Nabaz sai rangaistuksen - Päällikkö joutui päätösten eteen bileissä

Kärpäsasuinen Nabaz joutui osarangaistuksena jakamaan pähkinöitä asukkaille. Kuva: © Nelonen Media.
Kärpäsasuinen Nabaz joutui osarangaistuksena jakamaan pähkinöitä asukkaille. Kuva: © Nelonen Media.

Perjantaina BB-talossa oli rangaistus- ja bilepäivä. Nabaz sai Big Brotherilta rangaistuksen ja lähes kaikki muut asukkaat bileet - ainakin hetkeksi.

BB-talossa eletään päälliköiden valtakautta ja Heidi on talon nykyinen päällikkö. Torstaina Nabaz varasti päällikön huoneesta pähkinöitä. Sääntöjen mukaan muilla asukkailla ei ole asiaa päällikön huoneeseen ilman päällikön lupaa, eivätkä muut asukkaat saa nauttia päällikön herkuista missään tapauksessa.

Nabazin varkauden huomasi ensin Sofia, joka ihmetteli, mitä Nabaz söi. Aluksi Nabaz ei meinannut tunnustaa, mutta hetken päästä Nabaz kertoi Heidille varastaneensa pähkinöitä päällikön huoneesta. Nabaz valitti, että miksi Sofian piti paljastaa hänet, mutta asukkaat uskoivat, että Nabaz olisi lopulta jäänyt kiinni Big Brotherin toimesta.

Torstaina asukkaat miettivät erilaisia rangaistuksia Nabazille, kuten esimerkiksi juhlista pois sulkemista. Perjantaina Big Brother otti ohjat käsiinsä ja langetti Nabazille rangaistuksen. Rangaistuksena Nabaz joutui pukeutumaan kärpäsasuun ja jakamaan sangollisen pähkinöitä muille asukkaille. Nabaz ei itse saanut nauttia pähkinöistä.

Rangaistus kestää tämän päivän, mutta siinä ei ollut kaikki. Big Brother eväsi Nabazilta osallistumisen myös ensi viikon päällikkökisaan, jos Nabaz on vielä talossa. Näiden lisäksi Nabaz saa lisärangaistuksen myöhemmin.

Milenalla ja Heidillä on hauskaa Nabazin nähdessään kärpäsasussa. Kuva: © Nelonen Media.
Milenalla ja Heidillä on hauskaa Nabazin nähdessään kärpäsasussa. Kuva: © Nelonen Media.

Kaikkia asukkaita nauratti, kun Nabaz tuli ulos päiväkirjahuoneesta kärpäsasussa. Myös Nabazia nauratti vielä tässä vaiheessa, mutta hetken päästä hänellä meni hermo, kun Tuula ja Sofia sanoivat häntä varkaaksi. Nabazia suretti, että hänen läheisimmät ihmiset talossa syyttivät häntä. Tuula ja Sofia yrittivät selittää, että parhaat ystävät ovat heidän mielestään rehellisiä kavereilleen ja kertovat, jos he tekevät väärin.

Nabazin ajattelumalli oli täysin toinen ja hän suuttui Tuulalle ja Sofialle. Hän meni rauhoittumaan yksin makuuhuoneeseen ja palattuaan muiden luo, väittely etupäässä Tuulan kanssa jatkui. Osittain väärinymmärrykselle perustunut riita saatiin kuitenkin sovittua ja muutamien kyynelien jälkeen Nabazin, Sofian ja Tuulan välit olivat jälleen kunnossa.

Päällikkö teki uhrauksia

Lisää oli siis tulossa Nabazille. Asukkaat saivat kuulla, että BB-talossa järjestetään tänään päällikön juhlat. Juhlissa päällikkö joutuu kuitenkin tekemään kovia valintoja, sillä kaikki eivät saa osallistua bileisiin. Heti alkuun Heidi joutui päättämään, kenet täytyy uhrata, eli kuka jää koko bileistä ulkopuolelle.

Heidi ei saanut valita Nabazia, sillä hän oli jo BB:n päätöksellä ulkona bileistä. Heidi uhrasi Sofian ja muut pääsivät saunomaan. Juhlien alkamisessa oli hieman viivettä, sillä asukkaat huomasivat, että sauna ei ollut vielä täysin lämmin.

Nabaz oli erittäin kärmeissään jäädessään bileiden ulkopuolelle, vaikkei yksin ilman bileitä ollutkaan. Hän murjotti hetken aikaa yksin hiljaisuudessa sohvalla. Nabaz myös valitti, että miksi hän vain saa rangaistuksia ja piti kohteluaan kohtuuttomana. Hän jopa uhkasi, että hän voisi lähteä talosta, jos häntä rankaistaan lisää. Reeo ja Miikka kuitenkin tsemppasivat miestä, että rangaistuksia ei tule lisää, sillä tämä oli se lisärangaistus.

Illan edetessä Nabazin mieli kuitenkin muuttui, kun juhlien luonne alkoi selvitä. Big Brotherin kuulutettua, että asukkaat saavat juomaa juhliinsa, oli päällikön jälleen uhrattava yksi asukas. Jos Heidi ei olisi tätä tehnyt, koko bileet olisivat päättyneet. Heidi valitsi tällä kertaa Tuulan, jonka bileet päättyivät.

Päällikkö Heidi joutui päättämään mm. kuka sai bileissä pizzaa. Kuva: © Nelonen Media.
Päällikkö Heidi joutui päättämään mm. kuka sai bileissä pizzaa. Kuva: © Nelonen Media.

Illan aikana Big Brother kuulutti juhliin lisää hyvää, mm. porealtaan käyttöön ja lisää juomaa. Joka kerta bileistä joutui poistumaan yksi asukas lisää ja juhlat saivat jatkua Heidin päätösten jälkeen. "Bilekatsomossa" Nabaz, Sofia ja Tuula saivat seuraa muista asukkaista yksi kerrallaan ja ainakin Nabazilla oli jo erittäin hauskaa.

Asukkaat odottivat jännityksellä, milloin Big Brother kuuluttaa Heidin tekemään uuden päätöksen ja kuka joutuu jättämään bileet. Ilta oli vielä nuori.



Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.