Kimmo pääsi tapaamaan asukkaiden läheisiä BB-talossa

Kimmo sai tavata asukkaiden läheisiä. Kuva: © 2019 Vilma Töyräs / Nelonen Media.
Kimmo sai tavata asukkaiden läheisiä. Kuva: © 2019 Vilma Töyräs / Nelonen Media.

Tunteet olivat pinnassa lauantaina, kun asukkaiden läheiset tekivät pikavierailun BB-taloon. Yksi asukkaista pääsi vieläpä tapaamaan kaikkien talossa olevien läheisiä.

Lauantaina iltapäivällä Big Brother antoi asukkaille päivätehtäväksi järjestää iltapäiväkahvit. Asukkaille toimitettiin runsaasti kahvileipää ja asukkaat ryhtyivät välittömästi puuhaamaan lounaan jälkeen kahveja. Päivätehtävään suhtauduttiin antaumuksella ja keittiöön tehtiin kattaus ja tarjoilut aseteltiin siististi. Myös asukkaat itse panostivat kahvitteluun pukeutumalla hieman paremmin ja myös hieman vastaanhangoitelleet Kristian ja Helmeri saatiin suostuteltua pukeutumaan hieman siistimmin.

Asukkaat olivat jo asettuneet iltapäiväkahveille, kun Big Brother keskeytti sen ilmoituksella vierasvaarasta. Big Brother toimitti asukkaille postia, jossa ilmoitettiin taloon tulevan kutsumattomia vieraita ja asukkaiden on pelastettava kahvi ja kahvileivät olohuoneeseen ja asukkaiden on myös lukittauduttava sinne. Asukkaita nauratti, koska he olivat tehneet valmistelut niin hyvin ja nyt kaikki oli kiireellä purettava.

Suurin yllätys odotti pian tämän jälkeen, kun olohuoneen televisioon ilmestyi kuvaa talon peilikäytävältä. Häätöovesta astui sisään asukkaiden läheisiä ja hämmästyneet asukkaat olivat tunteet pinnassa. Big Brother välitti asukkaille television kautta viestin, että heidän on valittava yksi asukkaista tapaamaan kaikkia läheisiä. Lyhyen keskustelun jälkeen asukkaat valitsivat Kimmon osallistumaan tapaamiseen.

Jännittynyt Kimmo käveli makuuhuoneen kautta keittiöön, jossa läheiset odottivat. Kimmolla oli vain hetki aikaa kaikkien kanssa ja hän välitti läheisille muiden asukkaiden antamat viestit. Viestien sisältö oli lähinnä, että he rakastavat heitä. Läheisillä oli myös terveiset asukkaille. Anulle kerrottiin, että lapsilla on kaikki hyvin, Ville voisi ottaa vähän rennommin, Kristian voisi pitää enemmän housut jalassaan, Helmerin sisko oli kutsunut kaikki läheiset Helmerin saunaan kauden jälkeen ja Kevinille viestitettiin, että kaikki on hyvin.

Kaikkien muiden paitsi Kimmon täti poistuivat talosta muutaman minuutin jälkeen. Kimmo sai jutella tätinsä kanssa hetken aikaa tätinsä kanssa ja sai kuulla kuulumisensa kotipuolesta. Kimmollakaan ei ollut huolta siitä, etteikö hän saisi hyvää vastaanottoa tullessaan ulos talosta. Muutaman minuutin keskustelun jälkeen joutui myös Kimmon täti poistumaan BB-talosta ja Kimmo palasi muiden asukkaiden joukkoon.

Muut asukkaat olivat nähneet vierailun olohuoneen televisiosta ilman ääntä. Asukkaat olivat innoissaan ja samalla tunteet pinnassa, kun läheiset olivat vain oven takana muutaman metrin päässä. Vaikka asukkaat eivät kuulleet mitään, jotain he pystyivät lukemaan huulilta. Asukkaat myös hämmästelivät, kuinka hyvät kamerat talossa on ja kuinka hyvin kaikki näkyy.

Palattuaan muiden joukkoon Kimmo referoi läheisten viestejä asukkaille. Viestit etenkin Kristianille housuista ja Villelle rennommasta olosta naurattivat. Asukkaita hieman harmitti, etteivät he kysyneet asukkailta mitään oleellisia kysymyksiä, jotta he olisivat saaneet ulkomaailmasta tietoa, vaan he olivat lähettäneet vain terveisiä.

Läheisten vierailusta asukkaille jäi hyvä tunne, eikä muita harmittanut, vaikka vain Kimmo tapasi läheiset. Vierailussa asukkaille konkretisoitui kauden lopun läheisyys ja se, että he pääsevät pian kaikki tapaamaan läheisensä joka tapauksessa. Esimerkiksi Kevin sanoi, että hänen parhaan kaverinsa näkeminen antoi hänelle voimaa olla talossa loppuun asti.

Illan pimetessä asukkaat jatkoivat vierailun kertaamista hymyssä suin.


Tulosta   Sähköposti