Ensimmäinen eliminaatiohäätö suoritettiin - Ville häädettiin kahdentenatoista

Video: Ville häädettiin BB-talosta kahdentenatoista. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Big Brotherin eliminaatioviikko eteni keskiviikkona sen ensimmäiseen häätöön. Keskiviikkona BB-talosta häädettiin Ville.

Kauden 11. häätöäänestykseen joutuivat Ville, Jasmiina, Taavi ja Pekka. Ville joutui häätöuhan alle, kun aikapommi räjähti hänen käsissään maanantaina ja Jasmiina, Taavi ja Pekka olivat häätöäänestyksessä hävittyään eliminaatiokisoissa maanantaina ja tiistaina. Yksi heistä joutuisi lähtemään BB-talosta tiistaina alkaneessa ja keskiviikkona ratkenneessa häätöäänestyksessä.

Asukkaille oli kerrottu tiistai-iltana, että häätöäänestys on alkanut ja joku häädetään keskiviikkona. Häätöuhan alla olevista asukkaista Jasmiina ja Ville pelkäsivät kaikkein eniten kesken viikon tapahtuvaa häätöä. Kukaan häätönelikosta ei pitänyt paikkaansa talosta varmana, myös Pekka ja Taavi olivat epävarmoja selviämisestään. Taavia yritettiin tsempata, koska hän oli niin monta kertaa pelastettu turvaan aiemmista häätöäänestyksistä.

Keskiviikkona Nelosella oli normaali BB-päivittäislähetys, jonka loppupuolella häätö suoritettiin. Asukkaat oli käsketty sohvalle jo hyvissä ajoin ennen häätöä. Jännitys oli käsinkosketeltava, kun asukkaat odottivat tietoa, kuka häädetään. Ajoittain talossa oli jopa täysin hiljaista, ennen kuin joku katkaisi sen juttelullaan.

Häädön hetkellä ilmeet sohvalla vakavoituivat entisestään. Big Brother ilmoitti möreällä äänellä, että seuraavaksi häädettäisiin yksi asukas. Häätöuhan alla olevista Jasmiina oli jo kyynel silmässä ja sekunnit tuntuivat odottaessa varmasti piinaavilta. Lopulta tieto saatiin kaiuttimista ulos, kun Big Brother lausui Villen nimen.

Kahdentenatoista BB-talon jättävä Ville alkoi hyvästelemään muut asukkaita. Hän vaikutti hyväntuuliselta, mutta Jasmiinalle häätö otti koville. Vielä ennen poistumistaan häätöovesta Ville otti muutaman pompun trampoliinilla ja poistui sitten talosta häätövesta. Jasmiina sanoi Villen poistuttua, että jännitys oli erityisen kova tänään ja sai komppausta muilta asukkailta.

Asukkaat totesivat, että tällainen häätö oli paljon piinaavampi kuin sunnuntaisin tapahtuvat häädöt. He uskoivat, että tänään he valvovat pitkään, sillä tällaisen jälkeen ei nopeasti voi mennä nukkumaan. Ilta jatkui talossa rauhallisissa tunnelmissa talon ilopillerin saatua häädön.

Kimmo Vehviläisen haastatteluun BB-studioon saapui iloinen Ville, joka pääsi heti läheistensä rutistuksiin. Haastattelussa Villeä ei lähtö BB-talosta haitannut, vaikka olisi sinne voinut jäädä, jos hän itse olisi saanut päättää. Talokokemus oli Villestä hieno, kun hän pääsi kokeilemaan uusia ja siistejä juttuja sekä tapaamaan hienoja ihmisiä. Ville löysi ystävyyksiä talosta ja sanoi esimerkiksi Laura R:n häädön ottaneen koville.

Ville sanoi olleensa talossa oma itsensä ja on mielestään "semi-chilli". Talon tapahtumista Ville piti parhaimpina Pikkuveljen synttäreitä, Mysteerilaulajien jakson katsomista ja bileitä yleensä. Vaikeimpia paikkoja hänelle oli Lemmenjoki-viikko sekä titaanien taiston kelkan kuljettaminen.

Häätöäänestyksen tuloksesta hän kiitti äänestäjiään. Kun Kimmo kertoi Villelle, että hän lähti noin kuudesta prosentista liikkeelle päätyen 20,5 %:iin, Ville nauroi makeasti tilanteelle. Lopputuloksissa Ville hävisi ensimmäisenä turvassa olleelle Jasmiinalle neljän prosenttiyksikön erolla. Pekka oli niukasti toinen ja 11. häätöäänestyksen voitti Taavi saatuaan 29,5 % annetuista äänistä.

Eliminaatioviikko on vasta päässyt vauhtiin, sillä tällä viikolla on luvassa vielä kaksi häätöäänestystä. Uusi eliminaatiokilpailu viikon toiseen häätöäänestykseen käynnistyi tänään aamulla, kun asukkaat yrittävät arvata kellonaikaa mahdollisimman tarkasti. Torstaina alkavaan ja perjantaina päättyvään häätöäänestykseen joutuu huomenna neljä huonoiten aikaa arvannutta asukasta.

Asukkaat eivät vielä tiedä, milloin seuraava häätöäänestys on. Tällä viikolla on yhteensä kolme häätöäänestystä, joista viimeinen alkaa lauantaina perjantain ja lauantain välisenä yönä tapahtuvien kauden viimeisten nimeämisten perusteella.

Villen häädön jälkeen BB-taloon jäi seitsemän asukasta.

Ville joutuu jättämään talon suuren eliminaatioviikon ensimmäisessä häädössä – “Paras pelitaktiikka on pelata omana itsenään” (BB-nettisivut)

Artikkelia on päivitetty 17.11.2021 kello 23.11: Uutista on päivitetty häädön jälkeisillä tunnelmilla.
Artikkelia on päivitetty 17.11.2021 kello 23.33: Vaihdettu pääkuva, lisätty video ja lisätty linkki jutun loppuun.


Tulosta   Sähköposti