Katja ja Sanni häädettiin BB-talosta viidentenä ja kuudentena

Video: Katja ja Sanni häädettiin tuplahäädössä BB-talosta. Lähde: © Ruutu.fi / Nelonen Media.

Tällä viikolla BB-talossa uudet asukkaat saivat määrittää, ketkä asukkaista ovat häätöuhan alla. Tämän lisäksi talosta häädettiin yllättäen kaksi asukasta, kun Katja ja Sanni häädettiin sunnuntaina ulos talosta tuplahäädössä.

Viides häätöäänestys käynnistyi lauantaina. Sunnuntaina BB-taloon muuttaneet Noora, Samir ja Maiju saivat nimetä viisi asukasta häätöäänestykseen, eikä perinteisiä nimeämisiä järjestetty. Häätöäänestykseen joutuivat Sanni, Jasmiina, Katja, Sami ja Pekka. Etenkin Jasmiina ja Katja ottivat häätöäänestykseen joutumisen raskaasti ja he pelkäsivät, että sunnuntaina on tuplahäätö.

Heidän pelkonsa osoittautui oikeaksi, sillä sunnuntaina katsojille kerrottiin, että tänään BB-talosta häädetään peräti kaksi asukasta. Kauden ensimmäistä tuplahäätöä oli talossa ounasteltu ja myös uusien määrääminen häätöäänestyksestä päättämään oli monien veikkauksissa.

Asukkaat valmistautuivat häätöiltaan jännittyneissä tunnelmissa. Sunnuntai oli sujunut varsin rauhallisesti, eikä asukkaille annettu juuri mitään aktiviteettejä ja muutenkin Big Brother oli aika hiljainen. Asukkaat olivat toipumassa BB-teatterin karonkasta, josta he saivat lukea kohuotsikoita päivätehtävän merkeissä tuottaja Melodyn niitä selitellessä parhain päin.

Häätöäänestyksestä päästettiin jälkeen turvaan kaksi eniten ääniä saanutta Jasmiina ja Sami, kun häätölähetystä oli kulunut puolisen tuntia. Tämän jälkeen kolme vähiten ääniä saanutta jäivät odottamaan, kuka heistä jatkaisi talossa vielä ensi viikolla.

Jasmiina oli eniten yllättynyt turvaan pääsemisestään ja hän hihkui ilosta juontaja Elina Kottosen kerrottua tiedon taloon. Jouduttuaan häätöäänestykseen Jasmiina pelkäsi, että hänet häädettäisiin, koska hän ei ollut seitsemän kärjessä viime viikon nimeämisäänestyksessä.

Kun äänestysaika oli loppumaisillaan, kolme häätöäänestyksessä vielä olevaa lähtivät häätöhuoneeseen. Elina ei kertonut asukkaille, kuinka monta asukasta tällä kertaa häädetään ja osa asukkaista ryhtyi miettimään, että olisiko tuplahäätö vuorossa. Taavi oli sitä mieltä, että Elina olisi taloyhteydessä kahden häädöstä maininnut, mutta muut korjasivat, että Elina puhui kahden turvaan pääsemisestä.

Häätöhuoneessa Pekka, Katja ja Sanni saivat kuulla, että tänään häädetään kaksi asukasta. Kovin kauaa Elina ei pitänyt asukkaita häätöhuoneessa jännityksessä, vaan kertoi, että viidentenä häädetään Katja ja kuudentena Sanni. Sanni halasi ensin häädöltä säästynyttä Pekkaa ja sen jälkeen Pekka ja Katja halasivat pidempään kunnes Sanni hoputti Katjaa kohti studiota.

Katja pettyneenä haastattelussa

Studiossa molemmat naiset olivat tunteet pinnassa, mutta Katja, joka oli ottanut kaikki häätöäänestyksensä raskaasti, oli todella murtunut Elinan haastattelussa. Hän myönsi suoraan, että on todella pettynyt, vaikka olikin kiitollinen, että sai olla talossa viisi viikkoa. Katja ei olisi halunnut lähteä ja hän sanoi, että nämä olivat hänen elämänsä viisi parasta viikkoa. Katjaa harmitti tapa, millä häädettiin, kun tuntemattomat ihmiset päättivät häätöäänestykseen joutuneet.

Sanni piti BB-taloa rajuna paikkana ja kokemus oli hänen mielestään siisti. Hän oli iloinen Katjan puolesta, että oli tuplahäätö, niin he pääsivät yhdessä lähtemään. Sai pitää Katjaa kädestä, koska hän otti häädöt niin raskaasti. Sanni oli häädön jälkeen reippaana, eikä häntä hirveästi tuntunut häätö harmittavan.

Katja ei halunnut katsoa parhaita palojaan studiossa, eikä hän sanonut katsovansa mitään tämän kauden BB:stä myöskään tulevaisuudessa. Hän sanoi, ettei vaan pysty katsomaan. Sanni sen sijaan katsoi huippuhetkensä ja sai ilmeisesti Katjan katsomaan edes Sannin klippejä.

Pekka palasi taloon iloisena häädöstä selvittyään. Asukkaille paljastui heti, kun vain yksi asukas palasi taloon. Katjan puolesta oltiin surullisia ja pelättiin hänen jaksamistaan hänen vahvan häätöreagoinnin vuoksi. Sannista ei niinkään oltu huolissaan, sillä hän oli kärsinyt koti-ikävästä useasti, mutta Katjan selviämistä pohdittiin. Etenkin Jasmiina oli tästä huolissaan.

Heti Pekan palattua taloon, Jasmiina ja Melody tajusivat, että he ovat ainoat alkuperäiset naiset talossa. Tällä kaudella Big Brotherissa on häädetty pelkkiä naisia viiden viikon aikana kuusi. Kahden alkuperäisnaisen lisäksi talossa on kaksi uutta naista, Noora ja Maiju. Miehiä talossa on yhdeksän.

Häätöäänestyksen lopputuloksissa vähiten ääniä keräsi viidentenä häädetty Katja saatuaan 27,8 % annetuista äänistä. Kuudentena häädetty Sanni keräsi 28,8 % annetuista äänistä. Ensimmäisenä turvassa oli siis Pekka, joka voitti Sannia 14,6 prosenttiyksikön erolla. Tuloksissa ei ole mukana kahden eniten ääniä saaneen Samin ja Jasmiinan äänet.

Katjan ja Sannin häätöjen jälkeen BB-taloon jäi 13 asukasta.

Viides viikko huipentuu tuplahäätöön: Sanni ja Katja hyvästelevät BB-talon (BB-nettisivut)

Artikkelia on päivitetty 10.10.2021 kello 23.47: Uutista on päivitetty kauttaaltaan.


Tulosta   Sähköposti