Normaaleja nimeämisiä ei ole tällä viikolla - Uudet asukkaat laittavat viisi asukasta häätöäänestykseen!

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

BB-talossa ei järjestetä viidennellä viikolla normaalisti nimeämisiä. Tällä viikolla häätöäänestykseen joutuvat asukkaat valitsevat taloon sunnuntaina muuttaneet uudet asukkaat.

Big Brother tiedotti asukkaille torstai-iltana, että tällä viikolla BB-talossa ei ole normaaleja nimeämisiä. Häätöäänestykseen joutuvat asukkaat päättävät tällä viikolla uudet asukkaat, eli Noora, Samir ja Maiju. He joutuvat valitsemaan viisi asukasta häätöuhan alle.

Uusilla asukkailla on aikaa pohtia valintojaan perjantaihin iltapäivään saakka. Noora, Samir ja Maiju saavat keskustella valinnoistaan vain keskenään, eivätkä he saa paljastaa nimeämiään asukkaita ennen Big Brotherin lupaa.

Tieto tämän viikon nimeämiskäytännöstä tuli aivan yllättäen asukkaiden suorittaessa näytelmätehtävää. Big Brother lähetti lyhyen ja koruttoman kirjeen asiasta kertoakseen. Sanni ja Melody tuulettivat ironisesti, kun kirje oli luettu. Uudet asukkaat menivät mietteliääksi tuoreimman käänteen myötä.

Noora piti hyvänä asiana, että pitää valita peräti viisi asukasta, eikä esimerkiksi vain kaksi. Maiju pohti, että milloin he tekevät päätöksen, mutta talossa uskottiin, että he miettivät yön yli ja tekevät huomenna päätöksen yhdessä.


Tulosta   Sähköposti