Tiia häädettiin ensimmäisenä BB-mökistä

Video: Tiia häädettiin ensimmäisenä BB-talosta. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Kauden ensimmäinen häätöäänestys on ratkennut. Ensimmäisenä BB-talon mökin puolelta tänä vuonna häädettiin Tiia.

Asukkaat kävivät nimeämässä toisiaan häätöäänestykseen kauden ensimmäisissä nimeämisissä mökistä Tiian ja talosta Minnan. Nimeämiset käytiin erikseen mökissä ja talossa ja kummastakin nimettiin häätöäänestykseen yksi asukas. Häätöäänestys käynnistyi lauantaina ja se ratkesi sunnuntain suorassa lähetyksessä, jossa BB-talosta ensimmäisenä häädettiin Tiia.

Ennen suoraa lähetystä asukkaat tuttuun tapaan laittautuivat ja jostain oli löytynyt vielä kuohujuomaa iltaa varten sekä energiajuomaa. Ensimmäisenä häätösunnuntaina asukkaat olivat valmistautuneet iltaan Big Brotherin määräämässä kiroilukiellossa. Asukkaiden piti keksiä korvaavat sanat kirosanoille ja jokaisesta kirosanasta piti pyytää anteeksi ja kertoa, mitä kyseinen kirosana tarkoittaa käytännössä. Päivän aikana kirosanoja ja anteeksipyyntöjä kuultiin useita sekä talossa että mökissä.

Häätölähetys eteni rennoissa tunnelmissa ja talossa häätöuhan alla ollut Minna ei tuntunut jännittävän ollenkaan. Puheensorina läpi lähetyksen myös silloin, kun taloyhteyksiä ei ollut.

Häädön hetkellä otettiin yhteys mökkiin, josta häädettiin Tiia. Minna sai suosikkiäänestyksessä todellisen äänivyöryn kerätessään 87,9 % annetuista äänistä, kun Tiia jäi 12,1 %:iin. Kun mökin asukkaille kerrottiin häädetyn nimi, hyvästit olivat nopeat ja Tiia poistui mökin häätöovesta hiljaisuuden vallitessa. Asukkaat jäivät pöydän ääreen ihmettelemään, kun he eivät uskoneet Tiian lähtevän.

Studioon saapunut Tiia oli pettynyt, ettei hän saanut olla viikkoa pidempään BB:ssä, eikä hän nähnyt taloa. Tiia totesi, ettei hän ollut ulkoilmaihmisiä, mutta hän kuitenkin oppi olemaan mökillä ja haluaisi kaikkien tutustuvan mökin vessaan. Mökkielämästä Tiia kehui, kuinka asukkaat keksivät tekemistä viikon aikana.

Kuulemistaan nimeämisperusteluista Tiia ei yllättynyt. Tiia sai nimeämispisteitä mm. kovasta äänestään ja hänen jutuistaan mökistä, mistä Tiia kertoi, että hänelle sanotaan niistä myös ulkomaailmassa. Hän myös arvasi aika hyvin, että hän saisi nimeämispisteitä lähes kaikilta mökin asukkailta.

Heti Tiian häädön jälkeen mökkiin jäi seitsemän asukasta ja talossa on yhä kahdeksan asukasta, mutta voimasuhteisiin tuli pikainen muutos. Minna nimittäin valehäädettiin pian Tiian häädön jälkeen.

Tiia oli pettynyt tultuaan häädetyksi ensimmäisenä: ”Tää ei nyt mennyt putkeen!” (BB-nettisivut)

Lue myös:
Minna valehäädettiin mökkiin!

Artikkelia on päivitetty 13.9.2020 kello 23.08: Otsikkoa muokattu ja uutista on päivtetty kauttaaltaan.
Artikkelia on päivitetty 13.9.2020 kello 23.46: Vaihdettu pääkuva ja lisätty linkit.
Artikkelia on päivitetty 14.9.2020 kello 02.16: Korjattu prosentit oikeinpäin. Kyseessä oli suosikkiäänestys, eli Minna keräsi 87,9 % äänistä ja Tiia 12,1 %, eikä toisinpäin, kuten ensin oli kirjoitettu. Pahoittelut virheestä.


Tulosta   Sähköposti