Toinen eliminaatiohaaste käynnistyi heti aamusta - Huonoimmat ajan arvaajat häätöäänestykseen

Samirin veikkaus kellonajasta keskiviikkona klo 09.38. Kuva: © Nelonen Media.
Samirin veikkaus kellonajasta keskiviikkona klo 09.38. Kuva: © Nelonen Media.

Eliminaatioviikko jatkuu kovalla tahdilla, vaikka edellisen kisan häviäjistä ei ole vielä ketään häädetty. Keskiviikkoaamuna asukkaat pääsivät suorittamaan uutta eliminaatiohaastetta.

Asukkaat suorittivat maanantaina ja tiistaina ensimmäisiä eliminaatiohaasteita, joista häätöäänestykseen joutuivat Jasmiina, Taavi ja Pekka. Heidän lisäkseen häätöuhan alla on Ville, joka joutui sinne aikapommin räjähdettyä hänen käsissään maanantaina. Keskiviikkona asukkaat saivat toisen eliminaatiohaasteen ja kaikkiaan neljännen tehtävän.

Big Brother herätti asukkaat keskiviikkona postikuulutuksella. Kirjeessä asukkaille kerrottiin, että heidän pitää seuraavan kahden päivän aikana arvata aika mahdollisimman oikein, kun talossa kuuluu herätyskellon ääni. Asukkaat kirjoittavat tuolloin ajan valkotaululle ja arvaukset paljastetaan tämän jälkeen.

Ajan arvauksia tulee huomiseen mennessä useita ja neljä huonoiten arvannutta joutuu seuraavaan häätöäänestykseen. Häätöäänestyksen ajankohtaa ei paljastettu vielä asukkaille, mutta katsojille on kerrottu, että häätö tapahtuu perjantaina. Tänään alkaneessa kilpailussa ovat mukana kaikki asukkaat, mutta luonnollisesti siitä poistetaan illalla häädettävä asukas.

Toisen eliminaatiohaasteen perusteella siis turvassa häätöäänestykseltä on kolme parhaiten ajan arvannutta asukasta. Heilläkään ei ole kovin paljon aikaa hengähtää, sillä tällä viikolla odottaa vielä kolmas häätöäänestys nimeämisineen viikonloppuna.

Kuultuaan uudesta häätöäänestyksestä, asukkaat alkoivat spekuloida, milloin se on. Jasmiina oli sitä mieltä, että perjantaina häädetään seuraava asukas. Lasse ei tähän uskonut, vaan hänen mielestään tässä vain selvitetään asukkaat sunnuntain häätöön. Lasse ei uskonut keskiviikon häätöön, mutta ei ollut onnekseen lähtenyt vedonlyöntiin Jasmiinan ja Villen kanssa tästä asiasta. Jasmiina ja Ville usuttivat Lassea vedonlyöntiin myös uusimmasta häätöäänestyksestä, mutta Lasse ei lähtenyt tähänkään.

Myös ajan arvaamisen vaikeus arvelutti. Taavi olisi halunnut tietää lähtöajan, mistä he lähtivät liikkeelle. Big Brother testasi heti asukkaiden ajantajua vajaat puoli tuntia herätyksen jälkeen. Kello 09.38 soineen herätyskellon mukaan neljä huonoiten arvioivat Samir, Taavi, Ville ja Jasmiina, jotka arvioivat kellon olevan alle yhdeksän. Kaikkein lähimmäksi osui Aki kello 09.27 arviollaan.

Päivä jatkui pitkälti uuden eliminaatiohaasteen ja tulevan häädön aiheuttamilla mietteillä. Jotkut jaksoivat jopa harjoitella viikon kauppatehtävää, joka on ollut laiskan oloista. Asukkaat ovat enemmän keskittyneet huolehtimaan häätöäänestyksen välttämisestä kuin kauppasekunneista.

Alkavalla viikolla häätöjä kolmena päivänä - Kova karsinta ennen finaaliviikkoa! (15.11.2021)

Artikkelia on päivitetty 17.11.2021 kello 14.45: Otsikkoa on muokattu, sana eliminaatiokisa vaihdettu sanaan eliminaatiohaaste.


Tulosta   Sähköposti