Salla, Kirsi, Tuula ja Mathias joutuivat kuudenteen häätöäänestykseen - Alkukarsinnat huipentuvat sunnuntaina

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Kuudenteen häätöäänestykseen joutuvat asukkaat ovat selvillä. Alkukarsintojen viimeiseen häätöäänestykseen joutuivat Salla, Kirsi, Tuula ja Mathias.

Asukkaat kävivät nimeämässä toisiaan häätöäänestykseen torstaina. Peräti yhdeksän asukasta sai nimeämispisteitä tällä viikolla. Tällä viikolla taloon tulleista uusista asukkaista Milla ja Karvan eivät voineet saada nimeämispisteitä, mutta he saivat antaa niitä.

Vain kahdeksan asukasta osallistui kolmanteen nimeämiskilpailuun, sillä siihen sai osallistua vain nimeämispisteitä saaneet asukkaat ja niistäkin Milla ja Karvan joutuivat valitsemaan vielä yhden, joka ei voi osallistua nimeämiskilpailuun. He valitsivat Kirsin.

Nimeämiskilpailun voitti Laura, joka sai vaikuttaa nimeämisten tuloksiin. Laura valitsi kanssaan päätöstä tekemään Merven. Big Brother laittoi häätöäänestykseen kuusi eniten nimeämispisteitä saanutta asukasta. Laura ja Merve saivat poistaa kaksi asukasta häätöäänestyksestä ja he poistivat Heidin ja Aleksin. He ovat siis turvassa häädöltä.

Laura ja Merve pohtivat neuvotteluhuoneessa häätöäänestystilannetta pitkälti ihmissuhteiden kautta. He olivat yksimielisiä Aleksin pelastamisesta, mutta toinen oli vaikeampi. He pohtivat, että Tuula ja Kirsi olisivat parhaat ulkona sunnuntaina, mutta toisaalta he pelkäsivät Mathiaksen puolesta. Lopulta Laura ja Merve totesivat, että he ovat läheisiä Heidin kanssa ja he haluavat pelastaa hänet.

Kauden kolmas katsojaäänestys ja kaikkiaan kuudes häätöäänestys on käynnissä. Tämän viikon häätöäänestys huipentaa Big Brotherin alkukarsintavaiheen, kun sunnuntaina BB-talosta häädetään yksi asukas. Ensi viikolla alkaa pelillisen Big Brotherin toinen vaihe - päälliköiden aikakausi - alkaa.

Asukkaat eivät vielä tiedä, ketkä ovat tämän viikon häätöäänestyksessä. Perjantai-iltana asukkaat ovat käyneet huutokauppaa erilaisista hyödykkeistä Big Brotherin kanssa. Esimerkiksi Kirsi ja Nabaz ovat viettämässä yötä sviitissä, jonka Kirsi osti huutokaupasta.

Häätöäänestykseen joutuvat asukkaat on kerrottu asukkaille aikaisempina viikkoina lauantaina.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Laura vei nimeämiskilpailun - Paras tornin pystyttäjä tuuletti villisti (22.9.2022)

Artikkelia on päivitetty 23.9.2022 kello 23.58: Uutista on päivitetty tiedoilla Lauran ja Merven valinnasta ja perjantai-illasta BB-talossa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.