Minna valehäädettiin mökkiin!

Video: Minna saapuu mökkialueelle. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

BB-kauden ensimmäinen häätöilta oli jännitystä täynnä. Ensimmäiseksi talosta häädettiin Tiia ja melkein heti perään myös toisena häätöuhan alla ollut Minna valehäädettiin.

Mökin asukkaat olivat jo kuulleet, että Tiia häädetään BB-talosta, mutta talon asukkaat olivat tästä täysin tietämättömiä. Häädön jälkeen otettiin yhteys taloon, jossa asukkaille kerrottiin Minnan häädettävän, mutta oikeasti kyseessä on valehäätö. Häätötilanne esitettiin kuin se olisi ollut oikeasti ja asukkaat hyvästelivät Minnan luullen tämän häädetyksi.

Totuus kuitenkin on, että Minnaa ei oikeasti häädetty, vaan hänet valehäädettiin. Välehäädetty Minna muutti vielä suoran häätölähetyksen lopuksi BB-mökkiin.

Minna poistui talosta häätöven kautta, mutta ei päätynytkään studioon vaan mökkialueelle. Mökkialueen häätöovi kävi uudelleen muutaman minuutin kuluttua Minna valehäädön jälkeen ja Minna astui uuteen kotiinsa. Aralta vaikuttanut Minna kurkisteli kulman takaa ja tervehti uusia kämppäkavereitaan yllättäen englanniksi.

Ensitervehdykset tehtiin englannin kielellä, mutta seuraavaksi Minna kysyi, että puhuvatko asukkaat suomea ja kaikki viittasivat osaavansa. Tämän jälkeen alkoi esittely suomeksi ja Minna kertoi, että hän tuli mökille häädön kautta. Heti tuoreeltaan Minna oli epävarma, että mitä hän saa talon puolelta kertoa ja hän pääsikin pian sitä varmentamaan päiväkirjamökistä.

Kun Minna meni päiväkirjamökkiin, mökin alkuperäiset asukkaat alkoivat keskustella Minnasta. Asukkaita ihmetytti hänen englanniksi puhumisensa aluksi ja muutenkin heitä epäilytti, mistä oli kyse. Kun Minna palasi asukkaiden joukkoon, hän kertoi, että hän saa kertoa talon asukkaista, itsestään ja kokemuksistaan.

Saman tien asukkaat aloittivakin kyselemään Minnalta hänestä itsestään ja talon tapahtumista ja ihmisistä. Asukkaat kertailivat mm. viikkotehtävän kulusta, ruokahuollosta ja muista viikon tapahtumista. Mökkialueen asukkaat neuvoivat Minnaa alueen käytännöistä ja tiloista.

Aina, kun Minna oli poissa muiden mökkiläisten näköpiiristä, he spekuloivat Minnan tuloa taloon. He suhtautuivat epäillen Minnan motiiveja ja jopa pohdittiin, onko hän näyttelijä. Esimerkiksi Nikolla oli ennakkoluulonsa heti Minnan mökille tulosta lähtien. Sami puolestaan totesi haastavansa Minnaa hänen konservatiivisista arvoistaan, vaikka tutustuessaan asukkaille Minna sanoi, ettei halua väitellä esimerkiksi poliittisista asioista.

Valehäädön jälkeen talon ja mökin voimasuhteet kääntyivät niin, että talossa on nyt seitsemän asukasta ja mökissä kahdeksan. Sunnuntain Big Brother Live -lähetyksessä todettiin, että asukkaat tulevat tapaamaan toisensa alkavalla viikolla, mutta ei tavallisella tavalla.

Tiia häädettiin ensimmäisenä BB-mökistä

Artikkelia on päivitetty 13.9.2020 kello 23.33: Uutista päivitetty kauttaaltaan.
Artikkelia on päivitetty 14.9.2020 kello 00.22: Lisätty video ja linkki ja tieto asukkaiden tapaamisesta alkavalla viikolla.
Artikkelia on päivitetty 14.9.2020 kello 00.44: Korjattu mökin asukkaiden suhtautumista Minnaan, joka tuli ilmi artikkelin alkuperäisen version päivityksen jälkeen.


Tulosta   Sähköposti