Sami, Kristiina, Roope, Niko ja Marko joutuivat kolmanteen häätöäänestykseen

Big Brother Suomi logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi logo. Kuva: © Nelonen Media.

Kolmannella viikolla BB-talo yhdistyi ja nyt nimeämisissä olivat kaikki talon asukkaat. Kauden kolmanteen häätöäänestykseen joutuivat Sami, Kristiina, Roope, Niko ja Marko.

Tähän asti nimeämisiä on pidetty erikseen talon ja mökin asukkaiden kesken. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella kaikki BB-talon asukkaat olivat yhdessä nimeämässä ja he saivat nimetä kaikista talon asukkaista.

Nimeämiset pidettiin vain alle vuorokausi yhdistymisen jälkeen, vaikka kaikki asukkaat eivät olleet ehtineet tutustua toisiinsa kunnolla. Asukkaat kävivät nimeämässä toisiaan perjantaina ja tänään häätöäänestykseen joutuivat Sami, Kristiina, Roope, Niko ja Marko. Kaikki asukkaat ovat alkuperäisiä mökin asukkaita.

Lauantaina asukkaat ovat eläneet eilisten tupaantuliaisten jälkimainingeissa mm. Big Brotherin Paulalle ja Olli-Pekalle langettamaa rangaistusta kärsien. Asukkaat odottivat nimeämistuloksia hienoisessa kohmelossa ja väsymyksessä lyhyehköjen yöunien vuoksi.

Tuttuun tapaan asukkaat odottivat tuloksia sohvalla illalla. Nimet alkoivat kuulua talon kaiuttimista ja kolmannen nimen kohdalla alkoi spekulointi, olisiko kaikki asukkaat häätöäänestykseen. Lopulta nimiä kuului viisi kappaletta. Näennäisesti kaikki ottivat tiedon rennosti, vaikka esimerkiksi Roopen kasvoilla oli nähtävissä häivähdys yllättyneisyyttä. Aiemmin päivällä Roope oli todennut Ellalle, että häntä harmittaisi nimetyksi tuleminen.

Yksi nimetyistä oli Kristiina, joka totesi tuoreeltaan viiden nimetyn tekevän sunnuntaista jännän. Muut asukkaat kommentoivat tilannetta ilman suurempia tunnereaktioita ja esimerkiksi toista kertaa häätöäänestykseen joutunut Sami sanoi, että onneksi hänellä on vain vähän tavaroita pakattavaksi. Kati pohti filosofisesti, että vaikka kaikki haluaa ystävystyä muiden asukkaiden kanssa, he joutuvat kuitenkin äänestämään toisiaan häätöön.

Runsas nimettyjen määrä aiheutti spekulaatiota. Sasa muistutti, että häätöäänestykseen voi joutua pienellä pistemäärällä. Näin tosiaan kävi, sillä Sami ja Kristiina olivat ääniharavat, kun Sami sai 11 pistettä ja Kristiina seitsemällä pistettä. Loput kolme joutuivat häätöuhan alle neljällä pisteellä. Viisi nimettyä pohditutti myös, kuinka monta asukasta häädetään sunnuntaina.

Kolmas häätöäänestys on käynnissä ja kolmas BB-talosta häädettävä asukas selviää huomenna sunnuntaina kello 21.00 alkavassa Big Brother Suomi Live -lähetyksessä.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Nimeämispisteiden jakatuminen

Artikkelia on päivitetty 26.9.2020 kello 23.03 ja 00.37: Uutista on päivitetty kauttaaltaan ja lisätty linkki nimeämispisteisiin.


Tulosta   Sähköposti