Kaksi uutta asukasta taloon ensi yönä - Karvan ja Milla astuvat taloon kello 3

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

BB-talo saa hengähtää vain hetken Ruzbehin häädön jälkeen, kun taloon saadaan kaksi uutta asukasta. Ensi yönä taloon saadaan Karvan ja Milla.

BB-talon pyöröovi pyörii kovaa tahtia, että hädin tuskin Ruzbeh on ehditty häätää talosta, kun uusia jo tulee. Seuraavat kaksi asukasta tulevat taloon, kun asukkaat todennäköisesti eivät osaa aavistaa yhtään ja ovat unten mailla. Pyöröovi pyörähtää sisäänpäin ensi yönä noin kello 03.

Karvan on 30-vuotias vaasalainen, joka on ammatiltaan koulunkäynnin ohjaaja ja myös ammattilaiseksi siirtynyt vapaaottelija. Esittelyvideonsa mukaan hän on hyväntahtoinen ja positiivinen, mutta hän mielellään provosoi etenkin naisia hyvällä tavalla. Karvan arvostaa rehellisyyttä ja pitää täydellisyydestä ja on omasta mielestään kiero hyvällä tavalla.

Milla on 32-vuotias lähihoitaja Vantaalta. Esittelyvideolla Milla kertoo, että hän on hyväsydäminen ja kiltti, joka ottaa muut huomioon. Vapaa-aikanaan hän harrastaa kuntosalia ja viettää aikaa kavereidensa kanssa. Omasta mielestään hänellä on pelillistä älykkyyttä ja Milla osaa löytää oikeat ihmiset, joiden kanssa pelata. Strategianaan hän antaa ymmärtää, että hän luottaa muihin ja aikoo esittää tyhmempää kuin on.

Talossa olevat asukkaat viettävät tätä kirjoitettaessa Ruzbehin häädön jälkitunnelmia ja pian valmistautuvat yöpuuhiin. Aiemmilla viikoilla asukkaita taloon on tullut perjantaina ja nytkin he odottavat uusia ehkä perjantaina, eikä nyt. Saa nähdä, miten uniset asukkaat reagoivat yöllisiin tulokkaisiin.

BB-talossa on Karvanin ja Millan tulon jälkeen peräti 16 asukasta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.