Nooran kosto taloon häädetyn perintönä - Jasmiinasta BB-talon käki

Jasmiinasta tuli kukkuva käki häädetyn perinnössä maanantaina. Kuva: © Nelonen Media.
Jasmiinasta tuli kukkuva käki häädetyn perinnössä maanantaina. Kuva: © Nelonen Media.

Kahdeksannen viikon häädetyn perinnöstä näytti tulleen Nooran kosto. Sunnuntaina kahdeksantena BB-talosta häädetty Noora kohdisti häädetyn perinnön Jasmiinalle.

Maanantaisin BB-talosta edellisenä päivänä häädetty asukas antaa tällä kaudella muodostuneeksi tavaksi häädetyn perinnön haluamalleen asukkaalle, eikä tämä maanantai tehnyt poikkeusta. Tällä viikolla häädetyn perintö tekee yhdestä asukkaasta BB-talon käen, joka kukkuu ympäri vuorokauden joka tasatunti tuntien mukaisen määrän 24 tunnin kellon mukaan.

Eilen häädetty Noora antoi häädetyn perinnön maanantain sen tehtäväkuvauksen kuultuaan BB-päivittäislähetyksessä Jasmiinalle. Noora ja Jasmiina eivät olleet BB-talossa parhaissa väleissä ja Noora oli etenkin lauantain bileiden käytöksellään saanut varmasti Jasmiinan muutaman muun asukkaan vihat päälleen.

Nooran päätöksen valita Jasmiina sinetöi varmasti myös päivittäislähetyksen alussa nähty sunnuntain kooste, jota Noora kommentoi poikkeuksellisen kovin sanoin. Noora haukkui Jasmiinan selän takana puhumisesta, vaikka he olivat Nooran mielestä sopineet asian ja Noora oli sunnuntaina pyytänyt Jasmiinalta anteeksi.

Juontaja Kimmo Vehviläisen kysyessä Nooralta, oliko kosto suloinen. Noora vastasi, ettei niin suloinen ollut, mutta hän muisti, että Jasmiina oli toivonut aiemmin häädetyn perintöä. Epäilyksiä ei kuitenkaan jäänyt Nooran motiiveista.

Häädetyn perintö toimitettiin taloon heti Nooran tehtyä valinnan. Kun Big Brother kertoi Jasmiinan saaneen perinnön, Jasmiina sanoi arvanneensa tämän. Hän piti uusinta häädetyn perintöä todella pahana, sillä kuvauksen mukaan kukkua pitää myös läpi yön ja tehtävän pituus riippuu siitä, kuinka hyvin Jasmiina suorittaa tehtävää. Minna rauhoitteli Jasmiinaa, että suorittaa tehtävän vain mahdollisimman hyvin.

Varastohuoneessa Jasmiinaa odotti käen puku uimaräpylöineen. Lisäksi ajan seuraamiseen Jasmiina sai urheilukellon, mutta oikeaa kellonaikaa hän ei saa paljastaa muille asukkaille muuten kuin kukkumalla tasatunnein. Ensimmäinen kukunta oli kello 23, jolloin Jasmiina joutui kukkumaan 23 kertaa.

Muut asukkaat eivät olleet uskoa tehtävän jatkuvan läpi yön. Samir ehdotti, että Jasmiina nukkuisi yön ja suorittaisi tehtävää vain päivisin. Jasmiina veikkasi, että tehtävä tulee jatkumaan todella pitkään. Jasmiinan käkitehtävän ohella asukkailla on käynnissä kauppatehtävä, jossa heidän on harjoiteltava muodostamiensa bändien kanssa biisejä loppuviikon keikkaa varten.


Tulosta   Sähköposti