Kykyshow innosti Big Brotherin ylisanoihin - Harri-haille maksettiin esiintymiskorvaus

Video: Asukkaiden esitykset perjantain kykyshow'ssa. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Asukkaat järjestivät perjantaina kauppatehtävän kykyshow'n harjoittelemistaan ohjelmanumeroista. Esitys sai Big Brotherin erittäin tyytyväiseksi, mutta Harri-hain käytöstä jouduttiin maksamaan esiintymiskorvaus.

Maanantaina asukkaat saivat kauppatehtävän, jossa heidän piti harjoitella Big Brotherin valitsemat ohjelmanumerot, jotka esitettäisiin perjantaina. Jokainen asukas sai oman ohjelmanumeron, myös keskiviikkona häädetty Ville. Hänen tankotanssinumeronsa annettiin häädön jälkeen Akille.

Ohjelmanumeroita harjoiteltiin torstaihin saakka ja perjantaina oli tosi kyseessä. Asukkaat pääsivät tekemään vielä harjoituksia tehtäväalueelle ja koko ohjelma saatiin vetää kerran läpi ennen kykyshow'ta. Kenraaliharjoituksessa oli nähtävissä pientä haparointia ja esitysten välillä tarpeiston siirrossa oli joitakin ongelmia. Ennen esitystä asukkaat pitivät vielä neuvonpidon, miten toimia itse show'n aikana.

Perjantaina iltapäivällä oli vuorossa kykyshow. Asukkaat olivat suunnitelleet ohjelmien järjestyksen ja jokaisella numerolla oli oma juontaja. Ensimmäisenä esiintyi Taavi Taiteilija, jonka tehtävänä oli maalata Edvard Munchin Huuto-teoksesta kopio ulkomuistista.

Taavi oli saanut valmistella maalausta jo talossa ja hän viimeisteli teosta tehtäväalueella Jasmiinan haastatellessa maalaamisen aikana. Haastattelun päätyttyä Taavi näytti maalauksensa ja vieressä oli kuva alkuperäisestä teoksesta.

Toisena oli vuorossa Pekan tulkinta Hamletin kuuluisasta monologista. Pekka oli harjoitellut koko alkuviikon vuorosanoja ulkoa pitkälti omissa oloissaan. Usein nähty harjoittelupaikka oli BB-talon sauna. Varsinaiseen esitykseen Pekka oli saanut hyvin tulkintaa mukaan ja myös kaikki vuorosanat olivat hyvin hallussa.

Taiteellisemman aloituksen jälkeen päästiin viihteellisempään ohjelmistoon, kun Jasmiina ja Anssi esittivät shuffle-numeron. Anssi esitti Jasmiinan, eli Hurmaavan Hipon tanssinopettajaa, jonka lopussa Jasmiina tönäisee pois lavalta ja ottaa show'n haltuunsa. Taustalla Big Brother soitti musikkia, johon oli miksattu mukaan BB:n kuulutuksia, josta asukkaat pitivät kovasti.

Samir taisteli Harri-haita vastaan esityksessään. Kuva: © Nelonen Media.
Samir taisteli Harri-haita vastaan esityksessään. Kuva: © Nelonen Media.

Musiikillisen mausteen kykyshow'hun toi Savumax-Aki soittamalla lasiesineillä Humppa-huuhtojien Paska reissu -biisin kaksi säkeistöä. Viikon pimputtelu laseilla toi varsinaisessa show'ssa paremman suorituksen kuin hetkeä aiemmin kenraaliharjoituksessa. Laseilla soitetuksi coveriksi ihan kohtuullinen suoritus.

Lassen vuoro oli viidentenä diabolo-esityksellään. Hän oli saanut esitykseensä Samirin ja Taavin, jotka toimivat taustatanssijoina. Lasse oli edistynyt harjoituksissaan varsin hyvin ja esityksestä tuli varsin näyttävä. Näyttävyyttä tehostettiin taustatanssijoiden ohella saippuakuplakoneella, jota Lasse halusi kutsua savukoneeksi, koska se kuulosti paremmalta.

Kaiketi kykyshow'n vaikein ohjelmanumero oli Anssilla, jonka piti heittää pelikortteja omenaan. Anssilla oli kuusi omenaa telineessä, johon hän heitti kortteja noin viiden metrin päästä. Noin kymmenes kortti lopulta osui omenaan, mutta esitys ei loppunut tähän. Lopussa Anssi heitti vielä koko pakan ilman ja avustaja Samir heitti omenan, johon yksi kortti tarttui myös.

Seitsemäntenä pääsi yksipyöräilemään Samir, joka esitti toimistotyöntekijä Jaria. Hän oli, kuten Samir, varsinainen monitaituri. Samir esitti yksipyöräilyn ohella klovnia, joka ratkaisi rubikin kuution ja jöngleerasi. Lisäksi Jari taisteli hyökkäävä Harri-haita vastaan ohjelmanumeronsa lopuksi.

Kykyshow'n päätti ohjelmanumero, jossa esiintyivät tankotanssissa Aki ja Anssi. Villeltä periytynyt ohjelmaa esittikin ryhmä Villen Tankopojat. Anssi tuli ohjelmaan mukaan, koska koki osaavansa opettaa Akille oikeat liikkeet. He olivatkin saaneet tehtävänannon mukaisesti kohtuullisen elegantin tanssin, josta oli karsittu pahimman terävät särmät.

Pekan kauppatrolli ei onnistunut

Asukkaat pitivät kykyshow'ta onnistuneena ja he poistuivat tehtäväalueelta odottamaan taloon kauppatehtävän tulosta. Noin parin tunnin jälkeen Big Brother kertoi uutisia tehtävästä. Big Brother piti tehtävää nokkelana, näyttävänä ja tyylikkäänä. Edes pienet kauneusvirheet eivät vaikuttaneet siihen, että asukkaat saivat tehtävästä täydet 80 kauppasekuntia.

Yksi pieni vähennys kauppa-ajassa oli kuitenkin, sillä Harri-hai vaati esiintymiskorvausta. Big Brother nipisti yhden sekunnin pois kauppa-ajasta Harrin esiintymiskorvaukseksi, joten asukkaille jäi ostosaikaa 79 sekuntia. Asukkaat lähinnä naureskelivat esiintymiskorvaukselle ja vitsillä ihmettelivät, mitä Harri-hai sekunnilla saa.

Kaupassa tänään kävivät Taavi ja Pekka. Heti kauppaan päästyään he päättivät, että ottavat tuotekoreja, jossa oli mm. energiajuomaa, hedelmiä ja leipiä. Pekka tosin lähti kikkailemaan ja poimi omalla kierroksellaan yksittäisiä tuotteita ja korien keräämisen hoiti Taavi. Ilmeisesti, kun kukaan ei reagoinut Pekkaan millään tavalla, paljasti hän epäonnistuneen trolliyrityksensä jälkikäteen, muttei siihen tarttunut kunnolla edes Jasmiina, vaikka energiajuomat jäivät kauppaan.

Tultuaan kaupasta Taavi ja Pekka yrittivät huijata muita tuomalla vain pari kassillista ostoksia, mutta kaikki olisivat olleet tyytyväisiä suhteellisen vähään määrään. Sitten he paljastivat kauppakäytävään jättämänsä korit, jotka pursusivat tavaraa. Iloinen ilta BB-talossa jatkui mm. kahvitellen ja pitaleipiä nautiskellen.

Illalla tunnelma talossa voi vielä muuttua, kun yksi asukkaista häädetään talosta. Tätä kirjoitettaessa ei asukkaille oltu vielä kerrottu, että tänä iltana on tulossa häätö.

Lue myös:
Kauppatehtävässä esitellään kykyjä, eliminaatiokisasta Jasmiina häätöäänestykseen (15.11.2021)
Kauppatehtävän harjoittelua, perjantain kykyshow lähestyy (18.11.2021)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.