piti enemmän isähahmona kuin itseään äitihahmona.

Tällä viikolla asukkaat eivät antaneet nimeämispisteitä toisilleen, vaan koko viikon asukkaiden talossapysyminen oli katsojien käsissä. Tuulaa hieman harmitti, ettei hän ollut koskaan häätöäänestyksessä nimeämisten perusteella ja nyt katsojat eivät pitäneet hänestä. Juontaja Elina lohdutti Tuulaa, että oli hänelläkin kannattajia. Häätöäänestys oli jälleen tiukka ja se vaihteli illan mittaan useasti, mutta Tuula jäi viimeiseksi häätöäänestyksellä noin 32 %:n ääniosuudella.

Tuulan häädön jälkeen BB-taloon jäi yhdeksän asukasta.

Viidentenä asukkaana täpärän äänestyksen jälkeen talosta häädettiin Tupu (BB-nettisivut)

Kuudennella viikolla katsojat nimeävät ja asukkaat häätävät

Artikkelia päivitetty 6.10.2019 kello 22:46: Tekstiä päivitetty kauttaaltaan ja kuva lisätty.

Artikkelia päivitetty 6.10.2019 kello 23:31: Video lisätty ja tieto Tuulan äänestystuloksesta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.