Jasmiinasta viimeisessä häädetyn perinnössä aatelinen

Jasmiinasta tuli aatelinen häädetyn perinnössä. Kuva: © Nelonen Media.
Jasmiinasta tuli aatelinen häädetyn perinnössä. Kuva: © Nelonen Media.

Viimeiselle viikolle kääntyneessä Big Brotherissa oli maanantaina vuorossa kauden viimeinen häädetyn perintö. Pekka antoi häädetyn perinnön Jasmiinalle, josta tuli tästä illasta lähtien BB-talon aatelinen.

Sunnuntaina BB-talosta häädetty Pekka sai kunnian antaa viimeisen häädetyn perinnön, jossa yhdestä asukkaasta tulee BB-talon aatelinen. Pekka päätti antaa sen Jasmiinalle, joka otti sen aluksi järkytyksellä vastaan. Reaktio johtui siitä, että aatelinen ei saanut tehdä juuri mitään ja muiden asukkaiden vastuulla on huolehtia aatelisen hyvinvoinnista.

Kenties pahin tehtävä on se, että aatelinen ei saa pestä edes omia hampaitaan. Lisäksi aateliselle on avattava ovet, sytytettävä savukkeet, esimaistettava ruoat ja puettava ulkovaatteet päälle. Aatelinen ei myöskään saa tehdä itse ruokiaan, ruoat on tarjoiltava hänelle ja aatelinen on peiteltävä sänkyyn ja aamulla muiden asukkaiden on pedattava hänen sänkynsä.

Kun Jasmiinan alkujärkytys oli vielä meneillään, toimitti Big Brother Jasmiinan vaatteet aatelisen roolia varten varastohuoneeseen. Jasmiina sai itselleen näyttävän puvun peruukkeineen päivineen ja aatelinen sai myös henkilökohtaisen astiaston. Muut asukkaat pukivat vaatteet Jasmiinan päälle ja tämän jälkeen Jasmiina lähti tupakalle, jossa Anssi sytytti hänelle savukkeen.

Pikku hiljaa Jasmiina alkoi omaksua rooliaan, eikä hän ollu enää niin pahoillaan tilanteesta. Ainakin ensimmäisenä iltana Aki palveli Jasmiinaa auliisti ja oli seuramiehenä tupakalla ja hoiti hänen iltatoimiaan, mukaan lukien hampaidenpesun.

Aatelis-Jasmiinan palvelun ohella asukkailla on käynnissä finaaliviikon tehtävät. Vielä iltamyöhällä asukkaat jatkovat fanituotteiden valmistusta ja Big Brother näytti myös illan aikana ensimmäiset videoklipit kauden ajalta. Asukkaat vastasivat kahteen kysymykseen oikein ja lisäksi he ansaitsivat pisteitä aiemmista pulmatehtävistä.

Big Brother näytti asukkaille pistetilanteen maanantain jälkeen biletaulukossa, jossa keltainen palkki nousi asukkaiden ansaitseman pistemäärän mukaisesti. Palkki nousi 30 pisteeseen, jota asukkaat pitivät hyvänä suorituksena. Aki uskoi, että he pystyvät tavoittamaan maksimipisteet, eli 100 pistettä.

Asukkaat valmistamaan fanituotteita, tutuilla tehtävillä hankkimaan viimeiset bileet (22.11.2021)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.