Minna ja Sami nimettiin toiseen häätöäänestykseen mökiltä

Big Brother Suomi logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi logo. Kuva: © Nelonen Media.

Toiset nimeämiset pidettiin pelkästään mökkiläisten kesken, koska mökki hävisi tämän viikon viikkotehtävän. Nimeämisten perusteella toiseen häätöäänestykseen nimettiin Minna ja Sami.

Mökki hävisi kaksintaistelu-viikkotehtävän loppusuorituksen ja talo sai suojan nimeämisiltä. Mökkiläiset nimesivät keskuudestaan asukkaat häätöäänestykseen perjantaina. Häätöäänestykseen joutuvat Minna ja Sami, joista toinen joutuu jättämään BB-mökin huomenna sunnuntaina.

Mökin asukkaat olivat lähes koko päivän tietoa nimeämisten tuloksista tapahtumaköyhänä päivänä. Illalla asukkaat saivat lopulta tiedon. Asukkaat joutuivat odottamaan nimeämistuloksia pöydän ääressä pitkään, kunnes Big Brother avasi sanaisen arkkunsa ja mökkialueelle kerrottiin Minnan ja Samin olevan häätöuhan alla. Kumpikin näistä otti tiedon rauhallisesti, eikä suurta draamaa nähty. Häätöäänestyksessä oleva kaksikko kätteli rehdisti heti tiedon kuultuaan.

Asukkaat puivat häätöäänestysuutisia tuoreeltaan ja he totesivat, että tilanne oli vaikea, koska asukkaita on niin vähän vain mökillä. Tilanne olisi toinen, jos kaikki asukkaat olisivat nimeämisvaarassa ja todettiin myös, että kuka tahansa voi vielä voittaa. Niko ja Roope juttelivat keskenänsä Samista ja he kritisoivat miehen käytöstä tällä viikolla mm. evakossa tehtävähuoneessa. He arvelivat, että Markon lähtö taloon vaikutti paljon Samiin.

Sekä Minna että Sami keräsivät valtaosan mökin asukkaiden nimeämispisteistä. Minna sai nimeämispisteitä kahdeksan kappaletta ja ainoa asukas, joka ei Minnalle pisteitä antanut oli Niko. Samin pistesaldo oli myös kahdeksan ja muut mökkiläiset jäivät kauas tämän kaksikon taakse. Nollille nimeämispisteissä toisella viikolla jäivät Roope ja Olli-Pekka.

Talossa ei mökin nimeämistulosten julkistamisesta tiedetty mitään, sillä sinne ei mökin tuloksia kerrottu. Talon asukkaiden ei tällä viikolla tarvinnut nimetä ketään ja he olivat suojassa nimeämisiltä ja häätöäänestykseltä voitettuaan viikkotehtävässä mökin asukkaat.

Häätöäänestys käynnistyi lauantaina Nelosella nähdyn BB-lähetyksen alussa. Se, häädetäänkö mökiltä Minna vai Sami, selviää sunnuntaina Nelosen suorassa häätölähetyksessä kello 21.00 alkaen.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Nimeämispisteiden jakautuminen

Artikkelia on päivitetty 19.9.2020 kello 22.57: Uutista on päivitetty kauttaaltaan, kun nimeämisten tulokset kerrottiin mökin asukkaille.

Artikkelia on päivitetty 19.9.2020 kello 23.23: Lisätty linkki nimeämispisteiden jakautumiseen.


Tulosta   Sähköposti