Anssi, Sami, Ville ja Taavi nimettiin kymmenenteen häätöäänestykseen

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Lauantaina käynnistettiin kauden kymmenes häätöäänestys, johon asukkaat nimesivät neljä asukasta. Häätöäänestykseen joutuivat Anssi, Sami, Ville ja Taavi.

Asukkaat kävivät nimeämään toisiaan häätöäänestykseen perjantaina. Lauantaita oli vietetty isänpäivän tunnelmissa jo etukäteen päivätehtävän merkeissä ja asukkaat olivat päässeet jopa saunaan.

Normaaleihin lauantain rutiineihin kuitenkin kuului, että häätöäänestys käynnistyi ja väistämättä asukkaat joutuivat kuulemaan, ketkä he ovat laittaneet häätöuhan alle. Illalla asukkaat saivat kuulla, että häätöäänestykseen joutuivat Anssi, Sami, Ville ja Taavi.

Asukkaiden kuultua häätöäänestykseen joutuneiden nimet, eniten nimeämisten tuloksia ihmetteli Jasmiina. Hän huuteli monta kertaa "mitä ihmettä?" Sen suurempia tunteenpurkauksia ei kuitenkaan nähty kuin asukkaiden halauksia häätöuan alle joutuneiden kanssa.

Lähinnä Pekkaa ihmetytti, ettei hän ollut nimettynä. Pekka oli täysin varma, että hän on häätöäänestyksessä. Sami puolestaan totesi palanneensa normaaliin väliviikon jälkeen. Jasmiina oli vielä hetkenkin päästä ihmeissään, miksi häätöäänestyksessä oli vain neljä ja mitä oli tapahtunut, jotta tulos oli tuo.

Eniten Jasmiinaa hämmästytti Villen mukanaolo häätöäänestyksessä. Jasmiinaa pelotti, että hän jää talossa entistä yksinäisemmäksi, jos Ville lähtee. Ville oli varma, että hänelle tulee lähtö sunnuntaina, mutta yritti tsempata kaveriaan, että kyllähän hänelle löytyy talosta läheisiä ihmisiä hänenkin lähtönsä jälkeen, kuten esimerkiksi Lasse ja Taavi.

Kymmenennen häätöäänestyksen perusteella BB-talosta häädetään sunnuntaina yksi asukas. 

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Artikkelia on päivitetty 14.11.2021 kello 00.22: Uutista on päivitetty nimeämistulosten jälkeisillä tunnelmilla.


Tulosta   Sähköposti