Pekka ja Juhani palvelusväeksi työläisille - Kahleet jalkaan häädetyn perinnössä

Palvelusväessä Pekka ja Juhani on kahlittu toisiinsa jaloista. Kuva: © Nelonen Media.
Palvelusväessä Pekka ja Juhani on kahlittu toisiinsa jaloista. Kuva: © Nelonen Media.

BB-talo muuttui maanantaina muurahaisyhdyskunnaksi Katja kuningattarenaan. Yhdyskunta koki pienen muutoksen, kun kaksi työläistä alennettiin palvelusväeksi Laura L:n annettua häädetyn perinnön.

Asukkaat ovat maanantai-iltapäivästä lähtien suorittaneet kauppatehtävää, jossa he toimivat muurahaisyhdyskuntana. Katja kruunattiin yhdyskunnan kuningattareksi hänen löydettyään viime yönä kruunun lukitusta arkusta. Muut asukkaat toimivat kuhnureina, työläisinä tai toukkina. Kauppatehtävässä asukkaat hankkivat kauppa-aikaa, mikäli he pysyvät tehtävän aikana katsojien mielestä tarpeeksi hyvin rooleissaan.

Asukkaat saavat kauppasekunteja sen mukaan, kuinka monta prosenttia asukkaista pitää kauppatehtävää onnistuneena. Tehtävän ensimmäisinä tunteina työläiset ja toukat ovat pysyneet kohtuullisen hyvin rooleissaan, mutta kuningatar ja kuhnurit ovat lipsuneet rooleistaan jonkun verran. Etenkin maanantain illallisella he keskustelivat pitkiä pätkiä BB-asukkaina, eikä muurahaisina kauppatehtävässä.

Kesken muurahaisyhdyskunnan päivän ahertamisen asukkaat saivat postia. Asukkaille tiedotettiin eilen häädetyn Laura L:n antamasta häädetyn perinnöstä. Tällä kertaa Laura L. joutui valitsemaan kaksi asukasta perintöä suorittamaan. Häädetyn perinnössä kaksi työläistä siiryvät palvelusväkeen, joka on alinta kastia muurahaisyhdyskunnassa.

Palvelusväen tulee totella työläisiä ja he saavat nauttia ruokaa, mitä työläisiltä jää jäljelle. Lisäksi palvelusväki joutuu syömään ja nukkumaan lattialla, eikä heillä ole käytössään lämmintä vettä. Palvelusväeksi valitut asukkaat kytketään toisiiinsa kiinni jalkakahleilla.

Laura L. valitsi häädetyn perintöön Juhanin ja Pekan. Asukkaat yllättyivät, että Juhani valittiin tähän, mutta Pekan valintaa ei pidetty yllätyksenä. Anssi oletti, että hän olisi ollut toinen osapuoli, mutta Antti selvisi säikähdyksellä.

Häädetyn perinnön saaneet Juhani ja Pekka ottivat tilanteen varsin rennosti. He tekivät havainnon, että liikkuminen kahleissa on vaikeaa ja he voivat olla tässä pitkäänkin. Onnekseen työläiset eivät jättäneet perinnön saaneita oman onnensa nojaan, vaan he tarjosivat ruoan rippeistään syötävää kaksikolle.

Katjasta kruunattiin muurahaiskuningatar - Katsojat ratkaisevat kauppasekuntien määrän (27.9.2021)


Tulosta   Sähköposti