Jasmiina keräsi bilepottiin viimeiset pisteet, fanituotteet menivät painoon

Anssi neuvoi Jasmiinaa painatuspajalla. Kuva: © Nelonen Media.
Anssi neuvoi Jasmiinaa painatuspajalla. Kuva: © Nelonen Media.

Torstaina asukkaat odottivat jo viimeisiä bileitä, mutta sitä ennen heidän piti suorittaa vielä muutama tehtävä. Asukkaiden tekemien fanituotteiden kuvat menivät painatukseen ja Jasmiina pääsi vielä kerran inhoaminsa heinien pariin finaalitehtävän muodossa.

Maanantaista asti asukkaat ovat valmistaneet itselleen fanituotemallistoa, johon tulee heidän kasvokuvansa ja keksimänsä slogan. Viikon aikana asukkaat valmistivat kassit, T-paidat, kasvomaskit ja pinssit. Pinssit valmistuivat jo eilen, mutta kankaisiin he pääsivät tänään tekemään painatukset.

Big Brother oli toimittanut tehtävähuoneeseen painatusvälineet, jolla asukkaat itse painattivat kuviot kasseihin, paitoihin ja kasvomaskiin. Asukkaat saivat ohjeet tabletilla ja painokoneella he saivat kuviot kankaisiin. Jokainen asukas sai painattaa yksin kuviot omiin asusteisiin.

Pieniltä ongelmilta ei vältytty. Suurin harmi tuli, kun Anssi vahingossa sotki Jasmiinan paidan likaisilla käsillään painovärillä. Jasmiina oli harmissaan, vaikka totesikin, että se oli vahinko, eikä sille voinut mitään. Anssi pyyteli useaan kertaan anteeksi ja tarjosi omaa paitaansa painatettavaksi, mutta Jasmiina ei halunnut tätä.

Anssi oli toiminut painatuspajassa kaikkien neuvojana, miten painatus tulee tehdä. Aki totesikin, että ilman Anssin apua he olisivat voineet sotkea enemmänkin. Anssin oman painatuksen kanssa oli myös ongelmia, kun seula oli liian iso, eikä se mahtunut painatuskoneeseen. Big Brother kävi sen asettamassa paikoilleen, kun asukkaat oli ensin siirretty pois tehtävähuoneesta, jotta myös Anssi saa painatukset tehtyä.

Vielä kerran Lemmenjoen muistoihin

Kun kaikki asukkaat saivat painatukset tehtyä, oli vielä viimeisen finaalitehtävän aika. Jasmiina oli ainoa, joka ei ollut tällä viikolla käynyt suorittamassa finaalitehtävässä kauden aiempien tehtävien muisteluita. Tänään oli hänen vuoronsa, kun hän pääsi palaamaan Lemmenjoen muistoihin köysitehtävässä.

Jasmiinan piti yksin valmistaa köysi, jonka piti kestää painoja samaan tapaan kuin Lemmenjoen köysitehtävässä. Painot olivat 19 pisteen arvoisia, eli saman verran kuin asukkailta puuttui bilepotista 100 pisteestä. Mikäli Jasmiinan tekemä köysi kestää kaikki painot, saavat asukkaat kaiken bileisiin.

Saatuaan tehtävän Jasmiina piti tehtävää vaikeana. Hän ei uskonut selviytyvänsä siitä ja Jasmiina keräsi paineita, että bilepotti on hänen vastuullaan. Asukkaat tsemppasivat Jasmiinaa ja saada hänen asennettaan paremmaksi. Ennen köysitehtävää Jasmiinan saama häädetyn perintö aatelisena sentään päättyi, joten siitä tuli helpotusta.

Jasmiina valmistaa köyttä. Kuva: © Nelonen Media.
Jasmiina valmistaa köyttä. Kuva: © Nelonen Media.

Muut asukkaat eivät saaneet osallistua köyden valmistamiseen loppusuoritusta lukuun ottamatta. Erityisesti Aki toimi hyvänä neuvojana, joka rauhalliseen tyyliin neuvoi Jasmiinaa, kuinka valmistaa kestävä köysi. Jasmiina pysyi tehtävän aikana rauhallisena, vaikka usko ei köyden kestoon hirveästi ollut.

Loppusuorituksessa Aki ja Anssi pitelivät köyttä, kun Lasse ja Taavi kiinnittivät painoja. Jasmiina seurasi loppusuoritusta kauhuissaan tupakkapaikan tietämillä. Hän halusi lopettaa suorituksen 15 pisteeseen, vaikka miehet olisivat halunneet kokeilla loppuun saakka. Jasmiinaa rauhoittaakseen painoja ei enää lisätty ja lopulta painoja oli 17 pisteen verran, kun Big Brother aloitti minuutin laskennan.

Köyden piti kestää tuon minuutin ja sen täyttyessä köysi oli yhä ehjä. Asukkaat keräsivät bilepottiinsa kahta pistettä vaille täydet, eli he saivat kaikki muut biletarpeet paitsi kymmenen mielikappaletta. Jasmiinaa kiiteltiin hyvästä suorituksesta. Jasmiina sanoi pelänneensä köyden puolesta, mutta oli tyytyväinen, että se kesti. Hän ei halua olla enää heinien kanssa missään tekemisissä.

Köysitehtävän jälkeen asukkaat jäivät odottamaan illan bileitä, jotka tulevat olemaan tämän kauden viimeiset. Noin kaksi tuntia myöhemmin Big Brother vahvisti finaalitehtävän lopputulokset ja asukkaat ansaitsivat 98 pistettä, eli kaikki biletarpeet diskojuomiin saakka. Asukkaat saivat tämän jälkeen mm. ruokatarpeita varastohuoneesta.

Viimeisten bileiden valmistelu talossa alkoi.

Bilepistetaulukossa oli portaita 100 pisteeseen saaakka. Kuva: © Nelonen Media.
Bilepistetaulukossa oli portaita 100 pisteeseen saaakka. Kuva: © Nelonen Media.

Lue myös:
Asukkaat valmistamaan fanituotteita, tutuilla tehtävillä hankkimaan viimeiset bileet (22.11.2021)
Jasmiinasta viimeisessä häädetyn perinnössä aatelinen (23.11.2021)
Tiistaina paluu Lemmenjoelle, fanituotteet laajenivat T-paitoihin (23.11.2021)
Fanituotevalikoima tuplaantui, talomuistoilla kerättiin sekunteja kioskiin (24.11.2021)

Artikkelia on päivitetty 25.11.2021 kello 17.47: Vahvistettu finaalitehtävän tulos ja lisätty tieto bileiden valmistelun aloittamisesta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.