Ensimmäiseen häätöäänestykseen Tiia ja Minna

Big Brother Suomi logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi logo. Kuva: © Nelonen Media.

Suomen 12. Big Brotherin ensimmäiseen häätöäänestykseen on nimetty Tiia ja Minna. Häätöäänestys käynnistyi lauantai-iltana.

BB-talossa käytiin kauden ensimmäiset nimeämiset perjantaina, jossa talon ja mökin asukkaat nimesivät keskuudestaan asukkaat häätöäänestykseen. Mökistä häätöäänestykseen nimettiin Tiia ja talosta Minna. Häätöäänestys käynnistyi lauantaina Big Brotherin viikkolähetyksen alussa, jossa häätöäänestykseen joutuvat asukkaat paljastettiin katsojille.

Asukkaille häätöäänestykseen joutuneet asukkaat selvisivät suorassa taloyhteydessä illan BB-lähetyksessä. Nimeämisten tulokset kerrottiin ensin BB-mökkiin, jossa asukkaat olivat kokoontuneet pihapöydän ääreen. Asukkaat saivat kuulla ensin Tiian nimen ja heille kerrottiin myös, että nimettynä on myös talon asukas Minna.

Tiia ei yllättynyt nimeämisestään, mutta asukkaat hämmentyivät Minnan nimestä, vaikka he olivat hetkeä aiemmin spekuloineet, kuulevatko he myös talon asukkaiden nimetyt. Lisäksi asukkaita ihmetytti, että häätöäänestyksessä oli vain kaksi asukasta. Liiemmin häätöäänestystä ei spekuloitu ja pöydän ääreen jäi tiedon jälkeen istumaan kohtuullisen hiljaista porukkaa.

Seuraavaksi tieto kerrottiin taloon. Asukkaat olivat hetkeä aiemmin valmistautumassa nukkumaan menoon, kun heidät käskettiin sohvalle. Osa odotteli tietoa hieman levottoman oloisena, kunnes Big Brotherin ääni kuului kaiuttimista. Ensiksi kuului Minnan nimi ja heti perään Tiian nimi.

Minna otti nimeämisensä tyynesti, eikä kukaan muukaan reagoinut mitenkään ihmeemmin. Lähinnä keskustelua aiheutti, miten äänestys menee tällä kertaa. Asukkaat talossa heittelivät, että Tiia on se, joka tästä lähtee. Minna totesi, että jos katsojat ovat järkeviä, niin hän jää ja jatkoi vielä, että ensi viikolla häädössä voi olla joku muu talolaisista tai hän itse uudestaan.

Muut asukkaat komppailivat Minnaa, että hänhän voi aiheuttaa kommenteillaan draamaa talossa, ettei häntä kannattaisi häätää. Huvittavaa monien asukkaiden kommenteista teki se, että suurin osa talon asukkaista oli antanut Minnalle nimeämispisteitä ja hän oli talon todellinen ääniharava tällä viikolla.

Häätöäänestys on siis käynnistynyt ja se päättyy sunnuntaina suorassa häätölähetyksessä, jossa joko Tiia tai Minna häädetään talosta ja jommalla kummalla puolella on yksi asukas vähemmän sunnuntain jälkeen.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Nimeämispisteiden jakautuminen

Artikkelia on päivitetty 12.9.2020 kello 23.04: Uutista on päivitetty kauttaaltaan nimeämistulosten julkistamisen jälkeen.

Artikkelia on päivitetty 12.9.2020 kello 23.46: Lisätty linkki nimeämistuloksiin.


Tulosta   Sähköposti