Karvan ja Milla heti toimeen talossa - Kuittasivat asukkaiden velat

Karvan ja Milla tulivat viime yönä taloon. Kuva: © Nelonen Media.
Karvan ja Milla tulivat viime yönä taloon. Kuva: © Nelonen Media.

BB-talo sai uusia asukkaita viime yön pikkutunneilla, kun Karvan ja Milla astuivat taloon. Heti saivat heti taloon tultuaan tehtäväksi kuitata talossa jo olleiden asukkaiden aiheuttamat velat Big Brotherille.

Aamukolmelta asukkaat vetivät sikeitä makuuhuoneessa, kun pihalla alkoi tapahtua. Tehtäväareenan ovesta pihalle asteli kauden 20. asukas, Karvan. Karvan tepasteli terassin katoksen alla hetken ennen kuin istahti sohvalle. Pian mies sai seuraa Millasta muuten tyhjälle pihalle.

Lyhyen toisiinsa tutustumisen jälkeen Big Brother toimitti uusille asukkaille postia pihan postilaatikkoon. Karvan ja Milla saivat heti tehtävän suoritettavakseen. Talossa olevat asukkaat olivat jääneet tämän viikon kauppatehtävässä Big Brotherille velkaa 130 euroa ja Millan ja Karvanin tehtävä oli nyt kuitata tämä velka ja heillä oli mahdollisuus jopa saada hieman kaupparahaa.

Velan kuittaamiseksi Millan ja Karvanin piti täyttää katoksessa olevaa muoviputkiloa vedellä talosta löytyvillä astioilla. Jokaista astiaa sai käyttää vain kerran ja vettä sai hakea sisätilojen vesipisteistä. Jos asukkaat heräävät tehtävän aikana, tehtävää saa suorittaa siihen saakka, kunnes joku asukkaista huomaa heidän suorittavan tehtävää.

Karvan ja Milla saivat putkilon täyteen ja he ansaitsivat kauppabudjetiksi 170 euroa. Kaikki talossa olevat asukkaat nukkuivat yhä ja käytyään päiväkirjahuoneessa, päättivät uudet asukkaat herätellä vanhoja. He huhuilivat joidenkin asukkaiden nimiä makuuhuoneen ovenraosta, mutta reagointi oli hidasta. Muutaman kerran huhuiltuaan, alkoi asukkaisiin tulla liikettä.

Karvan ja Milla täyttävät putkiloa kuitatakseen velan Big Brotherille. Kuva: © Nelonen Media.
Karvan ja Milla täyttävät putkiloa kuitatakseen velan Big Brotherille. Kuva: © Nelonen Media.

Pikku hiljaa asukkaat alkoivat valua pois makuuhuoneesta ja he huomasivat, että taloon oli tullut uusia asukkaita. Unenpöpperöiset asukkaat tervehtivät uusia tulokkaita ja yöllinen tutustuminen alkoi. Kaikki asukkaat eivät tosin tähän osallistuneet, vaan jatkoivat uniaan.

Asukkaat aloittivat tutustumisen Millaan ja Karvaniin reilun tunnin ajan ennen kuin he menivät takaisin nukkumaan. Uudet asukkaat ehtivät saada varastohuoneesta yön aikana tavaransa ja petivaatteensa, jotta myös he pääsisivät pitkän yön jälkeen nukkumaan. Aamuviiden maissa BB-talo oli jälleen hiljentymässä viimeisimpien asukkaiden painuttua pehkuihin.

Myöhemmin varsinaisen herätyksen jälkeen tutustumisen ohella asukkailla oli suoritettavaan torstain rutiineihin kuuluvat nimeämiset. Big Brother kertoi asukkaille, että Karvan ja Milla ovat suojassa tämän sunnuntain häätöäänestykseltä, mutta he saavat antaa nimeämispisteitä. Nimeämiset alkoivatkin pian tämän tiedotuksen jälkeen.

Asukkaat kävivät vuorotellen antamassa viikottaiset nimeämispisteensä ja myöhemmin tänään on vuorossa vielä nimeämiskilpailu, jonka voittaja saa vaikuttaa nimeämisten tuloksiin. Vaikka nimeämispisteet oli jo annettu iltapäivän aikana asukkaat kävivät keskusteluja, miten kannattaa pelata ja keihin asukkaisiin kannattaa luottaa.

Viikon aikaisempien puheiden ja pidemmänkin aikavälin keskustelujen perusteella uudet asukkaat ovat edelleen tulilinjalla. Tällä viikolla on erityisesti noussut esiin Sallan nimi. Vanhoista asukkaista Kirsi on alkanut ärsyttää ainakin uusia asukkaita ja hänen johtava asemansa talossa ei innosta uusia ja osalla myös luottamus häneen horjuu.

Kiroilu vei kauppabudjetin miinukselle - Asukkaat jäivät velkaa Big Brotherille (21.9.2022)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.