Ville häädettiin yhdeksäntenä BB-talosta - asukkaat finaaliviikolle selvillä

Video: Ville häädettiin BB-talosta viikko ennen finaalia. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Yhdennentoista BB-kauden viimeinen sunnuntaihäätö tapahtui tänään, kun kaksi asukasta oli häätöuhan alla. Vain viikko ennen finaalia BB-talosta häädettiin Ville.

Viimeisissä nimeämisissä torstaina asukkaat nimesivät häätöuhan alle Villen ja Anun. Toinen heistä saisi jatkaa vielä finaaliviikolle, kun toisen BB-taival päättyisi tähän iltaan. Edelliset päivät ovat sujuneet asukkaiden näkökulmasta varsin leppoisasti, vaikka tunteitakin koeteltiin lauantaisella läheisten vierailulla.

Ennen häätöä lähetyksessä oltiin jo vahvasti kauden muistelun tunnelmissa ja asukkailta tentattiin muistoja kauden varrelta. Lisäksi häädöltä turvassa olleet asukkaat saivat kertoa pahimmista vastustajistaan finaaliviikolla, mutta asukkaat olivat diplomaattisia ja he eivät kokeneet kanssa-asukkaitaan vastustajina tai pitivät yhtä kovina vastustajiana. Juontaja Elina Kottonen yritti myös saada vastausta, kenet he uskovat häädettävän, mutta tähänkään ei saatu kunnon vastausta.

Lähetyksen loppupuolella saatiin tietää, ketkä asukkaat jatkavat finaaliviikolle. Kun talossa kuultiin, että Ville tullaan häätämään yhdeksäntenä talosta, vaikutti Ville hieman yllättyneeltä. Ville kuitenkin toivotti hyvää jatkoa muille ja joukkohalin myötä hän poistui talosta. Kristian iloitsi heti, että asukkaat pääsevät nyt juomaan alkoholia ja säännöt tulevat muuttumaan. Kimmo totesi, että talon vanhin vaihtui nyt myös.

Heti Villen häädön jälkeen talossa vallitsi kohtuullisen iloinen tunnelma. Kristian ja Anu mittailivat leikkimielisesti, kumpi oli isompi, kun Kristian väitti olevansa pomo talossa. Sohvalla heiteltiin yläfemmoja ja pohdittiin, että saatiin hyvä viisikko finaaliviikolle. Kevin tosin muistutti, että olisi ollut hyvä muutenkin. Anu ei meinannut uskoa selviämistään ja heitti, että oliko tämä vitsi.

Studioon saapui Ville lainavaatteissa, sillä katsojat olivat lauantaina äänestäneet, että Ville joutuu olemaan suorassa lähetyksessä muissa kuin omissa vaatteissa. Ville käytti lähetyksessä Helmerin vaatteita, joissa hän myös poistui talosta yhdessä BB:ltä ostamansa ämpärin kanssa. Ämpäristä on muodostunut asukkaiden inside-vitsi, joka ostetaan aina, kun BB sitä myy.

Elinan haastattelussa Ville naureskeli ensimmäisenä, että ainakin ämpäri jäi hänelle käteen, mutta ehkä jotain muutakin. Ville piti BB-taloa huippumatkana ja hän oli oma itsensä. Kokemus oli Villelle hieman positiivisempi kuin hän kuvitteli, mutta asetelma oli "minä vastaan maailma" Villen mukaan. Villellä on ollut ikävä vaimoaan ja lapsiaan. Taivaan isältä Ville kysyi paljon neuvoa taloaikana.

Villen piti hillitä itseään talossa, koska hän huomasi, että talossa ehkä joutuu oleman useamman viikon. Helppoa ei kuitenkaan ollut, koska Villeä haastettiin usein keskusteluihin hänen agendastaan. Asukkaat elivät omissa kuplissaan pitkälti ja ne törmäilivät talossa Villen mukaan.

Häätöäänestyksen tulos oli lopulta tasainen, vaikka äänestys alkoi Anun ylivoimaisessa johtoasemassa. Tilanteet vaihtelivat jälleen suoran lähetyksen aikana ja lopulta Ville tuli häädetyksi BB-talosta 1,8 prosenttiyksikön erolla Anuun. Ville uskoi, että yhdeksän viikkoa oli se aika, jonka hänen oli tarkoitus olla talossa. Tehtävä tuli suoritetuksi Villen mukaan.

Suhteistaan muista asukkaista hän totesi, että muilla asukkailla oli välillä hankala tulla toimeen hänen kanssaan, mutta Ville korosti, ettei hän ole kompromissiäijä. Hän olisi voinut olla ns. kaikkien kaveri, mutta sanassa hän ei voi kaikessa asiassa joustaa. Tämä tuli ilmi myös Ville tällä viikolla saamista nimeämispisteistä Helmeriltä ja Keviniltä.

Villen häätö merkitsi sitä, että Anu jatkaa Big Brotherin finaaliviikolle yhdessä jo varmasti siellä olleiden Helmerin, Kevinin, Kimmon ja Kristianin seuraksi. Asukkaita talossa on siis kymmenennellä viikolla enää viisi.

Voittajaäänestys Big Brotherin voittajasta on käynnistynyt - Kuka voittaa 30000 euroa? (4.11.2019)

Artikkelia päivitetty 3.11.2019 kello 23:34: Tekstiä päivitetty kauttaaltaan ja kuva lisätty.
Artikkelia päivitetty 4.11.2019 kello 00:20: Video lisätty.
Artikkelia päivitetty 4.11.2019 kello 09.15: Yleistä tekstin stilisointia ja kirjoitusvirheiden korjausta ja linkki lisätty.


Tulosta   Sähköposti