Kimmon päivänä pelattiin Trivial Pursuitia ja nähtiin Pieni kauhuleffa vain

Video: Kimmon päivänä pelattiin Trivial Pursuitia. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Tiistaina Big Brotherin finaaliviikolla vietettiin Kimmon päivää. Asukkaat pelasivat Trivial Pursuitia ja valmistivat Kimmon kunniaksi hienon illallisen.

Ennen Kimmon päivän juhlimista oli päivän kilpailun vuoro. Tänään kisailtiin ilmapallon pomputtelusta, kuka pitää ilmapallon pisimpään ilmassa. Eiliseen tapaan pisteitä kolmelle parhaalle tulee kaavalla 3-2-1 ja koko viikon jälkeen yhteispisteissä paras voittaa 1000 euroa.

Ilmapallon pomputuksessa kullekin asukkaalle tuli kaksi ilmapalloa, joita piti pomputella koko ajan ilmassa. Asukas oli mukana kilpailussa niin kauan, kun vähintään toinen pallo oli pomputeltavana. Jos pallo osuu maahan, putoaa pelistä pois.

Ensimmäisenä kilpailusta putosi Kristian, jolta ensimmäinen pallo kirposi käsistä ja toinen pamahti rikki. Neljä jäljellä olevaa asukasta kisasivat pitkään ja hartaasti ja Big Brother alkoi siirtää asukkaita huoneesta toiseen, jotta pomputtelu menisi vaikeammaksi. Toisena luovutti Kimmo, jota alkoi koko kilpailu ärsyttää talossa joidenkin asukkaiden keskuudessa olevan kilpailuhenkisyyden vuoksi. Kimmon ärsytyksen jakoi myös Kevin, joka luovutti kisan heti perään.

Kisassa oli enää mukana Anu ja Helmeri, jotka tunnetaan hyvin kilpailuhenkisinä. Big Brotherille alkoi riittää jatkuva pomputtelu ja käski Anun ja Helmerin menemään pihalle. Vaatteet sai pienen väännön jälkeen päällensä ensin Helmeri, joka sitten suuntasi pihalle. Heti ulos päästyään tuuli tarttui palloon ja se karkasi Helmeriltä. Helmeri pelasti tilanteen hetkeksi, mutta tuuli tarttui palloon uudestaan ja se osui maahan.

Anu siis voitti toisen kilpailun, vaikka ei ehtinyt tulla ulos ennen Helmerin keskeytystä. Helmeri oli hieman harmistunut ja mutisi Anulle, että hän ei totellut BB:n ohjetta, vaikka Anu oli vain hidas pukemaan. Anu kuittasi voitollaan kolme pistettä, Helmeri kaksi pistettä ja Kevin yhden pisteen. Kokonaiskilpailua johtaa Helmeri viidellä pisteellä ennen kolmen pisteen Anua, jonka jälkeen tulevat kahden pisteen Kevin ja Kristian ja Kimmo on vielä nollilla.

Kimmon päivänä visailua ja kauhuleffa

Muutama tunti kilpailun jälkeen alkoi Kimmon päivä. Tänään asukkaat pelasivat kolmisen tuntia Trivial Pursuitia, jossa asukkaiden tietämys ei ollut ihan parasta mahdollista. Vääristä vastauksista rankaistiin karkeilla, joista osa oli pahanmakuisia ja välillä asukkaat yökkivät oikein pahastikin. Tietovisailu päättyi lopulta siihen, että karkit loppuivat, eikä voittajaa saatu ratkaistua.

Heti Trivial Pursuitin jälkeen asukkaat pääsivät valmistamaan illallista Kimmon kunniaksi. Illalliseen kuului aurajuusto- tai tomaattikeittoa, sisäfilepihviä, friteerattua banaania ja jäätelöä. Ruokajuomaksi Big Brother tarjosi toivotut pari olutta, jotka naurattivat asukkaita. Asukkaat totesivat, että kannattaa miettiä, mitä toivoo Big Brotherilta, lähinnä alkoholin määrään viitaten.

Asukkaat nauttivat juhlaillallisen valmistamisen jälkeen, joka sujui hyvin. Illallisen lomassa muuta asukkaat pitivät juhlapuheita Kimmon kunniaksi, jossa kertoivat tuntemuksiaan Kimmosta ja kuluneesta kaudesta yleensäkin. Illallisen loppupuolella Big Brother näytti asukkaille talosta pudonneiden asukkaiden kokemuksia ja ajatuksia Kimmosta, kuten Helmerille näytettiin omansa eilen.

Sekä video että talossa olleiden asukkaiden ajatukset saivat tunteet pintaan. Anun piti hakea paperia keittiöstä olohuoneeseen tehtyyn kattaukseen, kun servetit olivat unohtuneet ja silmäkulmat kostuneet muisteluista. Finaaliviikon toinen päivä eteni pääosin positiivisissa tunnelmissa ja asukkaat kehuivat jo tähän mennessä tapahtunutta viimeisellä viikolla. Kimmo myös totesi, että vielä on näkemättä Anun, Kevinin ja Kristianin omat päivät.

Kimmon päivä alkoi rauhoittua illallisen jälkeen ja asukkaat asettuivat retronurkkaukseen keskustelemaan mm. illan tapahtumista. Yksi tapahtuma oli kuitenkin vielä jäljellä, sillä Big Brother ilmoitti myöhäisillan ohjelmassa oli leffailta. Big Brother toimitti asukkaille herkkuja ja BB:n toimittaman kirjeen mukaan asukkaat näkisivät kauhuleffan Kimmon päivän kunniaksi.

Asukkat valmistivat popcornit, laittoivat karkit, sipsit astioihin ja toivat juomat olohuoneeseen. Lisäksi olohuone järjestettiin niin, että telkkarista pystyttiin lokoisasti katsomaan elokuvaa, vaikka kauhuleffa hieman Anua hirvittikin. Asukkaita odotti kuitenkin yllätys, sillä BB:n näyttämä kauhuelokuva oli pätkä Hiihtoreissu-viikkotehtävästä, jolloin pappa kävi pyöräimässä BB-talon pihalla, kun asukkaat nukkuivat saunassa ja pihalla yöpyessään BB-Oililla.

Näkemänsä kauhuleffa nauratti asukkaita ja he totesivat, että olisihan se pitänyt arvata, kun Big Brother oli aiemmin näyttänyt mm. Pieni pusu vain -elokuvan. Elokuva ei asukkaita pelottanut, paitsi ehkä Kimmoa, joka saattoi pelätä, että Levin bileistä tai paluumatkalta olisi näytetty jotain materiaalia. Pahimmilta peloilta vältyttiin, sillä elokuvassa nähtiin vain, kuinka pappa kävi yöllä silittelemässä Jukkaa pihalla ja jättämässä hänelle askin tupakkaa.

Helmeri kehui elokuvan leikkausta ja pimennetyssä olohuoneessa rakentamassaan leffakatsomossa asukkaat pohtivat, että samalta tuottajalta oli aiemminkin tullut elokuva. Asukkaat jäivät odottamaan, tulisiko näkyville tuottajan muutakin tuotantoa.


Tulosta   Sähköposti