Maiju, Noora ja Samir ovat BB-talon uudet asukkaat!

Maiju (vas.), Samir ja Noora ovat BB-talon uudet asukkaat. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.
Maiju (vas.), Samir ja Noora ovat BB-talon uudet asukkaat. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Big Brotherin Supersunnuntaina BB-taloon saatiin kolme uutta asukasta, kaksi naista ja yksi mies. Illan suorassa lähetyksessä nähtiin, kun BB-talon sviittiin muuttivat Maiju, Noora ja Samir.

Tällä viikolla BB-talossa koko viikon asuneet asukkaat eivät päässeet nimeämään, vaan katsojat äänestivät Melodyn ja Laura R:n häätöäänestykseen. Asukkaat puolestaan häätivät näistä Laura R:n ulos talosta illan häätölähetyksessä.

Taloon saatiin tänään myös uutta verta kolmen uuden asukkaan muodossa. Uudet asukkaat astelivat BB-talon sviitiin suorassa Big Brother Suomi Live -lähetyksessä. Uudet ja vanhat asukkaat eivät kohdanneet, vaan uudet asukkaat kävelivät ensin sviittiin ja hetken päästä talon puolella oleville asukkaille avautui televisio, josta he näkivät kuvaa sviitistä.

Asukkaat eivät pysty kommunikoimaan toistensa kanssa sviitissä ja talossa, mutta vanhat asukkaat huusivat sviitin puolelle. Oli epäselvää, kuinka hyvin sviittiläiset kuulivat, mutta hämmennys näkyi heidän kasvoiltaan. Uudet asukkaat aloittivat tutustumisen toisiinsa, kun vanhat vielä käsittelivät Laura R:n häätöä ja samalla miettivät, näkevätkö he uusia vielä tänään.

Vanhat miettivät, mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan ja pian he saivatkin postia. Heidän pitää vastata uusien asukkaiden ruokahuollosta seuraavat päivät. Tästä he arvasivat, että uudet joutuvat olemaan sviitissä hieman pidempään. Asukkaat saivat käyttöönsä puhelimen, jolla he toistaiseksi pitävät yhteyttä sviitin asukkaisiin. Ensimmäiseksi uusille tehdään iltapala, joka toimitetaan heille varastohuoneen kautta.

Sviitissä tunnelma oli vähintään yhtä hämmentynyt kuin talossa. Uusi kolmikko pähkäili, mitä tulee tapahtumaan ja Noora hermostuksissaan soitti useaan kertaan päiväkirjahuoneen kelloa välillä kovaan ääneenkin. Heille ei vielä kerrottu, että kelloa soitetaan, kun halutaan pk-huoneeseen. Muut uudet olivat jo hieman hermostuneita, kun Noora ei malttanut rauhoittua.

Uudet asukkaat Samir, Maiju (kesk.) ja Noora tutustumassa toisiinsa BB-talon sviitissä. Kuva: © Nelonen Media.
Uudet asukkaat Samir, Maiju (kesk.) ja Noora tutustumassa toisiinsa BB-talon sviitissä. Kuva: © Nelonen Media.

Vihdoin Big Brother antoi sviittiläisten avata heille toimitetun kirjekuoren. He saivat tietää, että he ovat sviitissä useamman päivän ja talolaiset vastaavat heidän ruokahuollostaan. Samir opetti perinteisen näppäinpuhelimen käyttöä Nooralle ja Noora varoitti hänen hitaasta oppimisestaan.

Asukkaat saavat soittaa vain BB-talon numeroon luvan kanssa ja vastata siihen soitettuihin puheluihin. Ensimmäisenä sviittiin otti yhteyttä Big Brother, joka pyysi Maijua puhelimeen. Puhelussa BB opasti Maijun päiväkirjahuoneeseen talon ulkopuolisia reittejä, ei siis talon kautta. Maiju pelkäsi, että hän eksyy matkalla.

Talossa Sami arveli, että he saattavat tehdä kauppatehtävän puhelimien välityksellä jollain tapaa. Sami oli veikkauksessaan oikeassa, sillä juontaja Elina Kottonen sanoi häätölähetyksen lopussa, että talolaiset ja sviittiläiset suorittavat kauppatehtävän etänä. Lisäksi uusilla asukkailla on loppuviikosta merkittävä rooli nimeämisissä.

Talon asukkaat saivat myös Big Brotherilta luvan soittaa sviittiin, jossa Anssi sai puhua Samirin kanssa. Puhelussa Samir kertoi nimensä ja sanoi, että he pärjäävät vanhojen toimittamilla riisikakuilla vaikka pari viikkoa. Samir antoi puhelun Nooralle, joka hätäisesti lopetti puhelun, koska hän luuli ajan loppuvan, koska BB:n kirjeessä puhuttiin rajallisesta puheajasta.

Anssia puhelu nauratti ja hän piti Samiria jopa ylimielisenä. Puhelun katkeamista pistettiin jännityksen piikkiin. Hetken päästä talosta kuitenkin soitettiin uudestaan ja päästiin pidempään puheluun. Kaikki uudet asukkaat pääsivät puhumaan puhelimessa ja vanhoistakin useampi pääsi juttelemaan uusien kanssa.

Uusien asukkaiden tulemisen jälkeen BB-talossa on vilskettä 15 asukkaan verran.

Melody ja Laura R. häätöäänestykseen, asukkaat häätivät Laura R:n neljäntenä BB-talosta (3.10.2021)

Artikkelia on päivitetty 4.10.2021 kello 00.35: Uutista päivitetty kauttaaltaan.
Artikkelia on päivitetty 4.10.2021 kello 00.52: Lisätty tieto ensimmäisestä puhelusta sviitin ja talon välillä.


Tulosta   Sähköposti