Daiyana häädettiin toisena BB-talosta - Ei tullut surullinen fiilis

Video: Diayana häädettiin toisena BB-talosta. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

BB-talosta häädettiin ensimmäisen viikon päätteeksi jo toinen asukas. Suoran häätölähetyksen lopussa BB-talosta toisena häädettiin Daiyana.

Kauden toiseen häätöäänestykseen asukkaat olivat torstaina nimeämisissä nimenneet häätöuhan alle Daiyanan, Tuulan ja Ruzbehin. Neljänneksi häätöäänestykseen joutui Kirsi Heidin voitettua nimeämiskilpailun. Heidi sai valita Ruzbehin mukaansa valitsemaan neljättä asukasta häätöäänestykseen ja he päätyivät siis Kirsiin.

Häätöpäivää asukkaat olivat viettäneet sääntöjä tankaten ja voimailemalla BB-talon uudella sisäkuntosalilla. Illalla asukkailla oli vuorossa kauden ensimmäinen häätölähetys. Oli katsojien vuoro häätää ensimmäinen asukas talosta.

Talossa oli jo pohdittu, kuka voisi tulla häädetyksi ja miten se vaikuttaa talon liittoumiin. Etenkin talon "roomalaiset" - Reeo, Ruzbeh, Miikka ja Heidi - spekuloivat, että illan häätö näyttää suunnan, keistä katsojat pitävät. Heitä mietitytty esimerkiksi se, että kuka mahdollisesti pelastettaisiin ensimmäisenä.

Häätölähetyksen alla asukkaat kokoontuivat tuttuun tapaan olohuoneen sohville. Tällä kaudella suorassa lähetyksessä juontaja Anni Ihamäki jututtaa asukkaita taloyhteyksissä kuvan kanssa. Anni näkyy talon televisiossa taloyhteyksien aikana. Käytäntöä testattiin jo viime kauden finaalissa.

Neljästä häätöuhan alla olevasta asukkaasta pelastettiin ensimmäisenä Kirsi. Vielä suorassa taloyhteydessä Kirsi otti turvaan pääsynsä kohtuullisen tyynesti, mutta yhteyden päätyttyä Kirsi tuuletti villisti. Hän ryntäili ja hyppi talossa ja pihalla ja sai halauksia ja onnitteluja useammalta asukkaalta.

Kolme jäljelle jäänyttä joutuivat yhä jännittämään, päättyykö heidän BB-taipaleensa jo tänä iltana. Jännitystä kesti lähetyksen loppuun saakka, jossa Anni kertoi häätöäänestyksen lopputuloksen. Tällä kaudella asukkaat saivat kuulla häädetyn asukkaan nimen jälleen sohvalla.

Ensimmäisenä katsojaäänestyksessä äänestettiiin ja toisena asukkaana BB-talon sai jättää Daiyana. Tuula huudahti äänestystuloksen kuultuaan, mutta suurempia tunteenpurkauksia ei nähty, mutta halauskierroksella Nabaz pyysi Diayanalta anteeksi. Daiyana ja Nabaz olivat riidelleet talossa viikon aikana muutamaan kertaan.

Halausten jälkeen Daiyana poistui pyöröovista ulkomaailmaan, vaikka kenkien laittaminen tuottikin naiselle hieman haasteita. Big Brother oli jo kuuluttanut Daiyanan häädetyksi, kun hän vielä laittoi kenkiä jalkaan. Ihmettelyä aiheutti vielä, miltä puolelta pyöröovea pitäisi poistua ennen kuin Daiyana poistui talosta.

Häätö aiheutti keskustelua ja esimerkiksi Merve, Laura ja Heidi miettivät, kuinka tilanteet muuttuivat siitä, kun nimeämispisteet annettiin. Merve soimasi itseään, kun hän antoi pisteitä Daiyanalle, mutta kuitenkin ystävystyi tämän kanssa. Laura ja Heidi tsemppasivat, ettei kannata harmitella tilannetta.

Studioon saapunut Daiyana totesi, ettei hänelle tullut surullinen fiilis häädön jälkeen. Hänestä oli parempi, jos hän tekee virheitä, tekee ne viikon aikana. Riidoista Nabazin välillä Diayana kommentoi, että hän luuli, että heillä synkkaisi Nabazin välillä. Kuitenkin Daiyanan mielestä Nabazilla oli häntä jotakin vastaan ja kaikki Diayanan tekemiset tuntui ärsyttävän Nabazia. Daiyana ei vihannut Nabazia, mutta hän ei arvostanut, että Nabaz puhui hänen selkänsä takana. Daiyana totesi, että hän kyllä voi olla väärässä arvioissaan.

Äänestystuloksissa Daiyana keräsi 28,9 % annetuista äänistä ja hän hävisi ensimmäisenä turvassa olleelle Tuulalle 4,4 prosenttiyksikköä. Kolmesta viimeisenä häätöäänestyksessä olleesta Ruzbeh keräsi eniten ääniä, 37,8 %. Daiyanalla oli hyvä fiilis äänipotistaan häädöstä huolimatta.

Daiyanan häädön jälkeen BB-taloon jäi 12 asukasta.

Nabaz pyytää anteeksi häädetyltä Daiyanalta – “Nähdään joskus ulkona” (BB-nettisivut)

Artikkelia on päivitetty 11.9.2022 kello 22.56: Artikkelia on päivitetty kauttaaltaan.
Artikkelia on päivitetty 11.9.2022 kello 23.41: Lisätty maininta Nabazin anteeksipyynnöstä ja lisätty video häädöstä.
Artikkelia on päivitetty 12.9.2022 kello 01.03: Korjattu kirjoitusvirhe Daiyanan nimessä (ei Diayana).

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.